Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

@Serkan HODANCI

Malesef bana geçti. :( Aslında elde taşımak sürmek sayılırsa ben 2-3 km elimde taşıdım bisikleti bisikletçiye sormak için. Hala rekor sizde olabilir. :) Bir sakatlık yok fakat su konumdada belirttiğim gibi iç dış lastik yırtıldı, jant yamuldu.

Scudo
@Berkay*

Ben de şimdi o konuyu inceliyordum. Ona yorum yaptım. Yazdıklarımı dikkate alınız.. :)

daha yeni başladım ama 2 gündür yaklaşık 8 km civarı sürüyorum inişli çıkşlı yollar ve 30 dk sürüyo bisikletim btwin bcool şehir bisikleti

Döşemealtından inip merkezde turladım biraz. Geri dönüş felan derken 19 km ama km saatini daha bugün taktırdığım için dalgınlıktan dönüş yolunun başında saati açmayı unutmuşum :D

Geçen sene Antalya-Manavgat şelale ve ordan side içi dolaşma dahil gidiş dönüş toplamda 193 KM yaptım. Sadece bir gün icinde simdiki hedefim MAnisa-Bursa 245 KM :) 10 gun sonra gerceklestirecegim

20 km Yol, 120 metre iniş 120 metre tırmanış şehir içi ortalama hız 20 kmh, max hız 55kmh, MTB...

0 km. -- bugün benim recovery günümdü : ))))

(bi arkadaş yol ve dağ bisikletçisi olma şartlarını anlatan iki komik video paylaşmıştı... hangi başlıktaydıki onlar : ))) )

Arkadaşım kaza yaptığı için bugün hayatımın en kısa sürüşünü yaşadım. Sadece 10 dk.

Kadıköy, kartal, kadıköy ve eve geri dönüş.

öğlen 2- 4 arası hava 35 dereceydi, hissedilen sıcaklık 40 civarı.

rüzgar giderken de gelirken de engel oldu...

@CandanC "https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=139586 sanırım bu :)

@Atakan Y

yolcuların recovery day/week'i, mtb'cilerin de yaraları favorim : ))) -- teşkkürler :)

@CandanC
Rica ederim :)

Geri