Scudo Sports

Bursa

Scudo
@mustafa genç

olsun ya onunda zevki başkadır :D

@Mehmet D.

Tabi tabi gelsede beşik sallasam diye hafta sonunu iple çekiyorum

Ben de bursada olduğum zamanlarda bisiklet sürmek istiyorum fakat uludağ olsun yeşil pedal olsun saatleri uymuyor ya da tam gün gidemiyorum malesef hep kalıyor. Mehmet bey bu Gündoğdu Mudanya turunun dönüşünü kaçta yapıyorsunuz?

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bende Bursa da yaşıyorum ve yarın MTB alıcam. Sizleri katılıp tanışmayı çok isterim.
İşe gidip gelmek amaçlı XC250 V alıcam. İnşallah sizlerlede gezeriz

Kent meydanı kapalı Çarşı heykel dolaşırken insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyor korkuyorum taşlıyacaklar diye. Bisiklet elimdeyken bile kaskı çıkartmıyorum göre göre kabullenecekler bizim varlığımızı.

Kent meydanı kapalı Çarşı heykel dolaşırken insanlar uzaylı görmüş gibi bakıyor korkuyorum taşlıyacaklar diye. Bisiklet elimdeyken bile kaskı çıkartmıyorum göre göre kabullenecekler bizim varlığımızı.

Arkadaşım senin durumuna benzer durumda ve araştırmaktayım.Konuyu takipteyim.Kolay gelsin.

@furkan karaboğa

bulabileceğini sanmıyorum. 250 tl öyle yapacağına dediğim gibi alırsın maraton lastik takarsın göbekleri rulmanlı yaparsın arkana bakmadan yola devam edersin

Önceki cevapları okumadım direk konuya giriyorum.

2. el mi yoksa sıfır mı düşünüyorsun ?

MTB mi, Yol bisikleti mi nasıl düşünüyorsun ?

Bunları cevaplarsan yardımcı olmaya çalışırım.

@mustafa genç

İşte burada size hak vermemek mümkün değil. Sonuna kadar katılıyorum. :)

Son mesaj ile kere gitmiş ikisini de toplayıp bir mesaj yapmış site bazen şaşırıyor forum

@Altan Bora KOÇ

Facebook üzerinden takip edebilirsiniz. İsterseniz özelden ya da buradan link verebilirim.

@Mehmet D.

Abi yol bisikletine kafa tutuyor derken nasıl yani :) Ne yaptınız lastikleri,ruble lerimi dğeiştirdiniz.

@furkan karaboğa

Hayırlı olsun abi,kazasız pedallamalar.

Güle güle pedalla kazasız belasız kardeşim

Geri