Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

Scudo
@Ozan k.

Selamlar bende mtb kullanıyorum araziden çok sahilde oluyorum genellikle ... misal benim amacım çok uzun aradan sonra başladığım için ucuz yollu bir bisiklet lazımdı ve ucuz fiyat olarak da piyasada mtb bisikletler var gayet olağan bir durum bence neden garibinize gitti yada eleştirme gereği duydunuz ilginç

@atag
Hımm cahilliğime verin ben piyasada ucuz yol veya şehir bisikleti olmadığını bilmiyordum. İnsanlar bilmeden bilinçsiz şekilde mtb alıyor sanıyordum.

Günlük 15 km altına düşmemeye çalışıyorum. Yeni başladığım için ve biraz kilolu olduğum için zorlanıyorum, inşallah birgün beni de tayt ile yollarda görürsünüz. Şimdi de giymek isterim elbet ama beni görenler için pek iç açıcı olmaz durum :)

45km.. göztepe-güzelbahçe-göztepe.. hafif rüzgar vardı ama hava sıcaktı sıkıntı olmadı

10 metre :D tam çıkarken yağmur başladı geri döndüm.

Dün idi yazacaktım unutmuşum
64 km katlanırla

İş dönüşü yine 20 civarı.Bugün işe-gidiş geliş bitiminde yaptığım küçük süt,1 yumurta akı(çiğ)çok az toz şeker ve bir tek nescafe klasik(şu küçük 30-35 krş a satılan) karışımı işten çıkmadan 1-1.5 saat önce diktim kafaya,dinamo gibi geldim yolda.Aynısını eve girince de yaptım.Bir iki kere farklı yerlerde denemek istiyorum sürüş öncesi.

50 Km yaptım grupla birlikte onların kafasına uyup yeni aldığım yol bisikletiyle klasik yarışındaymış gibiydim :) köy yolu stabilize yol eşek yolu asfalt her türlü yola girip denemiş oldum bisikleti ve sağlam çıktı :) mountain bike ı indirmiştim ama start vermemişim tur bitince geldi aklıma :) yol bisikleti alın aldırın çünkü düşünüldüğünden çok daha dayanıklı ve hızlı :)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/01/2265e206efa40b14acbe4ce75db9ea53.jpg

Ankara - Hasanoglan turu toplamda 65 km ama programi acmayi unutmusum.

• Beğen
Tepkiler: taner07
@81samara18 ortaköyle merkez arasını helikopterle geçtin sanırım :)

• Beğen
Tepkiler: Emre.AK
@Sabih Bağcı
Vallahi haklisin o arada sanirim program hatali birsey yapti zaten totalde 65 km yol gittim. Bende anlam veremedim

@81samara18 olsun güzel yinede 65 km yol yapman programlar sıkıntı çıkarabiliyor :)

Belgrad falan toplamda 70 km

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
Geri