Scudo Sports

Bugün kaza yaptım

Scudo
Çok geçmiş olsun. Daha kötü sonuçlarda olabilirdi...
Umarım resim ve tutanaklardan güzel bir sonuç çıkar....

Çok geçmiş olsun kavga edersin çare olmaz etmezsin dert olur cana geleceğine mala gelsin verilmiş sadakan varmış çok şükür @StevenDiaz07

• Beğen
Tepkiler: münferit vagon
Geçmiş olsun kardeşim...

Geçmiş olsun anlattığına bakarsak benim gözümde direkt olarak katil ruhlu haysiyet yoksunu birisi canlandı , yanlışlıkla yapmış olsa özür falan diler , seni hastaneye yetiştirmek isterdi heralde, diğer alternatif kalıyor bilerek yapmış olduğu bu durumda adam öldürmeye teşebbüsten bile yargılanabilir, şikayetinizden vazgeçmeyin

Geçmiş olsun dün bende Ankara da kaza yaptim son kazam adlı başlıkta belirtmistim. Siz hakkinizi arayın çok büyük geçmiş olsun.

geçmiş olsun

@StevenDiaz07 Ankara'yı bilen birisi olarak Beşevler gibi bir yerde orta şeritten gitmen zaten başta hata. Trafiği sen hissetmesen de engellemişin. Hadi sonrasında öyle böyle sağ şeride geçmişin. Sonrasında seni görerek üstüne sürmesi akıl işi değil. Bisikleti boşver sana sağlık açısından daha kötü sonuçlar çıkartabilirdi bu kaza. Sağlık durumun ne durumda bilmiyorum (Adamın üstüne yürüdüğüne göre iyisin) ama ucuz atlatmışsın.

Bundan geçmiş olsun.

Herkese tavsiyem (Bunu herkes bilir aslında) işlek caddelerde yoğun trafikte orta şeritten arabaların arasından (Kırmızı ışıkta) gitmeyin.

Her ihtimale karşı doktora görünün.

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
kingoffuh senelerdir(20 22 sene en az) sigortacı olan bi akrabam var ona sordum böyle böyle o adama dava açsam mı diye. sakın öyle bişi yapma dedi. bana iftira atıyo diye sana dava açar dedi. ben ona yasal olarak gerekeni yaptım. sigorta evraklarımı verdim. ilgilendim der dedi. ona vurup kaçmadım. onu da yapabilirdim der dedi. iş uzadıkça uzar hiç bulşma/uğraşma dedi. o öyle deyince benimde elim kolum bağlandı. yapacak bişi kalmadı maalesef. 1 2 senelik tecrübe değil 20 22 seneden söz ediyorum. bi bildiği vardır.bu kadar senelik tecrübe..

Fırat88 o trafikte zaten sağ şeridin yarısı araçlarla kapalı sadece 1 insanın sığacağı kadar yer kalıyor o şeritte. ben o hızla giderken aniden bi kapı açılsa daha kötü değil mi.frene basıp duramasam nolcak ?

Geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler..

@StevenDiaz07 O trafikte bu kadar hızlı gitmeseydin keşke. Yada kaldırımı bir süreliğine kullansaydın. Neyse gerçekten geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
@Fırat88 teşekkürler. kaldırım en berbatı zaten. vıcık vıcık insan kaynıyor. söyleneni bi taraftan ağır ağır gitmek bi yandan. sağa dönsen insan cıkıyo sola dönsen insan çıkıyor :(

• Beğen
Tepkiler: Fırat88
@StevenDiaz07 kardeşim, öncelikle geçmiş olsun. Ancak keşke yanyana gittiğin aracı yavaşlamaya te.vik edip yavaşlamasını sağladıktan sonra önüne geçmek yerine -eh, 19 yaş enerjisi var tabi :) - kendin yavaşlayıp arkasından sağa geçmeyi tercih etseydin, belki daha az riskli olurdu?.. etraf psikopat dolu, motorcular da az çekmiyor onlardan.. tekrar geçmiş olsun.

@FustiLyus abi onu düşündüm de uygulayamam ki. çok işlek bi cadde, orta şeritte yavaşlasam direk arkadan girerler uçarım yada adam bana çarpmamak için frene basar. zincirleme kaza olurdu ozaman da :(

• Beğen
Tepkiler: Elzem ve FustiLyus
İşlek caddede orta şeride kadar çıkmak da cesaret işi doğrusu.. neyse, konumu, caddeyi vs bilemediğim için yorum yapmam doğru değil, öyle icab etmiş ki çıkmışssın oralara kadar.. son kazan olmasını dilerim..

Ben de geçen gün kaldırımda motora çarptım; adam sağımdaki binanın otopark girişinden aniden vınn diye önüme çıktı sağına soluna bakmadan, scooter tipi motorla.. asıldım frene, hafif bi vurdum, ucuz atlattım.. geçmiş olsun dedik olaysız dağıldık :) ön tekeri söküp takıp hafif kaymayı giderdikten sonra yoluma devam ettim.. dersimi de aldım; kaldırımda bile risk var.. sürati düşük tutmak ve binalara çok yakın geçmemek gerekiyor..

Bu arada, motorlu taşıt yolunda motorsuz aracımızla kazaya karıştığımızda, kanunlar karşısındaki durumumuz nedir bisikletliler olarak? Bilen var mı?

• Beğen
Tepkiler: Elzem
Bisiklet trafiğin tam unsurudur. Arabaya çarpmasıyla size çarpması aynı durumdur. Hasarınızı tam olarak karşılamak zorundadır. Geçmişler olsun, yolunuz açık olsun.

Kanunda yolun en sağında gitme zorunluluğu var. Otobandaki işleyiş gibi: En ağır araç (seyir hızı olarak) en sağda, daha hızlısı orta şeritte, en hızlısı (otomobil) en solda.

• Beğen
Tepkiler: Elzem ve FustiLyus
Ankara bildiğiniz gibi değil. Kavşakta sola dönmek isteseniz bile tek şeritli yolu bile kapatmanıza müsaade edilmiyor. İlla önce karşıya geçeceksiniz. Sonra oradan karşıya geçin. yani copenhagen turn yapın istiyorlar.

Geçmiş olsun, umarım maddi ve manevi hasarlarınız karşılanır.

Geri