Scudo Sports

Bursa

@Deniz02 bestbike diye bir grup var sana uygun Instagram dan beğenip ordan onların WhatsApp grubunada katılabilirsin.grup başkanı ismi Fahrettin ömür kolay gelsin

• Beğen
Tepkiler: Deniz02
Scudo
Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...

• Beğen
Tepkiler: Joseph Cavalcanti
Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
Evet ben geçen hafta girdim. Otoparkta ona yakın olan girişten girebilirsin.

girebiliyorsun zaten giriste. Tum decathlonlara aliyorlar bisiklet ile.

Her gittiğimde Decathlon girişinin olduğu kısımdan kapalı otoparka giriyorum. Kapıya yakın olan ve -2. kata inen merdivenlerdeki sarı renkli demirlere kilitliyorum. Kapı girişinin oradan görünüyor bahsettiğim demirler. Yine bahsettiğim girişlerde lavabo da bulunuyor. Terleme vb. durumlarda içeriye girmeden bir el-yüz yıkama iyi oluyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Ceyhun Özkan ana kapıdan bisikletle girilmiyor her iki AVM'ye de. Araçlarla aynı şekilde yer altın otoparkına iniyorsun.
Sonra en yakın merdivenlerden bisikletinle AVM'ye giriş yapıp Decathlon mağazasına giriyorsun.

@Ceyhun Özkan ana kapıdan bisikletle girilmiyor her iki AVM'ye de. Araçlarla aynı şekilde yer altın otoparkına iniyorsun.
Sonra en yakın merdivenlerden bisikletinle AVM'ye giriş yapıp Decathlon mağazasına giriyorsun.
Bugün otoparktan girdim, güvenlik tam tersini söyledi. Yukarıdan ana kapıdan girebiliyorsunuz dedi. Keza Decathlon kasiyerine de sordum, o da aynısını söyledi. Elinde götürdükten sonra bisikletin bir sıkıntısı yokmuş yani. Alacağımı alıp çıktım yine de.
Normalde bu tarz yerlere bisikletle girmeyi sevmiyorum ama Tirilye'de oturuyorum, Bursa merkezde bisikleti bırakabileceğim bir yer yok. Salgından dolayı mecbur kalmadıkça minibüse binesim gelmiyor.

@necmeddin kardeşim, o senin güzel görüşün ve inceliğin..
Virüs artık yaşamımızın bir parçası oldu, gidecek gibi de görünmüyor. Bu işin ihmale gelir yanı yok. O başlık bana evde hapis olduğumuz günleri hatırlatıyor. İnşallah o günleri bir daha yaşamayız.
Arada ziyaretinize gelirim. 😃

Arkadaşlar merhaba sedona 341 hakkında bilgi sahibi olan arkadaş varmı acaba?

Bugun hava guzeldi. Degerlendirilmeliydi.

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
@tunsef hocam merhaba bisikletin markası nedir acaba

Her zaman👍tükkan senin dostum. Güvenlikte çok anlayışlı bu konularda👍👋
Her zaman dostum. Tükkan senin👍güvenlik görevlisi arkadaşlar da bu konuda çok anlayışlı 👋
Harika çekimler üstadım 👍👋

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, şehir bisikleti olarak önerebileceğiniz model varmı 3000 TL bandında? (sıfır arıyorum)

Geri