Scudo Sports

Bursa

Gemlik Sunğipek'te doğdum ben. Gemlik sahilinde büyüdüm yani. Yanınıza gelemesem de Gemlik adını duyunca içim titriyor.

Scudo
Kenan kardeşim ben de Gemlik'te Yeşilırmak Dersanesinin arasında Mızrak Gümrükleme'de çalışıyorum.Yolun düşerse beklerim.Bursa'da oturuyorum ama bu tarafa(Gemlik)tur yaparsam sana da yazarım, birlikte turlarız.

2 arkadaş geçen pazar günü o turu yaptık, gayet güzel oldu. Araba ile Gemlik Özdileğe kadar geldik sonra pedallara asıldık. tüm gölü turladık ve orhangazi tarafından çıktık. km saatim 110 km yi gösteriyordu, süre ise 5 saat 15 dk. Yalnız değinmeden edemeyeceğim, izniğe giderken eriyen asfalt bizi yordu, lastikler resmen yola yapışıyordu. yorucu ama güzel birgün oldu tavsiye ederim. Arada yediğimiz dutlar ve nektarin şeftaliler için iznik halkından helallik istiyorum :).

• Beğen
Tepkiler: h.kemala
bilmem farkındamısınız ama, bursada bu iş artık gelişiyor ve bunu gören esnaflarda var. dikkat edin ''esnaf'' lar. aydın bisikletin yanı sıra birkaç firma daha açıldı. araştırmıyoruz birazda sorun bizde. ben her konuda dile getiriyorum bunu gazcılarda gerçekten bu işi ciddi yapan bi yer açıldı ilgilerini çok beğendim (muhtemelen yeni olduklarından dolayı daha fazla ilgi var)
geniş ferah bi yer herşeyi tek tek görebiliyosunuz. yeni nesil bir anlayış olduğunu mağazanın kokusundan bile anlayabilirsiniz ;) her ürün barkodlu kimseyle muhatap olmanıza gerek yok nakit indirimi ve taksitli fiyatı belli ve gerçekten uygun. kendinizi kent meydanında bir giyim mağazasında hissedebilirsiniz :) tekyıldız moto bıke ismi mağazanın. yolunuz düşerse bi uğrayın bence. mutlu pedallar...

Bir akort ne kadar zamanını alıyor bisikletle gidip baklemeyelim orda bi gün de

Bike House
0224 249 8001

Esentepe kavşağında. Bide buraya bakın. İyi bir arkadaş var, yarışçı.

bir bike house a gitmedim ramazan sonrası bir uğrayalım bakalım oraya

Mudanya da Güven Bisiklet. Hasan Abi, 20 yıldır tanıyorum. Bursa dan üst düzey çok müşterisi var. Oyak Renault grubu falan onda.. Tavsiye ederim..
0224 544 79 54

mudanyanın neresinde oraya şuan bisiklet ile gidemem o kondisyon yok ama araç ile gidince uğrarım merak ettim

Tek başıma sürmek sıkıcı gelmeye başladı Bursa da haftada birkaç gün antremana çıkabileceğim arkadaş arıyorum

Şefim şu an kaybettiğimiz arkadaşlarımız yüzünden moralmen sıfırız.lütfen bu konuda hassasiyet gösteriniz.

@Sinan TEKE
Bike House'a bi uğra derim. İnternette sitesi yok biliyorum. Yeri Esentepe kavşağında.
Merida'nın bakımı için gittiğimde keşfettim, diğerlerinden iyi gibi geldi.

Geri