Scudo Sports

Bursa

Hoşgeldin dostum. sende benim gibi bisikletsizsin :) umarım bir an önce kavuşuruz bisikletlerimize :)

Scudo
@sinan_zorlu
hocam bende bursadayım aramıza hoşgeldiniz yardımcı olabileceğim konu olursa her türlü yardımedebilirim

beyler Bursa'da iyi bir bisikletçi var mıdır? bir de sportive 225 almayı düşünüyorum, bir kaç yere sordum adamlar artık üretilmiyor gibi bir iki laf ettiler. doğru mudur? doğru ise başka ne alabilirim?

hocam hala yayında,

(link)

ama şu var,geçenlerde ege bölgesi satıştan sorumlusu personel ile görüştüm,stoklarını eritmişler,ama bayilerde mutlaka kalmıştır,yada 2.el satanlar vardır mutlaka..

yada gelecek sezonu bekleyip,2014 modellere bakmakta fayda var..

ARANIYOR!
Bursa'da sağlam arazi sürüşleri yapan, güçlü ve teknik arkadaşlar arıyorum. Bursa'ya yeni geldim ve parkur sıkıntısı çekiyorum. Yalnızca Uludağ Sarıalandan Zeynilere inen patikayı biliyorum. Bunun gibi zorluk seviyesi yüksek parkurları bilen veya keşfe çıkmak isteyen arkadaşlarla tanışmak isterim.

Bursa'da iniş yapanlar genelde o parkuru kullanıyor.Alternatif olarak çobankaya'dan zeynilere inen yol birde süleymaniye'den makseme inen yol var... karışık bi sürüş yapacaksan yani arazi inişli çıkışlı yollardan oluşan demirci köyden başlayıp süleymaniye'ye kadar gidebilir ve süleymaniye'den de makseme iniş yapabilirsin...

Merhaba, Mudanyada yeniyim, arabayla geçerken hep görüyorum bisikletçileri :D Adım Altay, 20 yaşındayım öğrenciyim, benden 4 yaş büyük Peugeot yarış bisikletim var. Şimdilik 20 km sürebiliyorum :D kısa turlar yapmak isteyen arkadaşlar olursa birlikte yapabiliriz.

Arkadaşlar merida tfs 500 gibi ürünleri bulacağım bir yer var mı Bursa'da ? Kalkıp İstanbul'a gitmek istemiyorum.

Arkadaşlar internetten carraro marka bir bisiklet aldım.

Görükle'de oturuyorum öğrenciyim garanti dışı kalmaması içinde serviste kurdurtmam gerekiyormuş.

Metro, otobüslerde hiçbir şekilde almıyor sordum.

Sizce nasıl götürebilirim? araçta yok Bursa'yı da pek bilmiyorum bana bir yol gösterir misiniz?

Yetkili servisler; (link)

Koskoca Bursa'da, Türkiye'nin 4. Büyük şehrinde merida tfs 500 bulamadım. Sinir oldum ya istanbula gideceğim bisiklet için.

Bursada Bike House gidin. Merida satışı yapılmaktadır.
Yakup abide istediklerinizi bulursunuz.
Bisiklet bilgisi de iyidir. Ve oldukça ilgili bir abimizdir.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Güldal
Sanırım dediğiniz yer Esentepe'de. Oraya da soracağım umarım bikeandoutdoor'u aratmayacak bir fiyat söylerler :)

Bike House mağazası yer değiştirdi. Şimdiki yeri yine Esentepe kavşağındadır.
Esentepe kavşağından Bursa istikametine gider gibi lambalardan hemen sağ tarafa yan yola girin 50 Mt. sonra mağazayı görürsünüz.
Telefonu : (0224) 249 80 01

Yakup bey gerekli yardım ve desteği sağlar.

Geri