Bisiklet malzemelerimi istanbul dan abime aldırdım bursada bulamadım dürüst bir yer sadece 1.5 lik dış lastiği ben aldım yama takımı nın ve kilit gerisi abim den o bir günde halletti her şeyi gönderdi bana kaskı tayt ıda gönderecek yanlız arıza yapınca nereye götürecem bilemiyorum bursada
arıza konusunda esat usta iyidir ufak mütevazi bir dükkanda çalışır ama diğer birçok bisikletçiye göre daha düzgün ve dürüst iş yapar ,bu arada akort ayarında nam salmıştır
Aydın Bisiklet Bursa da malesef piyasayı ele geçirmiş işi gücü para olan bir yerdir, vaktiniz varsa Mudanya da Güven bisiklet Hasan abiye gidin fiyatlar daha uygun hiç olmazsa oturman için bir buyur eden çay ısmarlayan var. hadi çayı geçtim suda mı olmaz yahu bir dükkanda. Bursa dan Mudanya ya gittiğimde saolsun Hasan abi hergün koliyle su koyar dükkana çayınıda ısmarlar muhabbetini de eder suistimal edilmesin ama karnın açsa karnını da doyurur.
iyiki de bisikleti aydın bisiklet den almamışım yoksa işimiz vardı onunla ücretsiz bakimlarda dahi ne yapar ne eder masraf çıkarırdı herhalde suratsızın teki zaten aklı fikri para
Yiğiti öldürürüm ama hakkını yemem para ile gidip hele biraz yorum falan yaparsanız asla gitmeyin ama ilk bisikletim olan bianchi xc 261 deki amortisör bozulunca yetkili servis olduğu için ona gitmiştim 15 - 16 sene önce çok şaşırmıştım ama ilgilenmişti ve maşa ücretsiz yenisi ile değişmişti
şen bisikletin yeri Demirtaş hamamından aşağı iniyorsun. eskiden haşim işcandaydı garaj tarafından gazcılar caddesine girince solda halkbankası var geçer geçmezki aradan aşağı sağda kalıyor
esat usta iyi akord da diyorlar arkadaşım gitti yaptırdı asfaltta bindi bir hafta. yine attı. daha önce alemdarda alaattın abı vardı ona yaptırmıştı, hatta bende ona yaptırdım uludağ falan gittik arazi inişi yaptık, 1 sene sıkıntı çıkmadı.
Merhabalar. Ben de yaz aylarında (Temmuz-Ağustos) genellikle Gemlik'te oluyorum. Uzun aradan sonra yeni başladım. Kondisyonum henüz yeterli olmayabilir ama müsait olursak sizinle de turlamak isterim.
Kenan kardeşim ben de Gemlik'te Yeşilırmak Dersanesinin arasında Mızrak Gümrükleme'de çalışıyorum.Yolun düşerse beklerim.Bursa'da oturuyorum ama bu tarafa(Gemlik)tur yaparsam sana da yazarım, birlikte turlarız.