Sevgili arkadaşlar sinirim azalmışken bir şey paylaşmak istedim.
Evden çıktım 40 kilometrelik ve yaklaşık 90 dk lık süre sonunda BİKE HOUSE denilen Bursa'da Merida'nın 2 servisinden birine gittim.Ve içinde saygı kavramından hiçbir pay almamış bir arkadaş içerde bekliyordu. İçeri girip bisikleti getirdiğimizi ve kurulumunu yapmasını istedik. Ama ürünü ondan almamıştık ya siniri bozuldu çünkü beyefendinin cebine para girmeyecekti. Sinirli bir şekilde yapamayacağını ve ürünü orada bırakmasını keyfine göre ne zaman yaparsa o zaman alabileceğimi söyledi. Ben de kabul etmedim. Neden diye sordu kuşkusuz kendini mükemmel hissediyordu. Güvenmediğimi söyledim. Aman yarabbi bunu söyledim ya hemen bir celallenme oldu(tipik kendine özgüven eksikliği). Ben ona nasıl güvenmiyorum dermişim. Önemli nokte bundan sonrası. Bunu dediğim için bundan sonra getirsem de ürünü kurmayacağını söyledi. Tabi bu bana çok komik geldi senin görevin ne be satıcı. Zorla yapacağını beyan ettim,görevi buydu zaten.Akabinde sustu tabi laf kalmamıştı beyninde. Sonra yanımdaki arkadaşlar Allah'tan sakinleştirip dışarıya yönlendirdiler beni. İyi ki sakinleştirdiler çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Size tavsiyem bu aşağılık,kendini bilmez,ticaret zekası olmayan,ticaretten anlamayam;dikkatsiz,kaba,aşğılayıcı üslubun başına çok büyük işler açacağını bilmeyen kişilerle alışveriş yapmamanız. Tabi bu burda bitmeyecek gibi daha da fazla uğraşmaya karar verdim. Ben burda uğraşmazsam benden sonra zorla para biriktirip bisiklet alan kardeşlerime,halkıma olacak.
Saygılar sunuyorum dikkatli olmanızı bekliyorum. Gerekirse istanbul'a gidin bisikleti alın. Orada eminim ki ticaretten anlayan,pişmiş satıcılarla karşılaşacaksınız.