Scudo Sports

Bursa

Scudo
Bugün ben de Hasköy; Ülkü; İpekyayla; Dereköy; Çekrice ; Ev yaptım 👍 59.3km ; hava süperdi ve birçok bisikletli arkadaş yollardaydı.

9D4AAEB7-4300-4AED-9DDF-9E70D9FCAFB3.jpeg

(link)

bursa.PNG

Bursa'lı forum üyeleri için böyle bir straa gurubu oluşturdum. İsteyen gelebilir. Herkes birbirini görüp sürüşlerini takip eder. İlerleyen zamanlarda toplu sürüş de ayarlayabiliriz.

Bugün Bursa’da hava çok güzel. Tek başıma kısa soluklu bir tur yapmaktansa yalnız olmadığım uzun soluklu bir tur yapmayı tercih ediyorum. Kron xc 150 im var. 19.00 gibi işten çıkacağım. Eğer turlamak isteyen olursa demirtaştayım merkeze de gelebilirim. Bekliyorum :D

Evet, güneşin tepede olduğu saatlerde hava hissedilen sıcaklık olarak güzeldi. Hatta ben bugün alta kısa tayt giydim. Ama 4' e doğru güneş kaybolmaya başladı ve hava hissedilir derecede soğudu. Umarım sıkı giyinmişsinizdir.

Evet, güneşin tepede olduğu saatlerde hava hissedilen sıcaklık olarak güzeldi. Hatta ben bugün alta kısa tayt giydim. Ama 4' e doğru güneş kaybolmaya başladı ve hava hissedilir derecede soğudu. Umarım sıkı giyinmişsinizdir.
Şimdi işten çıkabiliyorum. Sanırım yasak sebebiyle kısa yalnız bir tur olacak. :utan:

@mrdadash Fırına ekmek almaya dışarı çıktım, hava ıscacık olmuş. Neyse ki dün tüm enerjimi attım :)

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: mrdadash ve Özcan
@sadi imren işine karışıyor olmanın sevimsizliği ve ukala olarak değerlendirilme risklerini göze alarak diyorum ki seleni bir süre yere paralel pozisyonda kullanmayı denesen 🙂
bisikleti de parlatmışsın yani, çok güzel olmuş.

@Şeref Tuzcu abi büyüğümüzsün karışacaksın elbette ancak düz şekilde seleyi yaptığım vakit aşağiya fazla eğilemiyorum selenin yapısından olmalı uç kısmı biraz yukarı bakıyor baskı yapıyor malum yerlere 👍

Geri