Aydın35
Üye
- Tepki
- 181
- İsim
- Aydın
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Evet ben geçen hafta girdim. Otoparkta ona yakın olan girişten girebilirsin.Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
girebiliyorsun zaten giriste. Tum decathlonlara aliyorlar bisiklet ile.Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
Her gittiğimde Decathlon girişinin olduğu kısımdan kapalı otoparka giriyorum. Kapıya yakın olan ve -2. kata inen merdivenlerdeki sarı renkli demirlere kilitliyorum. Kapı girişinin oradan görünüyor bahsettiğim demirler. Yine bahsettiğim girişlerde lavabo da bulunuyor. Terleme vb. durumlarda içeriye girmeden bir el-yüz yıkama iyi oluyor.Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
Bugün otoparktan girdim, güvenlik tam tersini söyledi. Yukarıdan ana kapıdan girebiliyorsunuz dedi. Keza Decathlon kasiyerine de sordum, o da aynısını söyledi. Elinde götürdükten sonra bisikletin bir sıkıntısı yokmuş yani. Alacağımı alıp çıktım yine de.@Ceyhun Özkan ana kapıdan bisikletle girilmiyor her iki AVM'ye de. Araçlarla aynı şekilde yer altın otoparkına iniyorsun.
Sonra en yakın merdivenlerden bisikletinle AVM'ye giriş yapıp Decathlon mağazasına giriyorsun.
Mübarek insan, güzel ağabey, her zaman bu başlığı takip edemiyorum. Ara sıra kutsal başlığımız virüse rağmen sürenlere de bekleriz.246390 dosyayı görüntüle
Bol titreşimli, virüsten kaçarak ama rüzgara yenik düşerek antremanımızı yaptık...
Her zaman👍tükkan senin dostum. Güvenlikte çok anlayışlı bu konularda👍👋Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
Her zaman dostum. Tükkan senin👍güvenlik görevlisi arkadaşlar da bu konuda çok anlayışlı 👋Arkadaşlar Korupark Decathlon şubesine bisikletim ile birlikte girebilmem mümkün mü? Girişte güvenlik sıkıntı çıkarır mı? Dışarıda kilitlemek istemiyorum, malum emek tarafları biraz sıkıntılı. Mesela bakıma bisiklet götürenler görüyorum, otopark tarafından mı sokuluyor acaba...
Harika çekimler üstadım 👍👋