Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

Trafikteki bu tür İYİ AİLE ÇOCUKLARININ yüzünden hayatımız pamuk ipliğine bağlı. Trafiğin yerinde olsam bir yetkim olsa.

1- Bisikletliyi sıkıştırma 5000TL
2- Bisikletliyi yaralama ve kazaya sebep olma 10.000 + 6 Ay trafiktenmen
3- Bisikletlinin ölümüne sebebiyet Ömür boyu hapis + Ailesine 500.000 tazminat ( bu günün şartlarında)

Scudo
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

@Atasoy çok geçmiş olsun .. malesef o mavi boya yüzünden de sürekli yolda sürüyorum. Asfalt çok daha iyi yol tutuyor.

Geçmiş olsun hocam.
Bende geçen hafta kaza yaptım.kaldirimin kenarında karşıya geçmek için dururken,Araç beni gördüğü halde hizli bir sekilde dönüş yaptı benim bilundugum tarafa, tam anladım çarpacak hamle yapmaya fırsatım olmadan arka jantimi altına aldı, bisiklet altimdan fırladı birden.
Çok şükür ayağım sikismadi bir yerlere parçalayacakti ayağımı.
Arka aktarici jantjn içine girdi,jant yamuldu vs...
Hiç durmadan kaçtı,kendime gelip arkamı döndüm plakayı almak için uzaklaşmisti okuyamadım.cevrede hiç kamerada yoktu.
Dikkat edin arkadaşlar özellikle ara yollardan caddelere çıkarken kenarlarda durmayın.

Geçmiş olsun hocam.
Bende geçen hafta kaza yaptım.kaldirimin kenarında karşıya geçmek için dururken,Araç beni gördüğü halde hizli bir sekilde dönüş yaptı benim bilundugum tarafa, tam anladım çarpacak hamle yapmaya fırsatım olmadan arka jantimi altına aldı, bisiklet altimdan fırladı birden.
Çok şükür ayağım sikismadi bir yerlere parçalayacakti ayağımı.
Arka aktarici jantjn içine girdi,jant yamuldu vs...
Hiç durmadan kaçtı,kendime gelip arkamı döndüm plakayı almak için uzaklaşmisti okuyamadım.cevrede hiç kamerada yoktu.
Dikkat edin arkadaşlar özellikle ara yollardan caddelere çıkarken kenarlarda durmayın.

çok geçmiş olsun. Hanzoları ishal birimleri kurulmalı Türkiye de.

çok geçmiş olsun. Hanzoları ishal birimleri kurulmalı Türkiye de.
İshal olsa sıkıntı olur hocam islah olsa daha iyi olur sanki.😀
@Atasoy çok çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum.
Bisiklet yollarındaki şu mavi boya çok güvensiz. En ufak nemde kayganlaşıyor :snzdglsn:
EF7B6597-DF43-4355-B59A-AB354B4D1A17.jpeg
Büyükçekmece Belediyesi büyük bir hatadan dönmüş gibi gözüküyor. Yeni yolumuz bu şekilde olacak.

Son düzenleme:
İshal olsa sıkıntı olur hocam islah olsa daha iyi olur sanki.😀

276627 dosyayı görüntüleBüyükçekmece Belediyesi büyük bir hatadan dönmüş gibi gözüküyor. Yeni yolumuz bu şekilde olacak.

Şu yerdeki bisiklet logoları sık sık tekrarlanmalı, bakış açısında her zaman en az bir tane görünmeli. Ara ara yerde, ara ara direkteki tabelada bisiklet resmi olan mavi yolda "burası bisiklet yolu" diye uyardığım adam "nereden bileyim bisiklet yolu olduğunu" diyor.

• Beğen
  • Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç. ve mhmtp
Gerçi ben çarşamba günü kaza yaptım ama şimdi aklıma geldi yazmak. Benim de suçum var gerçi biraz ama hatanın büyüğü arabada.
Gün boyu hava iyiydi ama fırsatım olmadı. İşlerim bitince hadi bir döneyim dedim. Tam çıktım derken hava bulutlanmış, yağdı yağacak. Yağmadan dönerim dedim ama erken başladı. Kısa yoldan döndüm, eve doğru giderken önümde iki araba, şehir içindeyiz. Pedal kesiyorum zaman zaman. Bir baktım benim önümdeki sol sinyal verdi ve biraz sola yanaştı, önündeki düz devam ediyor. Bende "bu dönecek sanırım" diye düşünüp sağına yanaşıp biraz hızland...
Derken bizimki sağ sinyali verip (sinyal verdi ama😁) bir anda sağa dönmez mi? Frene dokundum, bağırdım ama faydasız. Frene dokununca tabiri caizse benim götüm kalktı.😁 Ön tekerin üzerinde yanlayarak arabanın sağ arka kapısından vurdum.
Bitmedi 😅
Durmuyor, daha dönüşe devam ediyor derken kinetik enerjisiyle beni de döndürüyor. Araba fren yaptığı anda benim ön tekerle araba gibi durmamı kimse beklemesin.
Kayaya çarpan çakal (coyote) gibi arabaya sürünerek yere düşerken arabanın sağ aynasını da aldım aşağıya.😌 Pek mutlu değilim bu durumdan ama elimden bir şey gelmezdi.
Arabanın kenarına yıkıldım, ayağa kalkıp bisikleti kenara dayadım. Bir baktım arka koltukta benim Atahan kadar bir oğlan oturuyor. Selamlaştık, gülüştük. Anası geldi özürler, iyi misinizler falan "kusura bakmayın ayna kırıldı" dedim. Bayan da "sorun değil" dedi, anlaştık, vedalaştık.
Aslında bir süre bekledim, ayna için bir şey dermi diye ama demedi.
Bu da benim hasarım. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum, bahane oldu.😅
20230111_170808.jpg

Son düzenleme:
Gerçi ben çarşamba günü kaza yaptım ama şimdi aklıma geldi yazmak. Benim de suçum var gerçi biraz ama hatanın büyüğü arabada.
Gün boyu hava iyiydi ama fırsatım olmadı. İşlerim bitince hadi bir döneyim dedim. Tam çıktım derken hava bulutlanmış, yağdı yağacak. Yağmadan dönerim dedim ama erken başladı. Kısa yoldan döndüm, eve doğru giderken önümde iki araba, şehir içindeyiz. Pedal kesiyorum zaman zaman. Bir baktım benim önümdeki sol sinyal verdi ve biraz sola yanaştı, önündeki düz devam ediyor. Bende "bu dönecek sanırım" diye düşünüp sağına yanaşıp biraz hızland...
Derken bizimki sağ sinyali verip (sinyal verdi ama😁) bir anda sağa dönmez mi? Frene dokundum, bağırdım ama faydasız. Frene dokununca tabiri caizse benim götüm kalktı.😁 Ön tekerin üzerinde yanlayarak arabanın sağ arka kapısından vurdum.
Bitmedi 😅
Durmuyor, daha dönüşe devam ediyor derken kinetik enerjisiyle beni de döndürüyor. Araba fren yaptığı anda benim ön tekerle araba gibi durmamı kimse beklemesin.
Kayaya çarpan çakal (coyote) gibi arabaya sürünerek yere düşerken arabanın sağ aynasını da aldım aşağıya.😌 Pek mutlu değilim bu durumdan ama elimden bir şey gelmezdi.
Arabanın kenarına yıkıldım, ayağa kalkıp bisikleti kenara dayadım. Bir baktım arka koltukta benim Atahan kadar bir oğlan oturuyor. Selamlaştık, gülüştük. Anası geldi özürler, iyi misinizler falan "kusura bakmayın ayna kırıldı" dedim. Bayan da "sorun değil" dedi, anlaştık, vedalaştık.
299415 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Tanrı beterinden sakınsın.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Bitmedi 😅
299415 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, anlayışlı birine denk gelmişsiniz.
Bence şoför anlayışlı bir bisikletçiye denk gelmiş. Sola sinyal verip sonra aniden karar değiştirip sağa sinyal verip direksiyonu kırarak sağa dönmek sinyal verdim görseydinle aynı şey değil.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Önemli birşey olmaması teselli edici nokta

Geçmiş olsun. Kaza sonrası bisikletinizde hasar ve sizde yaralanma varsa mutlaka polis ambulans çağırınız. Kaza tutanağı tutunuz. Bu kaza tutanağına göre hasarınızı trafik veya kasko sigortasından temin edebiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Geçmişolsun dileklerine teşekkürederim.🖐🏻

Geçmiş olsun. Kaza sonrası bisikletinizde hasar ve sizde yaralanma varsa mutlaka polis ambulans çağırınız. Kaza tutanağı tutunuz. Bu kaza tutanağına göre hasarınızı trafik veya kasko sigortasından temin edebiliyorsunuz.
Haklısınız. Bana bir şey olmuyor zaten. Bisiklette görüntüde ki gibi ufak bir zedelenme bulunuyor. Gifon sargısını değiştirmeyi düşünürken böyle bir durum oldu, artık düşünme diyor bana.😅
aniden karar değiştirip sağa sinyal verip direksiyonu kırarak sağa dön
Aslında karar değiştirmemiş. Park edeceği yer dar olduğundan geniş almaya çalışmış. Öyle dedi sürücü.😅

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
Geri