Scudo Sports

Bursa

Merhaba,

Başta çok da reklam yapmak istemedim ama şöyle anlatayım;
Ben bisikletimi 3 hafta önce Mudanya yolundaki Aydın bisikletten aldım. 3-4 saat muhabbet sonunda bakmaya diye gittiğim yerden bir bisiklet ile çıktım. Ufak tefek sesler geliyor bisikleti kullandıkça. Hem muhabbet olsun diye hem de göstermeye gidiyorum, bakımını ayarını yapıyorlar. Tabiki garanti kapsamında şimdilik.

Almadan önce 1-2 ay forumları ve satılan siteleri gezdim durdum. Aydın bisiklet internetteki fiyatlar (üretici fiyatları) ile bire bir aynı fiyatları söyledi. Nakit indirimi de yapılıyor.

Benim hoşuma gitti. Parça ve aletleri de internet ile kıyaslıyorum bazıları daha ucuza gleiyor onları da ordan alıyorum yavaş yavaş.

Scudo
Bilgiler için teşekkür ederim arkdaşlar öncelikle Aydınlara bakıcam ilk önce modelleri bir belirleyim de oraya da boş gitmemek gerek :)

Gazcıların girişindekine gittim bugün.Sanırım çalışanlar(ya da sahipler/ortaklar) motorculuktan geliyorlar.Bisikletle pek alakalı gibi görünmediler gözüme.Bisikletim için iç lastik istiyorum fiyat ögrenebilir miyim dedim,yüzüme bakıp kaçlık dedi.Bisikletten anlayan az biraz bilgili biriisi janta bakıp lastiğin beatını bilir.Ben de buna güvenerek lastiğin 23 lük olduğunu söyledim.Artıkk 23*622 ya da 700*23c falan desem kimbilir ne olacak.Neyse lastik yüzeyine bakıp rakamlara baktı,gitti getirdi bir kutu iç lastik.fiyat? 26 tl kolay gelsin bye...

Sonuç:İnternetten alışverişe devam.Tamam güzel mekan açıyorsunuz herşey pırıl pırıl markalar falan ama Esat ustadan 12 tl ye alabildiğim içç lastiği toptan ucuza alıp bana satmak yerine afili markaları pahalıya satmak,bilmiyorum düşündürücü.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Birde bisiklet ile ilgili parça satan bir yer var zafer de eski halin altında kalıyor orada çok uygun fiyatda ürünler var. Fakatttt ama fakatı var tabi :) Orada kaliteli ürünler varmıdır bilmiyorum eski bisiklete önceden bir kaç malzeme almıştım. O bisiklet için çokda kalite fark etmiyordu ama fiyatlar çok uygundu iç lastik sanırım ya 5 lira ya da 10 liraya almıştım 3-5 ay önce :)

Bike haus da olabilir ama şahıs gününde değilse dayak yeme ihtimaliniz var ona göre tedbirli gidin..:)

Bike house'a iki kere girdim.Birinde Yalçın ataylardı sanırım,yeşil pedal gezilerini düzenleyen top sakallı renkli gözlü beyfendi.Diğerinde de sanırım hanımıydı gayet güleryüzlülerdi.ilginç

Hoş gerçi ilkinde sadece tekerleklerin eksik havasını tamamlamak ikincisinde de bagaj fiyatı sormak için gitmiştim.

Yalçın ataylar ın durduğu dükkanın adı aktif pedal yeşil pedal turlarını onlar düzenliyor. Bike hause başka biryer birde aydın bisiklet var kaliteli bisiklet satan ancak Bisikletleri iyi sadece, hizmet güleryüz sıfır selam veriyorsun onu bile duymamazlıktan geliyorlar.

Hmmm o zaman ben iş yeri isimlerini karıştırdım.Aklımda bike house kalmış.Bike house nerede peki??

damalı flama aktif pedal mavi flama ise Bike hause yerleri tam olarak orası 1.5 km ikisinin arası.

https://i.hizliresim.com/32v5k2.png

Yeni carraro big 927 hd miz ile bisiklet maceramıza başladık. Spor salonlarına binlerce lira vermektense hem daha eğlenceli hemde açık havada gücün yettiğince heryeri keşfet....

Teşekkürler Ebubekir kardeş, fırsat buldukça katılmaya çalışırım, öncesinde biraz antremanla kondisyonumuzu kazanalım.

hepsi işinde usta adamlar ve satış öncesi ve satış sonrası destekleri herzaman var.

Arkadaslar Bursada bildigi kaportaci ve motosiklet lere firin boya yapan biri var ni ?Konu gunceldir :)

Arkadaslar Bursada bildigi kaportaci ve motosiklet lere firin boya yapan biri var mi ?Konu gunceldir :)

Siyaha boyatacaksan ofis mobilyaları,sandalye vb metal parçalarını boyayan imalathanelere bakabilirsin.Ekosit vb yerlerde yapıyorlardı görmüştüm ben.

Bisiklet alali 1 hafta oldu sorun yoktu. Sonra pedallara guc verdikce hep ayni yerde cit cit diye ses geliyor bu nerden geliyo olabilir egildigim zaman on tekerden geliyor gibi oluyor ama pedala bastikca cit yapiyor ilginiz icin tesekkur ederim.

Geri