Scudo Sports

Bursa

Scudo
eğer müjdeli haber bayilikse bisikletimi yenilemeyi düşünüyordun o zaman biraz daha bekleyebilirim.

@sercankzly bende yıldırımda oturuyorum doğu tarafı için gölbaşı ve gölcük köyleri çok güzel oluyor. tavsiye ederim sercan arkadaşım eğer istersen beraber de tura çıkabiliriz.

Bursa'dan bir merhaba da benden.. Uzun zamandır buralardayım ama sizi yeni farkettim :)
Özlüce-Ertuğrul-Gorukle taraflarında hafta sonları 2 veya 3 arkadaş yakın yerlere 60~100 km arası turlar yapıyoruz. Hafta içleri de hava durumuna göre Misi'ye pedallıyoruz.

Bu yaz Bursa etrafında tek gece kamplı turlarda planlıyoruz. Böylece doğada daha uzun süre vakit geçirme şansımız olacak.

isterseniz bana özelden atın ben kurayım grubu ?

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@doğa_dostu
Olabilir.Konuyu güncel tutarsak katılımın artacağını umuyorum.

Arkadaşlar bana numaralarinizi atarsaniz grubu kurucam. 1-2 arkadas atti nosunu ama tam olmadan kurmak istemedim.

• Beğen
@mariokaldato
Abi sağol sen gece gündüz bende bazen mesaili çalışmaktayım.
Grup lideri yanlış anlaşılmasın öğrenci yada vakti zamanı biraz bizden fazla olan bir arkadaş olsun ve kurulsun.

@Candan Biberci
Evet la haklisin bende her gun 14 saatl ortalamasiyla rekora kosuyorum ahahaha sonra da diyolar maryo luks biskelete nasil biniyo ehehehe :D

• Beğen
whatsup grubunun kurulmasından sonra tur organizasyonları düzenlenmesi gerekecektir.

• Beğen
@cem helimli
Şu an 6 kişiyiz ama katılımcı sayısı artacak inşAllah.

@cem helimli eger sizde katilmak isterseniz bana özelden numaranizi gondermeniz yeterli olacaktir.

• Beğen
gönderdim grubu kurmanızı bekliyorum grubu kuralım daha sonra zaten katılınca olacaktır

Birde grubu sadece gezi amaçlı değil de tamiratı olabilir bakım olabilir ikinci el malzeme alım satım olabilir bisikletle alakalı her konuda kullanalım

• Beğen
Geri