@mustafa genç
Merhaba kardeşim biz bayağı yakınız ben de panayırdayım mümkün mertebe tüm arkadaşlarla birlikte organizasyonlara katılmaya çalışırız. Bursada yeteri kadar bisikletçi var aslında yol üzerindekiler fiyatları şişiriyor anladığım kadarıyla bir kaç isim zikredildi onları da ziyaret edip bir fiyat karşılaştırması yaparız. Sonra en uygunu neresiyse gideriz toplu halde konuşuruz. Gerekirse bize özel indirim isteriz

O iş kolay.
Pazar gününe kadar kaskımı falan eksiklerimi alırsam ben katılabilirim size

Evden biraz erken çıkmam gerekir ama sonuçta panayırdayım. Uygun olursam seninle haberleşir birlikte geçeriz. Ben şimdi buraya yorum yazan tüm bursalı bisikletçileri eklerim en azından kimler var görürüz.
@Samet K.
Valla ben hem diyet hem de bisiklet kullanıyorum. Bugün top oynadım çok ciddi fark etti. Bundan sonra 100 Mekik sabah akşam bir kaç saat koşu ve bir kaç saatte bisiklete bineceğim. 5 günde 3.5 kilo verdim. Gün geçtikçe sporun dozunu arttıracağım. Akşam da uygun olursam buluşuruz sorun yok.
@Samet K.
Aynen bir tanışalım kaynaşalım her şeyi yaparız Allahın izniyle.
@Mehmet D.
En kısa zamanda tanışıyoruz inşallah. Bana gündüz güneşte binmek daha cazip geliyor ama akşamları da müsait oldukça katılırım. En erken Perşembe görüşebiliriz çünkü yarın bir arkadaşa işinde yardımcı olacağıma söz verdim.
@Samet K.
İlk uygun zamanda senin yanına gelirim birlikte gezeriz. Herkesle tek tek tanışacağım inşallah.
@Mehmet D.
Bu erdek turu ne zaman seninle görüştüğümüzde bunu konuşalım uzun yola çok niyetleniyorum. Ama tecrübelerinden faydalanıp eksiklerimi gidermeden katılamam.