Scudo Sports

Bursa

Scudo
Bike House mağazası yer değiştirdi. Şimdiki yeri yine Esentepe kavşağındadır.
Esentepe kavşağından Bursa istikametine gider gibi lambalardan hemen sağ tarafa yan yola girin 50 Mt. sonra mağazayı görürsünüz.
Telefonu : (0224) 249 80 01

Yakup bey gerekli yardım ve desteği sağlar.

hocam bu Yavuz abiyi yazdığınıza göre tanıdığınız birisi.Buraya falan üye olsun da Aydın bisikletin nasıl tek el haline geldiğini görsün.Bursa gibi bir yerde adam gibi bisiklet satıcısı yok.Bu fırsatta yararlanıp adam gibi,kazıklamadan satış yaparsa hızlıca büyüyebilir.Kimse Aydın Bisikletten memnun değil lütfen iletin bunları.Gerekirse bikeandoutdoor,kaçkarbisiklet,delta bisiklet gibi sitelere baksın kıyaslama yapsın 2000 tllik şeye 2800 etiket yapıştırmasın.
Dediğiniz kişi ile de konuşacağım ve o da kazık fiyat söylerse gidip üşenmeyip İstanbul'dan alacağım.

• Beğen
Tepkiler: M.HURMANLI
Sevgili arkadaşlar sinirim azalmışken bir şey paylaşmak istedim.
Evden çıktım 40 kilometrelik ve yaklaşık 90 dk lık süre sonunda BİKE HOUSE denilen Bursa'da Merida'nın 2 servisinden birine gittim.Ve içinde saygı kavramından hiçbir pay almamış bir arkadaş içerde bekliyordu. İçeri girip bisikleti getirdiğimizi ve kurulumunu yapmasını istedik. Ama ürünü ondan almamıştık ya siniri bozuldu çünkü beyefendinin cebine para girmeyecekti. Sinirli bir şekilde yapamayacağını ve ürünü orada bırakmasını keyfine göre ne zaman yaparsa o zaman alabileceğimi söyledi. Ben de kabul etmedim. Neden diye sordu kuşkusuz kendini mükemmel hissediyordu. Güvenmediğimi söyledim. Aman yarabbi bunu söyledim ya hemen bir celallenme oldu(tipik kendine özgüven eksikliği). Ben ona nasıl güvenmiyorum dermişim. Önemli nokte bundan sonrası. Bunu dediğim için bundan sonra getirsem de ürünü kurmayacağını söyledi. Tabi bu bana çok komik geldi senin görevin ne be satıcı. Zorla yapacağını beyan ettim,görevi buydu zaten.Akabinde sustu tabi laf kalmamıştı beyninde. Sonra yanımdaki arkadaşlar Allah'tan sakinleştirip dışarıya yönlendirdiler beni. İyi ki sakinleştirdiler çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Size tavsiyem bu aşağılık,kendini bilmez,ticaret zekası olmayan,ticaretten anlamayam;dikkatsiz,kaba,aşğılayıcı üslubun başına çok büyük işler açacağını bilmeyen kişilerle alışveriş yapmamanız. Tabi bu burda bitmeyecek gibi daha da fazla uğraşmaya karar verdim. Ben burda uğraşmazsam benden sonra zorla para biriktirip bisiklet alan kardeşlerime,halkıma olacak.
Saygılar sunuyorum dikkatli olmanızı bekliyorum. Gerekirse istanbul'a gidin bisikleti alın. Orada eminim ki ticaretten anlayan,pişmiş satıcılarla karşılaşacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Birhan K.
Sevgili arkadaşlar sinirim azalmışken bir şey paylaşmak istedim.
Evden çıktım 40 kilometrelik ve yaklaşık 90 dk lık süre sonunda BİKE HOUSE denilen Bursa'da Merida'nın 2 servisinden birine gittim.Ve içinde saygı kavramından hiçbir pay almamış bir arkadaş içerde bekliyordu. İçeri girip bisikleti getirdiğimizi ve kurulumunu yapmasını istedik. Ama ürünü ondan almamıştık ya siniri bozuldu çünkü beyefendinin cebine para girmeyecekti. Sinirli bir şekilde yapamayacağını ve ürünü orada bırakmasını keyfine göre ne zaman yaparsa o zaman alabileceğimi söyledi. Ben de kabul etmedim. Neden diye sordu kuşkusuz kendini mükemmel hissediyordu. Güvenmediğimi söyledim. Aman yarabbi bunu söyledim ya hemen bir celallenme oldu(tipik kendine özgüven eksikliği). Ben ona nasıl güvenmiyorum dermişim. Önemli nokte bundan sonrası. Bunu dediğim için bundan sonra getirsem de ürünü kurmayacağını söyledi. Tabi bu bana çok komik geldi senin görevin ne be satıcı. Zorla yapacağını beyan ettim,görevi buydu zaten.Akabinde sustu tabi laf kalmamıştı beyninde. Sonra yanımdaki arkadaşlar Allah'tan sakinleştirip dışarıya yönlendirdiler beni. İyi ki sakinleştirdiler çok daha kötü şeyler olabilirdi.
Size tavsiyem bu aşağılık,kendini bilmez,ticaret zekası olmayan,ticaretten anlamayam;dikkatsiz,kaba,aşğılayıcı üslubun başına çok büyük işler açacağını bilmeyen kişilerle alışveriş yapmamanız. Tabi bu burda bitmeyecek gibi daha da fazla uğraşmaya karar verdim. Ben burda uğraşmazsam benden sonra zorla para biriktirip bisiklet alan kardeşlerime,halkıma olacak.
Saygılar sunuyorum dikkatli olmanızı bekliyorum. Gerekirse istanbul'a gidin bisikleti alın. Orada eminim ki ticaretten anlayan,pişmiş satıcılarla karşılaşacaksınız.

Aklıma geldikçe sinirleniyorum ve şeytan bas arabaya tekrar git diyor da neyse büyüklük bende kalacak.

Keşke Beşiktaş'ta kursalardı öyle de götürülürdü her neyse hiç gerek yok gerginliğe boşver.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Güldal
Hocam Allah'tan işim gereği sakin kalmayı başardım. Çok çok kötü bir şey yapabilirsim. Aşağılarca,kovarcasına bana bunları demesi o yorgunluk ve 90 dk yolculuk sonrasında çok koydu.

Sakinliğinizi korumanız iyi olmuş, herşey para odaklı olduğu için artık saygı kalmadı. Müşteriye iyi davranmanın ona pozitif döneceğini anlayamadılar.
Yada işlerini severek yapmıyorlar. gittiğinizde neden geldiniz der gibi bakıyor bir çoğu.

Çok geçmiş olsun hakikaten çok acaip bir durum.Bisikletin makus talihi mi desek bilemiyorum.Bu sektör gerçekten çok ilginç insanların elinde tabirimi mazur görün "maymun oluyor".Hala kendilerini eski yıllardan kalma sadece çocukların bisikletlerini getirdikleri günlerde sanan bisikletçiler var hayal aleminde yaşar gibiler,beş yaşında bir çocuğa davranır gibi davranıyorlar size ve bu gerçekten kabul edilemez durumlar yaratıyor.Tam anlamıyla sektör olamamanın getirdiği sonuçlar bunlar ama umutlu olalım ticaretin ve piyasanın katı kuralları arasında bu densizler yok olup gidecekler, bunu bilmeleri lazım bu garip satıcıların.
Siz gene de sakin olun güzel bisikletinizle geçireceğiniz hoş anları bu adamların gariplikleriyle kirletmeyin.
Bu arada Merida nın sahibi bunları görmeli malının bu adamlar tarafından rezil duruma geldiğinin farkına varmalı tabii.Tam skandal bir durum.

@Mustafa Güldal

sakin ol master kung fu da sinire yer yok :) ,sen hiç ismail aydına uğramadın sanırım

mustafa kardeşim kusura bakma tamamen aynı isimli bir abimiz ile karıştırdım seni

@alperen_69

Aydın Bisiklet te son zamanlarda görülesi değişiklikler olmuş artık daha ilgililer, başka bir konuda aydın bisiklet için olumsuz yorumlar yapmıştım ama son birkaç gidişimde beni etkilemeyi başardılar :)

benim bildiğim Bursa'da birkaç tane bisikletçi var bende bisiklet alırken bunları tekrar tekrar dolaşmıştım inanın hepside yakından ilgilendiler hatta bike house dört kez gittim ve her seferinde beni kapıya kadar uğurladı ama benim amacım bisiklet almaktı.Fakat bisikleti ismail aydın dan almak nasip oldu.

ne zaman ve nereye tur yapacaksın ? eğer zamanımız ve km'lerimiz uyarsa olabilir. Saygılar

Merhaba arkadaşlar, bursada oturuyorum, dün bisiklet aldım bugün aranıza katılıyorum :)

hemen birşey sorayım : kron xc150 aldım satıcıya genellikle asfaltta kullanacağımı söyledim oda istersem dişsiz, tabiri caizse kabak lastiklerle takas edebileceğini söyledi olur dedim. bisikleti kullanmadım 1-2 tur attım sadece evde lastiklerin max load 80 kg yazdığını farkettim ben 95 kg'yim sizce kullanmalımıyım yoksa lastikleri söküp geri götürüp orjinallerinimi alayım, birde satıcı gerialmam derse çirkeflik yapayımmı :D şimdiden hepinize teşekkürler.

Geri