Scudo Sports

Bursa

yanlış hatırlamıyor isem mart ayında yaptığımız uludağı arkasından otellere tırmanışını bi daha tekrarlamak.inanın harika yerler var.bence orası....

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
Scudo
orasıda uyarda soyle kumsal lı guzel denizli bir yerlere gitsek biraz da denize girsek yaz mevsiminin avantajlarını kulansak :)

Ya ne güzel gizli gizli çalışmıştım tozunu attıracaktım valla yolların:) . Ama hastalandım :( pazara iyileşirim gibi;) ama baya antremansızım:cool: yine de katılacam inşallah.

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
ediz abicim senin hasta iken sahip oldugun kondisyon benim en enerjik oldugumdan bile iyidiri hic merak etme

@edi55

doktorum sen kendine gel sonrada geziye gel.şenlensin ortalık:)
avni bence yeşilli yüksek rakımlara girmeliyiz.hava aşırı nemli ve sıcak kumsallı denizli yerlerde bu nem ve sıcaklık artar.o bakımdan dağa taşa vuralım kendimizi

oda uyar fark etmez daha fat-manleri cıkarmadım :)

Bencede siz bu hafta sonu en iyisi dağa gelin.Ama sarıalanada uğrayınki tanışalım.:)

dağ isterseniz Çalı-atlas-kadriye-erenler-doğancıköyü-dağyenice -misi -beşevler oldukça eğimli yolunyarısı orman uzunca rota nedersiniz.

allah derim baska ne diyecem :) saka bir yana bana her yer olur hic fark etmez gırgır samata ve bekleyecek bir kac kisi olsun yeter :)

@edi55

her ne kadar katılmayacak olsam da bu rota en iyisi. bir de bizim kışın çıktığımız uludağ rotası var tabi..

ben yokum arkadaşlar kusuruma bakmayın, gündoğduya in-çıka devam ben yaz bitene kadar. :D

Merhaba arkadaslar.. Bir haftamiz Bursada gecicek ay basinda ve yol antrenman arkadas ariyorum... Son geldigimde (Mayis 2005) hep tek basima ciktim, kimseler yoktu.. Bu sefer o hayal kirikligina ugramak istemem. Birlikte tur atalim orhaneli yolundan, uludag yolundan, mudanya yolundan. Her sabah erken bulusalim. Kim var? Yoksa Sabri abi'me mi danisiyim? O bana sporcu bulabilir ama ben ynie burdan haber veriyim dedim. Hoscakal.
-Murat Altinbasak

valla antremanlarınıza arkadaş olmaya çalışırım:) ama motosikletim yok:( oyüzden zor .Arabayla belki.:D Gene de tanışmak isterim.

aynen son bir seyler yazın yarın sabah 8 de bisiklet evinde mi bulusuyoruz telefonumu koyde unutugum icin hic kimse ile irtibarata gecemedim zaten bursaya yeni geldim :)

selam arkadaslaristanbuldanım ama bır haftalıgına bursadayım ıkı tane bısıkletı olupta dıgerını kullanmayan yada yada eskıde olsa gıden bır bısıkletını kullanmalık ayagımı yerden kesecek bana bısıklet verecek arkadas arıyorum.
cok ıyı olmasına gerek yok dedıgım gıbı saygılar.

selam dostum, öncelikle hoşgeliyorsun şehrimize. senle tanışmak, birlikte pedallamak isteriz ancak ben dağ bisikletçisiyim ve genelde arazide (mudanya-gündoğdu tarafları) antrenman yapıyorum doğal olarak :) bu problem olabilir.
yol bisikletçisi olarak antrenman arkadaşı arıyorsan sabri hoca kesin yardımcı olur zaten.
bence geldiğinin ilk pazarı, sabah 8 gibi bisiklet evine gidersen bir çok kişi ile tanışabilirsin.

arkadaslar bende bursa -orhangazı denım ama oraya gelme ıhtımalım yok bı ara burda grup kurdum yalova ya gıttık ıznık golunun etrafını dolastık .yaklasık bı 20 kısı olmustuk ancak hayat sartları bu grubun daha uzun yasamasına ızın vermedı ama benım meram ettıgım sorularve cevapları var cesiceyms@hotmail.com

bende bu foruma yeni katıldım haliyle yeni birinin daha kaskı da yok. hala dewam ediyorsanız buluşmaya bende gelebilirim kabul görürsem

geziciplatform öncelikle foruma hoşgeldin akşam gezileri şuan devam etmemekte ancak yapılan gezi ve turları burdan duyurmaktayız gezi tur duyuru ve organizasyonlardan takip edebilirsin ...

Geri