Gerçi ben çarşamba günü kaza yaptım ama şimdi aklıma geldi yazmak. Benim de suçum var gerçi biraz ama hatanın büyüğü arabada.
Gün boyu hava iyiydi ama fırsatım olmadı. İşlerim bitince hadi bir döneyim dedim. Tam çıktım derken hava bulutlanmış, yağdı yağacak. Yağmadan dönerim dedim ama erken başladı. Kısa yoldan döndüm, eve doğru giderken önümde iki araba, şehir içindeyiz. Pedal kesiyorum zaman zaman. Bir baktım benim önümdeki
sol sinyal verdi ve biraz
sola yanaştı, önündeki düz devam ediyor. Bende "bu dönecek sanırım" diye düşünüp sağına yanaşıp biraz hızland...
Derken bizimki sağ sinyali verip (sinyal verdi ama😁) bir anda sağa dönmez mi? Frene dokundum, bağırdım ama faydasız. Frene dokununca tabiri caizse benim götüm kalktı.😁 Ön tekerin üzerinde yanlayarak arabanın sağ arka kapısından vurdum.
Bitmedi 😅
Durmuyor, daha dönüşe devam ediyor derken kinetik enerjisiyle beni de döndürüyor. Araba fren yaptığı anda benim ön tekerle araba gibi durmamı kimse beklemesin.
Kayaya çarpan çakal (coyote) gibi arabaya sürünerek yere düşerken arabanın
sağ aynasını da aldım aşağıya.😌 Pek mutlu değilim bu durumdan ama elimden bir şey gelmezdi.
Arabanın kenarına yıkıldım, ayağa kalkıp bisikleti kenara dayadım. Bir baktım arka koltukta benim Atahan kadar bir oğlan oturuyor. Selamlaştık, gülüştük. Anası geldi özürler, iyi misinizler falan "kusura bakmayın ayna kırıldı" dedim. Bayan da "sorun değil" dedi, anlaştık, vedalaştık.
Aslında bir süre bekledim, ayna için bir şey dermi diye ama demedi.
Bu da benim hasarım. Zaten değiştirmeyi düşünüyordum, bahane oldu.😅
299415 dosyayı görüntüle