Scudo Sports

Bursa

Scudo
@Murat Çağlayan 2

Tesekkur ederim iyi dilekler icin. Bursadaki amatorler olarak toplanip kucuk turlar duzenleyelim ramazandan sonra.

• Beğen
Tepkiler: Murat Çağlayan 2
@Samet K.

erdek turu düzenlemeyi düşünüyorum üç günlük gelir misin

bisiklet almayı düşünenler yavuz bisiklete bi uğrasın

• Beğen
@Mehmet D.

Yok ya daha ufak capli aeyler düşünüyorum ben en azindan simdilik.

@mustafa genç

Merhaba kardeşim biz bayağı yakınız ben de panayırdayım mümkün mertebe tüm arkadaşlarla birlikte organizasyonlara katılmaya çalışırız. Bursada yeteri kadar bisikletçi var aslında yol üzerindekiler fiyatları şişiriyor anladığım kadarıyla bir kaç isim zikredildi onları da ziyaret edip bir fiyat karşılaştırması yaparız. Sonra en uygunu neresiyse gideriz toplu halde konuşuruz. Gerekirse bize özel indirim isteriz ;) O iş kolay.

Pazar gününe kadar kaskımı falan eksiklerimi alırsam ben katılabilirim size ;) Evden biraz erken çıkmam gerekir ama sonuçta panayırdayım. Uygun olursam seninle haberleşir birlikte geçeriz. Ben şimdi buraya yorum yazan tüm bursalı bisikletçileri eklerim en azından kimler var görürüz.

@Samet K.

Valla ben hem diyet hem de bisiklet kullanıyorum. Bugün top oynadım çok ciddi fark etti. Bundan sonra 100 Mekik sabah akşam bir kaç saat koşu ve bir kaç saatte bisiklete bineceğim. 5 günde 3.5 kilo verdim. Gün geçtikçe sporun dozunu arttıracağım. Akşam da uygun olursam buluşuruz sorun yok.

@Samet K.

Aynen bir tanışalım kaynaşalım her şeyi yaparız Allahın izniyle.

@Mehmet D.

En kısa zamanda tanışıyoruz inşallah. Bana gündüz güneşte binmek daha cazip geliyor ama akşamları da müsait oldukça katılırım. En erken Perşembe görüşebiliriz çünkü yarın bir arkadaşa işinde yardımcı olacağıma söz verdim.

@Samet K.

İlk uygun zamanda senin yanına gelirim birlikte gezeriz. Herkesle tek tek tanışacağım inşallah.

@Mehmet D.

Bu erdek turu ne zaman seninle görüştüğümüzde bunu konuşalım uzun yola çok niyetleniyorum. Ama tecrübelerinden faydalanıp eksiklerimi gidermeden katılamam.

FSM BULVARINDAN MUDANYA'ya 150 BİSİKLETLİ / Sağlık Bakanlığı Katkılarıyla
22 Haziran Pazar, 08:30
Bursa'da İhsaniye Metro İstasyonu yeşil pedal duzenliyor gıtmek isteyenlere duyurulur face lınkı (link)

@Murat Çağlayan 2

hocam erdek turu için kesin birr tarih belirlemedim çünkü arkadaş bulamadım. Eksikler falan önemli değil sadece çadırın olsun yeter, kısmetse perşembe günü turlarız.gündüz de turlar düzenliyorum

• Beğen
Hosgeldin hemşehrim. Ben normalde Mudanyadanım ama şuan mesleğimden dolayı Erzincan'da yaşıyorum ve burada bisiklet turlarına çıkıyoruz.

• Beğen
@ebubekir sözbir

Bende dedim ama dikkate alan olmadı kimsenin gelmemesi mühim değil pazar ordayım

@Mehmet D.

Anlıyorum perşembe uygundum ama dün gece uyumadım bugün arkadaşın iş yerinde adam lazımmış ona yardım ettim öğleden önce kalkamam bir de bir arkadaşı Osmanlıca çalıştıracağım sınava girecek 3 gün sonra artık akşama doğru uygun olabilirim belki. Uymazsa başka zaman yaparız.

@Tugay Sonsuz SERT

Hoşbulduk kardeşim Bursaya gelirsen seninle de turlarız ayıpsın :)

@Barış TURAN

hedef 150 kişi, ancak şu anki katılım hâlâ 76 da hayal kırıklığı olacak bu tur gibi zaten geleceğim diyenlerin üçte biri gelmez 50 kişi katılsa yine iyi sınav falanmı var da böyle oldu bilemedim normalde 150 yi geçmesi lazımdı.

benim burda paylaşma amacım Samanlı dan Esentepe istasyonu na kadar 14 km tek başıma pedal çeviriyorum sıkıcı oluyor Bir arkadaş olsa yanımda sohbet ederek gideriz zaten amaç bu bisiklet te arkadaş ortamı olsun yine yalnız kaldım.

• Beğen
@Mehmet D.

Müsait olan herkes bu akşam gelsin toplanıp birlikte gezelim. Hem tanışmış oluruz hem de gezmiş oluruz. Çok güzel olur. Birbirimizin tecrübelerinden faydalanırız. Bursalı herkesi bekliyorum.

@mustafa genç

Valla pazar günü programım olmazsa ben katılrım sana Panayır çıkarım seninle buluşup devam ederiz.

• Beğen
Tepkiler: Yalnız Pedal
22 haziranda lys edebiyat sinavi var saat 10 da katilim az olacaktir.

Geri