eğer müjdeli haber bayilikse bisikletimi yenilemeyi düşünüyordun o zaman biraz daha bekleyebilirim.
@sercankzly bende yıldırımda oturuyorum doğu tarafı için gölbaşı ve gölcük köyleri çok güzel oluyor. tavsiye ederim sercan arkadaşım eğer istersen beraber de tura çıkabiliriz.
Bursa'dan bir merhaba da benden.. Uzun zamandır buralardayım ama sizi yeni farkettim
Özlüce-Ertuğrul-Gorukle taraflarında hafta sonları 2 veya 3 arkadaş yakın yerlere 60~100 km arası turlar yapıyoruz. Hafta içleri de hava durumuna göre Misi'ye pedallıyoruz.
Bu yaz Bursa etrafında tek gece kamplı turlarda planlıyoruz. Böylece doğada daha uzun süre vakit geçirme şansımız olacak.
@mariokaldato
Abi sağol sen gece gündüz bende bazen mesaili çalışmaktayım.
Grup lideri yanlış anlaşılmasın öğrenci yada vakti zamanı biraz bizden fazla olan bir arkadaş olsun ve kurulsun.
gönderdim grubu kurmanızı bekliyorum grubu kuralım daha sonra zaten katılınca olacaktır
Birde grubu sadece gezi amaçlı değil de tamiratı olabilir bakım olabilir ikinci el malzeme alım satım olabilir bisikletle alakalı her konuda kullanalım