Scudo Sports

Bursa

bende 8 senelik bisiklet meraklısıyım ( sade meraklı çünkü iyi bişey topladım ama daha adam gibi gezmedim 60-70 km anca ) benimde bildiğim sadece şen bisiklet ve aydın bisiklet var ikiside tecrübelidir bu konuda senelerdir bursaya kaliteli malzeme getirirler ama sanırım özel toplama olaylarında şen bisiklette irfan abi ya kendi topluyor yada gözü önünde toplatıyor

Scudo
bursa osmangazi doğanevler ya benim tanıdığım yarışmala kaltılan bir abi vardı tamerlerde oturuyordu adını unuttum bu arada fatih yeşil gözlümüsün ve bir ara şen bisiklette çalıştınmı yani tanıdığım fatihmisin:D

ya en büyük kabuslarımdan biride bisikletimin çalınması profesyonel bir hırsızda çalmış olabilir bir çocukta baya zaman geçmiş bir haber varmı

arkadaşlar merhaba..ben olcay aslen bursa orhangaziliyim..bursa uludağ üniversitesindeyim ve görüklede kalıyorum..içimde aşırı bir pedal çevirme tutkusu var..ama görükle üniversite arası 3 km den fazla yol almış değilim..ve çevremde kafa dengim hiç kimse yok..sizinle tanışmak belki benim için bir çok şeyin başlangıcı olabilir..

merhaba Olcay:)
aslında Uludağ üniversitesinin bisiklet klübü var.ama olsun eğer bizlere katılmak istersen pazar günleri hürriyet semtinde, aptal köprünün yanında bisiklet evi var. her hafta saat 8 00 de buluşuyoruz. katılmak istersen bekleriz.
ayakların pedallarından eksik olmasın:)

Merhabalar arkadaşlar;
2 aydır İnegöldeyim Bisiklete yeni başlıyorum bi tane sedona sd 771 aldım...Bir kere yalnız 50 km bi gezi yaptım...İnegölde yaşayıp turlar düzenleyen arkadaşlarla irtibata geçmek istiyorum...Özellikle bursalı bisikletçi arkadaşlarla da irtibata geçebilirsem sevinirim...Bu taraflara doğru gelirlerse katılmak isterim...

msn:acakir@anadolu.edu.tr
Alper Çakır

11-12-13 mayıs tarihlerinde Bursa-Eskikaraağaç köyünde gerçekleştirilecek olan leylek şenliğinin programını sizlerle paylaşayım istedim.
Eskikarağaç köyü Bursa-İzmir yolu üzeri 35. km de Uluabat gölü kıyısında yer alıyor.

bu tarihlerde bisikletiyle program yapmak isteyenlere bir alternatif olabilir belki. hem bisikletle yol almak belki biraz da leylek fotografı çekmek için fırsat olur. leylekler gelmeye başladılar mı bilmiyorum ben daha hiç görmedim ama:)

şenliğin detaylı programı aşagıda.
broşürü de ekleyeyim dedim ama şimdilik ekleyemiyorum.

3.ULUSLARARASI ESKİKARAAĞAÇ LEYLEK ŞENLİĞİ

11-12- 13 MAYIS 2007 BURSA

1. GÜN - 11 MAYIS 2007 CUMA
Uluslararası Uluabat Gölü'nün Sorunları ve Çözüm arayışları Çalıştayı
09.00 - 18.00
Uğur Mumcu Sahnesi Basın Kültür Sarayı
Ataevler -Nilüfer-BURSA

2. GÜN - 12 MAYIS 2007 CUMARTESİ

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ VE FOTO SAFARİ PROGRAMI
(Eskikaraağaç Köyü - Gölyazı Beldesi)

10.00 'da Eskikaraağaç Köyünde başlayan yürüyüş
17.30-18.00 arası Gölyazı'da buluşma ve Eskikaraağaç'a hareket

GÖLÇEVRESİ GEZİ PROGRAMI-Sadece Yabancı konuklar içindir
Yenikaraağaç - Gölkıyı - Uluabat - Bakırköy - Yolağzı - Yeşilova - Karaoğlan - Dorak - Onaç - Akçapınar - Fadıllı -

Gölyazı'da 18.00'buluşma ve Eskikaraağaç'a hareket

FENER ALAYI YÜRÜYÜŞÜ*Şenlik Açılışı*
19.30 ESKİKARAAĞAÇ KÖYÜ (İzmir Yolu 35. km.Bursa)

BELGESEL GÖSTERİMİ
1.Leylek Şenliği 2006 Belgeseli
2.Leylek Göçü Belgeseli
3. Foto Safari Fotoğrafları

3. GÜN - 13 MAYIS 2007 PAZAR

Açılış Töreni ve Konuşmalar
Çocukların Oyunlarının Takdimi
ÖĞLE YEMEĞİ ARASI
Tiyatro Gösterisi-Sokak Tiyatrosu
Futbol Karşılaşması
Müzik Gösterileri
Tekne Gezileri
Kuş Gözlemi
Resim Sergileri

bu topici organizasyonlar kısmında paylaşsanız daha bi hoş olurdu sanki...

Abiler ben geldim. Ben 8 yaşında 2. sınıfa giden kardeşinizim.Yanlız benim bisikletle hiç alakam yok.Ben burada "Forum Cafe" adlı bölümle ilgileniceğim.Ve bulabildiğim kadar bisiklet resimleri.

aramıza hoşgeldin.en kısa zamanda forum cafede görüşürüz ozaman...

:eek: 8 mi?helal olsun,hoşgeldin.ben 8 yaşıma dair hiçbişey hatırlamıyorum...forumun en genci sensindir muhtemelen en yaşlısı kim acaba...

maalesef hala haber yok bisikletten sanırım iş işten geçeli çok oldu :(

Merhaba bende yıldırımda oturuyorum askerden yenı geldım o yuzden bıraz hevesımı atmak ıstıyorum gezı haberlerınızı beklıyorum.

çalınan bisiklet bulunmuştur arkadaşlar konu kapatılabilir!

@by_cix

hayırlı olsun.. nasıl bulundu da geri alındı merak ettim??:rolleyes:

Geri