Scudo Sports

Bursa

yarış bisikleti dediyse normal yol bisikleti gibi olanlardandır.bence bulunduğun ilde arama sadece.Erdoğanlar Bisiklet - Delta,Motis bisikletteden kargoyla sipariş edebilirsin.Ki öyle daha kalıtelı bısıkletlere ulaşırsın.

• Beğen
Tepkiler: Jelib10
Scudo
Merhabalar.İsmim giray doğrultucu.Bursa/Beşevlerde oturuyorum.Tam bir bisikletçi sayılmam ama içime bisiklet sevdası düştü :D Bisikletimin markası ihlas.amörtisörlü.Geçen sene almıştım gayet güzel ama biraz bakıma ihtiyaçı var.Bunu yanı sıra mudanyada dedemin evinde bir yarış bisikleti var ama benim değil bir akrabamızın kendi hiç sürmüyor seneye alacam inşallah adam edip sürecem.Size bir sorum var beşevlerde bisikletçi nerde var?

Beşevlerde bisikletçi! - yıldırım caddesinde fsm bulvarına giden ışıkları geçince sanayi yollunda 100mt ilerde solda, aynı caddede DYP binası köşesinden hemen aşağıda ve beşevler caddesinde pazarın altındaki arsadaki kulübede

Ediz bey;
O kulübedeki sözde bisikletçi...Hiç bir şey bilmiyor tek bildiği lastik değiştirmek..Fatih lisesinin oralarda var o biraz daha iyi.Ama ben başka arıyorum.Bu yıldırım caddesindekide galiba benim dediğim?

selamlar bahsettiklerimin hepsi sözde bisikletçi zaten Beşevlerde iyi si yok en yakın hürriyette Metin bisikletvar Hürriyette sorarsan(bisikletlilere) gösterirler.

Merhabalar;
İlginiz için çok teşekkürler ama beşevlerden hürriyete nasıl gidebilirim?Hürriyete defalarca gittim ancak ailemle babam arada kulandığı için nasıl gidilir dikkat etmedim anlatırsanız sevinirim...

Slm Arkadaşlar

Bende aranıza yeni katılıyorum. Çok yakında biskletimide alıp yanınızdaki yerimi alacağım.
Herkese iyi akşamlar...

Yaşım 16.Bu senede 17 oluyorum:D İzin verir.Ama siz biliyormuşsunuz siz anlatın babam nerden bilsin bisikletçiyi?

Rica ederim nedemek. Hürriyet sanayiodası okulunun arka sokağında.Askeri lojmanların yakınlarında.

bende burdayım arkadaslar ataevlerde oturuyom ataevler özdileğin hemen yanında

mrhb arkadalar bende bursadayım mudanya yolu üzerinde geçit tarafında oturuyorum bi süredir forumda pek yoktum ramzan oncesi program gayet iyimiş inşallah ramazan bittikden sonrada aynen devam eder geçen oruçlu halde birsey olmaz deyip cıktım yola ama 40 kmyol susuz bi şekilde bitirdi beni ama pişman değilim yine olsa yine yaparım :D aç susuz turlamak isteyn varsa çıkarım gene:D haber verin yeter:D

slm bursa..mayıs da geliyoruz inş bursaya 8 kişi:)Eskişehir
kron-bianchi-scott-sedona:)):)

slmlar BURSA mayısta gelicez inş inegölden gecerken bi köfte yemeden olmaz<
ESkişehir..KBSS kron bianci sedona scott..aramızda treklerde olabilir:)
saygılar..

bende bursadayım arkadaslar da illla böle düzgün kadrolu bike lerle mi turlara katılabiliyoruz normal bike lerle olmaz mı????;)

Dostum amacımız bisiklet gösterisi yapmak değil sadece bisiklete gönül vermiş insanlarla birlikte olmak.Bisikleti seven herkes katılabilir,bisikletin modeli ve şekli önemli değil.

selam bursalı pedal sakinleri buluşma zmanı. bugun yarın hava süper ve bisikletleri pedallama vaktiiii

merhaba arkadaşlar bende bursa'da ikamet ediyorum. bursada herhangi bi aktivite olrusa nereden takip edebilirim? sitede yeni olduğum için bilgilendirecek birileri var mıdır?

Geri