Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Carraro sağolsun bi kadro kırıldı 70 gündür süremiyorum :)

Scudo
çengel-ümraniye-elmalı baraj-zerzavatçı-m.şevketpaşa-alibahadır-akbaba-beykoz-çengel
M.Şevketpaşa sonrası kudurmuş köpek sürüsü yüzünden M.Şevketpaşa-Bozhane-Paşamandıra istikametinden vazgeçip direk Alibahadırdan dönüş :(

(link)

http://s3.veloviewer.com/3d/a174874804.png

69 km sürdüm
veee
ölüyoruummmmm :agla:

Yüklü bisikletiminen 131 km sürmüşüm ta Gölbaşı Opet'ten Şereflikoçhisar'a.

Hacı bizde Strava mıtrava yok. Bildiğin karayolları haritası.

yaklaşık 15 Km sürdüm. Orta tempo. maksat tembel olmamak:)

Sirf buraya yazmak icin mi bu kadar surdum diye dusunuyorum ama dun de ayni km surdum yazmadim. Simdi gorunce yazasim geldi.
Toplam 50.86 km imis. Stravayi ac kapat unuttugum icin orda da 46 km.

gonul rahatligiyla uyurum simdi. Sonucta bi 30 daha yapsaydim bursaya gitmis kadar olurdum :D - bursa 79 km surmustu -

Muhtemelen Cuma'ya kadar falan HongFu'ya ara vermek zorundayım. Jant telinin ucundaki nipple'ı kırmışım nasıl becerdiysem, tel sağlam nipple kırık.
Yenisini şipariş geçtim Cuma'ya falan gelir.

Bazen arkadaşın kir pas içinde, zincir ömrünü 100% doldurmuş dağ bisikletine dadanıyorum o kadar.

2 Ağustos Küçükyalı - Teos - Güzelbahçe : 90 km
3 Güzelbahçe - Küçükyalı : 30 km

İlk defa 15 km'nin üzerine çıktım ve 29 km sürdüm. Daha yeni bisiklete başlamış ve altında amörtisörsüz dağ bisikleti çakması saçma sapan bir bisikleti olan birisi için gurur verici. :D (Bisikletim de su (link)teki bisikletin amortisörsüzü) Ayrıca (Uygulamanın hatasıyla) Maks. hızımın 115 km olmasıda cabası. Bu da yolu pek bilmediğimizden ötürü (link).
Ayrıca bir şey sormak istiyorum bisikletin kadrosu biraz küçük bana seleside çok yukarı çıkmıyor bu nedenle sele olması gerekenden alçak. Yol boyunca çok yokuş indik çıktık. Genellikle vites aynıydı aynakolda hep 1 arkada 2 ve 6 çalışıyor. (Biliyorum bisikletim hurda zaten yeni bisiklet bakıyorum) Eve geldi duşa girdim hiç bir sorun yok. Fakat yemek yedim sağ dizim ağrımaya basladı suan hala ağrıyor. Yemek masasında biraz garip oturmuş olabilirim ama her zamanki halim o nedenle olamaz. Bu normal mi?

Balıkçı kenan ve pazarın ordaki yokuşta bize selam veren abi okuyorsa onada selamlar. :D

Nipple'ın gelmesini bekliyorum hâlâ bisikletim öyle bir köşede bekliyor ama ben durmadım.
Bugün 13 kilometre koştum. Strava linkleri de var ama telefonumda GPS le alakalı bir sıkıntı var ve bu strava olayında daha yeniyim, sıkıntıyı çözemedim bu yüzden aktivite 6 parça halinde... Normalde 2 tane aktivitem olması gerekirken, telefonum sağ olsun 6 tane aktivitem var, bölük pörçük... Mesela ormandaydım bi resim çekeyim dedim, fotoğrafı çektinten sonra Strava'ya geri döndüm bir baktım GPS sinyalini kesmiş, aktivite yarım kaldı... Buna benzer sorunlar var.

Neyse oturdum bu 6 parçayı tek tek, topla çıkar çarp böl, hataları düzelt derken aşağıdaki veriyi elde ettim:

Stats:
Distance : 13 kilometers
Time : 86 minutes
Average speed : 9,1 km/h

@Oguz_

9.1 ortalama mı? Koştum derken sahiden koşmuşsun. Yok bisikletleydim diyorsan Varşova köprüsünden at kendini.:)

@Raşit S
Dünya rekoru kırdıysam vardır bir yanlışlık :D
Çünkü koşucu falan değilim, koşamıyorum zaten...

Akşam grubuyla beraber Ordu-Giresun yaptık. 103.63 km 5.01.18 saat 20,63 averaj

38km.. üçyoldan konak->vapurla bostanlı oradan mavişehir-çiğli-girne-bayraklı-alsancak-konak-göztepe-poligon oradan da üçyol şeklinde bitirdim turu..

bostanlıda iki tane 20'li yaşlarda bisikletli gördüm, buff takmışlar ağızlarını kapatmışlar kovboylar gibi dolaşıyorlardı..
sonra aynı ikiliyi bu sefer alsancakta turlarken gördüm yine aynı şekilde ağızları kapalı geziyorlardı.. tebessüm ettirdiler saolsunlar :cool:

Ben bu gün tam 250 metre bisiklet sürdüm. Evden 6 yaşındaki kızım ile birlikte çıktım. Ve 125 metre ileride kurulan trambolin' i görünce durduk. :) Gerisi malum yoruldu ve eve geri döndük.:):)

@Serkan HODANCI

Aklıma dün evden çıkıp 150 metre ilerdeki mazgala tekeri sokmam geldi. :D

@Berkay*

Eyvah eyvah çok geçmiş olsun. Umuyorum bir sakatlık olmamıştır. Bu arada en kısa mesafe rekoru size geçti o zaman.. :)

21 kilometre sürdüm, karşıyaka demirköprü mahallesinden çıktım yola, sasalı yolunda ikinci köprüye kadar ilerledim, sonra geri döndüm.

Geri