Scudo Sports

Bursa

@ytse_jam

evet ya bende hıc gıtmedım oralara ve merak edıyorum. bi hafta sonu toplasıp gıderız işalla...

Scudo
evet neden olmasın bu ay yapmaya çalışalalım. havalar ısındımı orampalar yorar

o halde arkadaşlar tarihi kesinleştirelim, kim ne zaman gelebilir??
bana her zaman uyar... bu arada gidiş-dönüş 100 km.

@nicaleus

nası kalmadı şende parça adam getirtiyo sati bazı parçaları ..fazla fiyat çekeblir.eğer muhabbeti kurarsan iyi bi fiyata alabilrsin.

en son gittigimde sen bisiklet (irfan) a bi sey yoktu dukkaninda. istanbul yolu uzerindeki aydin bisiklete bi bakin. onda epey malzeme var. ama fiyatlar konusunda istanbulun cok uzerindeler

Merhaba arkadaşlar ben Nilüfer Ataevlerde oturuyorum. Bursa'ya daha yeni taşındım. Bursa daki diğer bisiklet dostları ile hafta sonu gezilerinde buluşmak dileğiyle...

Arkadaşlar Şen Bisiklete bir çok yeni parçalar gelmeye başladı.Yeni bisikletler falan geldi haberiniz olsun.

@cenkun

merhaba Cenkun:)
tabii bekleriz.buradan turları takip edebilirsin.görüşmek üzere kendine iyi bak
ayakların pedallarından eksik olmasın

Bursa'da Sağlam Ve Güvenilir Bir Bisikletçi varmı?.Şen Bisiklet hariç.He bu arada Şen bisiklete yeni ürünler gelmiş ilgilenenlere duyurulur.

arkadaşlar şen bisiklete bende uğradım
amoeba bisikletler gelmiş
scud,hussar,vitra,
ha bide sedonalar geldi
maşa olarak suntour axon vardı(şaft borusu alu)fiyatıda 350 ytl civarıydı yanılmıyorsam daha sayamadığım çok malzeme var tabi
bunu lütfen reklam mahiyetinde algılamayın benim hiç bir menfaatim yok bilgilendirme amacı ile yazıyorum
iyi forumlar

bende gecen sene gelmiştim bursaya . güzel bir yer .. ( bi dalgam var o yuzdem gelmiştim )..bu sene yıne gelcem hafta sonu inşallah ozamanda bisiiklete bınersınız ve aksam beraber gezeriz.kaldıgım yer heykele cok yakın.

@latifkavak
ne demek misafir gelecekte biz ağırlamiycaz:)siz hele gelin eşlik ederiz gezeriz bursamızda görüşmek üzre

arkadaşlar akşam gezilerine ara verdik olmuyor böyle yakışmıyor bize :)
gerçi bu pazar benim istediğim turu yaparsak dönüşümüz kesin karanlığa kalacak yani bir nevi akşam turu...

ben geçen gece idris aca ve süleymanla gezdim. Gerçekten cıva gibi bisikletçiler. Biraz sert kullanıyorlar ama sana dokunmaz.

• Beğen
Tepkiler: İdris ACA
merhaba Ediz abi
ben, süleyman ve daha tanıştıramadığım diğer arkadaşım ahmetle birlikte, hazırız akşam gezilerine
benim numaram var zaten sende.Bi alo demen yeterli olur, bulunduğunuz yere gelip size eşlik ederiz
görüşmek üzere

elimde bianchi bir bisikletim var, fren, vites vb konularda genel bir bakımdan geçirmek ve bazı sistemleri yenilemek istiyorum. şen bisklet bu konuda nasıldır tavsiye eder misiniz ya da başka bir yer. Ve tabi yerini de tarif edebilirseniz sevinirim. teşekkürler.

şen bisiklet veya gemlik yolundaki aydın bisiklet. pek bir alternatifimiz yok maalesef. diğerleri de daha iyi değildir. tavsiye etsek/etmesek bile başka gidecek yer yok.
bakım için gidebilirsin fakat fiyatı yüksek ürünleri istanbul-ankaradaki bisikletçilerden temin etmeni öneririm.

• Beğen
Tepkiler: baslanhan
Geri