Scudo Sports

Bugün ne kadar bisiklet sürdün?

İlk mesajım buraya olsun.
Gerçi buradaki arkdaşların kilometrelerini okuyunca biraz boynum bükük kaldı ama...
Bisiklet alalı 17 gün oldu. Toplamda 220 km civaru yaptım.
Dün de hava biraz bozuk olmasına rağmen, saat 21'den sonra 14km yaptım 20km/h ortalamada.
Niyetim haftaiçi 3 gün 15'er km civarı, haftasonu 2 günde 30'ar km civarı yapmak.
Genelde sahilde biniyyorum pek iniş çıkış olmuyor.

Scudo
yaklaşık 40 km her geçen gün,bi öncekinden fazla sürüyorum böyle giderse tutamıcaklar beni :D

0 mt. Bir türlü açmayan ve ısınmayan hava ve yağmur yüzünden.
Cidden canımı sıkmaya başladı bu mesele.

Yaklasik ogleden sonra 3 gibi acan havadan sonra 30 km kadar surdum.

Hava güzeldi, ne zamandır heves ettiğim Antalya Kepez yokuşunu çıktık arkadaşla 2.5 kmlik %4-5lik bir yokuş ve toplamda 50 km sürdük, yarısı rüzgara karşıydı o bölüm biraz zorladı :):)

127 km yaptım. Tour Of Turkey'nin 5. Etabı olan Muğla-Pamukkale yolunun yaklaşık olarak yarısını tamamladım. Denizli-Kale gidiş dönüş.

23,2 km. jant akordu için zaman harcanmasaydi hedef 40 kmydiDSC_0929.JPG

molalar dahil diyorum isterseniz 30 + ortalama yapın 4 saat mola verdıkten sonra ben de yaparım 30 ortalamayı

100 km yı 4 saat 30 dakikada bıtırın molalar dahıl ama 3 saatte bıtırıp 4 saat mola vermıyeceksınız

(link) bakın 24 ortalama ama 24 dakıka mola vermısım. o da köpeklerin yolu kesmesi sayesinde oldu yoksa mola da vermedim. 1 saat 2 saat 5 saat mola verip 28 30 ortalama ile gitmek zaman kaybı...

hayır varsa yaparım diyen beraber yapalım :D ben yaparım 4 saatte 100 km diyen mola 30 dakikayı geçmeyecek tabi

Bugun 18km yaptim. Persembe gunude ayni parkuru daha uzun surede yapmistim. Bugun biraz hizlanip sureyi kisattim. Bisikleti alali 10 gun oluyor. 18-20 senedir bisiklete binmiyordum. Simdi durumu toparlamaya calisiyorum. Kondisyonu artirmak icin ayni rotada tempoyu artirip sureyi mi kisaltmaliyim. Yada tempoyu standatta tutup mesafeyimi artirmaliyim.

Mesafe hesabi icin telefonda runtastic uygulamasini kullaniyorum. Hesaplama dogrumudur acaba. Var mi bu uygulamayi kullanan.

Her gün evle iş arası gayrettepeden levent e işe geliyorum gunluk 4 km yolum var garanti :)

Bugün akşam kısa rampa antrenmanı yapabildim. 17 km kadar oldu.
Kısmetse yarın erken çıkıp 100+ yaparım.

Bugün izmir üçkuyular iskele, çeşme altı arası git gel toplam 80 km yaptım

Pazartesi matematik yazılım var dersanem var ödevlerim var yani hiç süremedim :)

12 Km Osmaniye çevre yolu.Muhteşem bir hava vardı yanımda birileri olsa daha fazla sürebilirdim :)

Yol bisikletine ısınmayı hayal ederken dağ bisikletinden de kopamadım. Kısa bir 28 km tur yaptık. Arazinin tadı cidden bir başka...
2015-04-25_21.21.30.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ömer Ş.
Geri