Scudo Sports

Bursa

Hoş geldin..Sefalar getirdin...İyi vakit geçirmen dileğiyle...
Darkhan'a katılıyorum...Bu kadar bisikletçinin içinde etkilenmemen biraz zor galiba...

Scudo
hoşgeldin Çarşı profilinde yaş olarak 7 yazıyor ama 8 yaşındayım yazmışsın hadi neysee :)

@HaliliOzturk

Demek itiraf etti ama ben daha gormedim:)

Neyse hosgeldin crazy omer,carsiyi severdim,senide severim gibi:p

arkadaşlar slm .
bu akşam onur abiyle biraz dolaştık şehir merkesinde.
ne dersiniz başlayalımmı artıkın akşam sefalarına:)
valla saat gene değişmeyecek.gezi duyuru bölümünden takip edelim lütfen akşam duyurularını.
dediğim gibi saat 21:30 - 23:00 aralığında akşam turlarımızı gerçekleştirebiliriz:)
görüşmek üzre....

Valla Elman gerçekten öle,yapalım akşam turları
ben müsait olduğum her an gelirim
sonuçta bir nevi antrenman olacak
haydi arkadaşlar,akşam turlarına:)

akşam gezilerine bende katılabilirim o saatler bana çok uygun peki ne zmn çıkıyoruz ????

ne iş herkez coşmuş çok iyi vallaha böyle giderse baya bir kitle oluruz bursada,hele daha çokta bilmeyenler var

by cix döndün demek :) olm yedin bizim dışkaya fotolarını, bak hala unutmadım :D

ben maalesef katılamıyorum arkadaşlar mudanya olduğumdan... keyfini çıkarın...

@Fatih Özgenlik

abi fotolar pc ye aktarabildim bluetoothu bozuktu telin biliosun :D :D en kısa sürede forumda fotolar geç de olsa

• Beğen
Tepkiler: alperen_69
arkadaşlar bu akşam gezi varmış sanırım..geziyi yönetecek arkadaşlar bi el atarsa sevnirim;)kimler gelio?

@mehty

şuan gözüken son durum:idris,alperen,kusal,metin,sinan,onur,zafer ve ben

haydeyin arkadaşlar ne oldu bizim tayfaya böle:(

bende bir ara bursaya gelmiştim aklımda birtek çekirge bulvarı kalmış beraber pedallamak dileğiyle iyi günler

arkadaşlar merhaba .
foruma yeni üye oldum yaş 33 20 yıldır bisiklete biniyorum 4 bisikletim. ama internet yeni oldugu için diger doslarla tanışmak görüşmek geç oldu. Diger illerdeki arkadaşlarla paylaşımlar cok güzel. beraber gün boyu yol almaya bende varım her ne kadar geç kalmıssamda! görüşmek dilegiyle.........

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
ahmet abi foruma hoşgeldin.
iyi forumlar.
bu pazar ben geziye ve antremana katılamadım.teknik bi problem yaşadığım:(
ama sonraki haftalarada bol bol gezeceğiz:)
görüşmek üzre

@nicaleus

slm kardeşim irfan abinin dükkandan tüm bisikletçilere ulaşabilirsin(şen bisiklet) ayrıca hürriyet mahallesi abdal köprünün yanında BP istasyon karşısında kalan bir yer var bisiklet evi cafe diye her c.tesi ve pazar günleri saat 08:00 da bursanın tüm bisikletçileri orada toplanıp 40_70 km lik geziler yapıyorlar arada bende katılıyorum süper keyifli oluyor gelebilirsin..

• Beğen
Tepkiler: ikiz ve kalpe8
ŞEN BİSİKLET/İRFAN ŞEN: haşim işcan cad no:72/BURSA TEL:0224 223 10 47 CEP 0542 725 15 21 arkadaşlar irfan abinin üstüne bisikletçi tanımam... aydın bisiklet bana sedona sd-761 i en son 930 ytl ye bırakmıştı indirim yapmadı ama ben irfan abiden aynı bisikleti 850 ytl ye aldım.. her konuda çok bilgili çok yardım sever dünya tatlısı bir kişiliği var tavsiye ederim..

• Beğen
Tepkiler: JokerJems
gecen hafta yolun yarısında bursa ekibini bırakmak zorunda kaldıgım icin tekrar ozur dilerim ...

bu pazar bursadaki program ne olacak? sanırsam idris abide iyilesmis ve bizlere katılacakmıs artık bu pazar .

Geri