Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

@OsmanAltuntekin
@OsmanAltuntekin
bunny jump da fena fikir değil bisikletle, önce mtb alayım bari, daha rahat olur :D

• Beğen
Tepkiler: Naberland
Scudo
Bunny jump ile sakın kaldırıma çıkmaya çalışmayın normal şeridinizde sakin gidin millet kendini peter sagan sanıp kafasını gözünü yarmasın sonra.

umarım ciddi konuştuğumu düşünmemeişsinizdir :)
@Ertan M.

Arkadaşlar yok mu bilen napmaliyim? Avukata gidicem

geçmiş olsun bizim nemlekette bisikletli ezmek serbest galiba sizin gibi madur başka arkadaşlarda var ne zararı karşılanmış nede kaale alınmışlar ne polis umursamış nede hakim okuduğum kadarı ile ben onların yalancısıyım ama yalan söylediklerini hiç zannetmiyorum
keklik avlar gibi bisikletli avlıyolar resmen memlekette

@barış barış ben şunu da duydum.Arabayı bisiklete yakınlaştırıp camdan ittirip düşürmüşler.Olayı yaşayanlar da şikayetçi olmuş sonucunda takipsizlik kararı..

Sigortanın vermiş olduğu karara itiraz olarak Sigorta Tahkim Komisyonu'na başvurabilirsiniz. Diğer bir seçenek ise hem sigorta şirketine hem de araç sahibine tazminat davası açmak. Detayları için en yakın bir avukata başvurmanızı tavsiye edeceğim.

@Elzem
Ben ciddi yazmıştım :eek:ops:

@OsmanAltuntekin
eyvah! pot kırdık :'(

• Beğen
Tepkiler: Naberland
@StevenDiaz07 yanlarına bırakma kardeşim elinden geleni ardına koyma memleket dağ başı deil herkes haddini bilsin inşallah hakkında hayırlısı olur tekrar büyük geçmiş olsun

bu yollar kimsenin babasının malı deil herkesin hakkı var

@barış barış bide adam o kadar sakin ki. Sanki normal bişiymiş gibi davranıyordu. Şimdi burda sövsem sınırsız ban yerim

ne yapalım kardeşim bu dünyada hak hukuk adalet hikaye büyük balık küçük balık kanunu işliyor gücü yeten yetene

Evrimini tamamlamamış primat desem primatlara saygısızlık olur.Büyük geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Sipioreeee
Dostum öncelikle çok geçmiş olsun, Ankara gibi bir yerde artık normal karşılıyorlar böyle şeyleri. Bende yakın zamanda kaza geçirdim -31Ağustos2015- konusu falan vardı denk gelmişsindir belki. Şükür ki sende fiziksel yaralanma vs yok. Bende 6 yerimde büyük yaralanma ve bacak kasımda ciddi ezilme vardı uzun süre hastanede kaldım. Jandarma ifademizi aldı karşılıklı, adam yüzde yüz suçlu bulundu.(Ben emniyet şeridinde sürüyordum ve şerit ihlali yapıp bana çarptığı için.) Gördüğün gibi bugün 20.11.2015 kazanın üstünden ne kadar geçti fakat biz hala davayı ve hasarımızın karşılanmasını bekliyoruz...

@berkex öncelikle çok geçmiş olsun.. Evet görmüştüm o konuyu. Duruşma falan olmuştur noldu peki orda anlatirmisin kısaca..

• Beğen
Tepkiler: berkex
Geri