Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Denizli-Pamukkale 45 km....

Scudo
82 km
yokuşlar zor olduğu kadar inmesi de bi o kadr zevkli:huhuu:IMAG0140.jpg

IMAG0145.jpg

IMAG0157.jpg

IMAG0152.jpg

Dosyalar

• IMAG0145.jpg
    IMAG0145.jpg
    243,7 KB · Okunma: 8
  • Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
image.jpg Aydın - Kuşadası - Aydın
Toplam 120 km. yaptım. Kuşadası yolunu bilen o rampaları çıkarken ne kadar ter döktüğümü anlayabilir :)

@Heraklia ben eskiden yürürken kullanıyordum şimdi bisiklette kullanıyorum.hesaplaması doğru.tabii +-250,300 mt kadar oynamalar normal.mobil ağ konumunu kullanırsanız daha doğru veri elde edebilirsiniz.

Dun kendi rekorumu kirip 130km surdum ;) bu da bogaza karsi bi fotograf;

Dosyalar

• 20150425_090442.jpg
    20150425_090442.jpg
    99,6 KB · Okunma: 14
Bugün pek bisiklet süremedim(15 km) bostancı sahil yolu hafta sonu bisiklet sürülecek gibi bir yer değil onu anladım.

Bugün sadece akşam üstü 28 km'lik antrenman..
20150426_174456.jpg

@ertanmrtz

Ben bugün Pendik - Kızıltoprak - Maltepe arası 60km yaptım. Bahsettiğiniz güzergah gayet güzel oluyor ancak sabah erken saatlerde. Bugün sabah 10 gibi yola çıkıp öğleden sonra 13'te bitirdim, sonra duşumu alıp davetli olduğum nikaha da yetiştim.

@Sadettin Z. kesinlikle en iyisi erken saatleri öğleden sonra felaket oluyor.:)

Aslında aşağıya yazacağım mesaj için özel bir başlık mevcut, lakin burdan yazayım daha dikkat çekici olur belki.

Eyy forum yönetimi! Yukarıdaki mesajlarda görüldüğü gibi aynı rotada bisiklet sürdüğü halde vızzt diye geçip giden birsürü forum üyesi var. Şu formaları yapın gari de bu garipler buluşsun kaynaşsın. Beltur'da çay neyin de içeriz belki. Bizim neyimiz eksik sürü psikolojisi ile hareket eden Atilla bisiklet takımından? Tamam kondüsyon eksiği olabilir ama konu bu değil.
Formaları siz çıkarmayacaksanız korsan basıp parayı vurma planım var. Telif hakkından tırstığım için "P"isiklet forum", "forum bisiklet" , "bize heryer bisiklet" gibi alternatif isimler bile türetmiş vaziyetteyim.

@Sadettin Z. Pisiklet forum :koptum::koptum::komik::D
Haklısınız,nisan ayının bitmesini bekliyorlar ama havalar ısındı gerçekten :ssrtcbya:

Bugün zorlu bir arazi yaptık. Rota hakkında kısa bir bilgi verecek olursak;
Tralleis (Aydın), Amyzon ve Alinda’dan gelen yolların denetlenmesi amacıyla inşa edilmiş olan Tekke Asar Kalesi Hellenistik döneme ait biz gözlem kulesidir. 827 metre rakıma sahip ve bozuk yolları olan bu kaleye bisikletle çıkmak her baba yiğidin harcı değildir. :)image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

23 km civarı Feneryolu maltepe arası sahilden bir rota izledik ama çok kalabalıktı..

Geri