Ben Kaan, Bursa'da yaşıyorum yaşım 23 öğrenciyim. 8 yıldır ciddi anlamda dağcılık ile uğraşıyorum artık dağcılık ile beraber başka bir sportif faaliyet de yapmak istediğim için bisiklet almaya karar verdim. Forumda ve internet üzerinde uzun süredir araştırmalar yapıyorum ama bisiklet seçmek araba almaktan daha zormuş onu öğrendim. Velhasıl uzun süren Kron xc150 ve xc 250 araştırmalarımın sonucunda ikisini de almamayı tercih ettim. Onun yerine daha ucuz olan Salcano excel 26 alacağım böylece artan para ile kamplı geziler için gereken aksesuarları almayı düşünüyorum. İlerleyen zamanlarda modeli yükseltmeyi düşünürsem aksesuarlara masraf yapmaktan kurtulacağım. Konu kirliliği yapmamak için de bir kaç sorum var onları buradan soracağım.
Salcano excel'e ön ve arka bagaj takılabiliyor mu? Takılırsa ben bu bisiklet ve kamp yükü ile örneğin Bursa merkezden Gündoğdu ya da Uluabat gibi rotaların üstesinden gelebilir miyim? Kondüsyon ile ilgili bir sıkıntım yok ama bisiklete güvenebilir miyim. Araştırmalarım sonucu xc250 liler bile dökülüyormuş ara ara. Benim köyde 2 sene boyunca tabiri caizse eşşek gibi kullandığım İhlas Toros marka bir bisikletim vardı lastiği bile patlamadı en son evin bodrumundan çalındı. Okuduklarımdan sonra ister istemez korkular edindim uzun süre bisikletten uzak kaldığım için alışma amaçlı bir excel alayım diyorum. Lafı fazla uzatmadan cümleten hoşbuldum
Salcano excel'e ön ve arka bagaj takılabiliyor mu? Takılırsa ben bu bisiklet ve kamp yükü ile örneğin Bursa merkezden Gündoğdu ya da Uluabat gibi rotaların üstesinden gelebilir miyim? Kondüsyon ile ilgili bir sıkıntım yok ama bisiklete güvenebilir miyim. Araştırmalarım sonucu xc250 liler bile dökülüyormuş ara ara. Benim köyde 2 sene boyunca tabiri caizse eşşek gibi kullandığım İhlas Toros marka bir bisikletim vardı lastiği bile patlamadı en son evin bodrumundan çalındı. Okuduklarımdan sonra ister istemez korkular edindim uzun süre bisikletten uzak kaldığım için alışma amaçlı bir excel alayım diyorum. Lafı fazla uzatmadan cümleten hoşbuldum