Scudo Sports

Bu topik yarışlara hazırlananlar içindir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Topiğin evlilik programları gibi reyting rekoru kırıyor. Artık irfankaptanın topiğinden çıkıp burada yazacağım.İrfan kaptan bu ayki maaşı daha yatırmadı ama senden umutluyum kudret emmi.

Scudo
Moderatörle aramız zaten şekerrenk
Her an forumdan şutlanırız güray ayağını al denk
Bir gün kedicik bir gün miyavcık ısdırır ısdırırım
Merak etme bir gün tenhada seni kıstırır kıstırırım

@mehmetsunu

vay anasını şimdi ,

soyad kurtcebe olunca
cepte kurtlar var olince
kağıt banknotları kurtlar yeyince
nah sana para

:islik::islik::islik::komik::komik::komik::komik:

@Güray Görkem

kömür mömür anlamam
bende zırnık yok karışmam
ayağını denk almayan
döner sonunda olur sıçan

:harika::harika::harika::harika::):);););)

para yohtir
durum bohtir
ağa züğürt olmuştir
istanbola kaçmiştir,,
çiğ köfteci olmiştir,

Mehmet abi , bu topik bereketlenecekti lakin kudret aga akrebi cebinde tutar. Ağalık vermektir. Burdan göç zamanı gelmiştir. Atım şahini hazırlayın irfan abinin topiğine gidelim. Yağmasan da gürle eyyyyy kudret aga

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Evine gidelim kudo dayı yap bize elinle bir çiğ köfte
Bunuda sona kafiye olsun diye koydum santimantalite
Kuralım üçümüz bir şirket yasal unvan komandite
Satarız şilte, tente, afuşte birde tv ünite

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
Zalımsın kudo zalımsın
Karbon vicdanlısın
Nerde tertemiz masum ruble kalbin
Sram forsun batsın emi
11 36 ruble mi

Gamsızdırda deli kudret gamsızdır
Leylaya reynaya gidemez çün damsızdır
çok laf ne yalansız çok mal ne haramsızdır
Yukardan gel salına salına kul gürayım
Sen bırak biraz da ben buzda kayayım

• Beğen
@Güray Görkem

karbon marbon anlamam
çakar giderim durmam
kalbim çelikten olmuşsa
elbet sever beni birileri,,

:eek::eek::eek::eek::D:D:D:D:D

Topik hayırlara vesile olsun.
Nice nice topik lere.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
http://www.2do2go.ru/uploads/full/521816f387c6edd5633a0b69097c9804_w960_h2048.jpg

zamana karşı -aerobar önde
aero kask-
popo-selenin önüne yaklaşmış
enteresan duruş şekli
bu duruş daha süratli bir pozisyon sağlıyor gibi
bu duruş şeklini düzde denemek lazım ve süratli bir şekilde sürmek lazım
mehmet aga........
neticelere bakaciyizzzz.

http://www.4everfitness.co.uk/wp-content/uploads/2014/01/triathlon-on-the-brain.png

çok güzel açı verilmiş....

http://www.zipp.com/_media/images/dynamicproducts/jordanrappimaz.jpg

aynı duruş şekli

mehmet aga gördüğün gibi insanlarımızı aydınlatıyoruz..kilitli pedalın ne olduğunu bilmeyenlerin oranı istanbulda yüzde 90 'a yakındır tahminen..

(link)

mtb yarışları oldukça soğuk havada gece yarılarında helal ,,

Genel Bilgiler / Kurallar

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Longest Night / Run or Ride, Uzunetap ve SET Adventures tarafından, Çekmeköy Belediyesi işbirliği ile 24 Aralık 2016 Cumartesi gecesi Çekmeköy, Taşdelen Ormanlarında start alıyor! Koşu ya da bisiklet olmak üzere iki farklı dalda yarış eşzamanlı olarak gerçekleşecektir. Koşu 8K, koşu 20K, ultra maraton 45K, bisiklet 30K ve bisiklet 45K olmak üzere 5 ayrı kategori bulunmaktadır.
Yarış 24 Aralık 2016, Cumartesi akşamı start alacaktır. Kategoriler için yarış başlangıç, bitiş ve parkur süreleri farklılık göstermektedir. Kit dağıtımı, malzeme kontrolü ve son hazırlıkların tamamlanabilmesi için, katılımcıların 18:00-20:00 arasında başlangıç noktasında bulunması ve işlemlerini tamamlaması gerekmektedir.
Önemli Not: Kayıtlar 20 Aralık 2016 tarihinde kapatılacaktır. Etkinlik alanında yarış kaydı ve kategori değişikliği kesinlikle yapılmayacaktır.

Kategoriler ve Parkur Süreleri

KategoriBaşlangıç SaatiParkur SüresiParkur Kapanış Saati
Koşu 8K22:002 saat 30 dakika00:30
Koşu 20K22:005 saat03:00
Ultra Maraton 45K22:0010 saat08:00
Bisiklet 30K21:455 saat 30 dakika02:15
Bisiklet 45K21:457 saat05:00

Yarış Programı

Her kategorinin yarış başlangıç ve bitiş süreleri farklıdır. Bu nedenle her kategorinin kapanış süresi sonunda o kategoriye ait ödül töreni yapılacaktır.
Koşu 8K, koşu 20K ile bisiklet 30K, bisiklet 45K katılımcılarına kontrol noktalarında sadece yeterli miktarda su ve cips gibi atıştırmalık desteği verilecektir. Ultra Maraton 45K katılımcılarına ise suya ek olarak belirlenen bir kontrol noktasında yiyecek desteği yapılacaktır (çorba, meyve, cips).
Suyun bir anda içilmesi yerine aralıklarla içilmesi daha efektif ve sağlıklı olacaktır. Bu nedenle eli de meşgul etmemek amacıyla su tankları tercih edilmelidir.
Yarışa katılabilmek için 18 yaşını tamamlamış olmak gerekir. 18 yaşının altındaki katılımcılar eşlik eden (koşucu olarak) ebeveynlerinin varlığında yarışa katılabilirler. 18 yaşın altındaki katılımcıların, kayıt esnasında, linkte yer alan Veli İzin Formunu doldurarak, yasal velilerine imzalatmaları ve organizasyon yetkililerine fakslamaları gerekmektedir. Formun aslı yarış başlangıç esnasında organizasyon görevlilerine teslim edilmelidir.
Katılımın gerçekleşebilmesi için, katılımcının başvuru bölümünden gerekli formu doldurması ve katılmak istediği kategoriye ait katılım ücretini yatırmış olması gerekir. Katılımcıların yarış boyunca üzerlerinde taşımakla yükümlü oldukları göğüs numaraları, yarış günü start noktasında kurulacak kayıt masasından dağıtılacaktır.
Organizasyon ekibi ve hakemler yarışın herhangi bir noktasında sporcunun sağlığı ile ilgili riskli bir durum görmesi halinde koşucuyu yarış dışı bırakma hakkına sahiptir.
Yarış öncesinde yapılacak kontrol sonrası, zorunlu malzeme listesinde belirtilen malzemelere sahip olmayan sporcular yarışa kabul edilmeyecektir.
Zorunlu malzemeleri bulundurmayan ya da yukarıda belirtilen kurallara uymayan ve herhangi bir sebeple, hakem kararıyla yarış dışı bırakılan sporculara ücret iadesi yapılmaz.

günaydın mehmet sunu
kırmızı ile yazdığım kurallar güzel,her katogori için ayrı yarış
bu önemli
valla yol yarışlarınfa buna dikkat edilmiyor katagoriler karışık oluyor,aynı anda yarışa sürülüyor,
bu yarışa girmek için para veriyorsun gene.

Ödüller

Derecelendirme her kategoride "KADINLAR ve ERKEKLER" için ayrı ayrı yapılacaktır. Yaş grubu ve genel klasman için derecelendirme yapılmayacaktır.
Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası verilecektir. Dereceye girenlere koşu sonrası düzenlenecek törende ödül olarak kupa verilecektir. Ayrıca dereceye giren yarışmacılara ödül olarak, 2017’ de düzenlecek Uzunetap etkinliklerinden biri için katılım ve özel indirim fırsatları verilecektir
Her katılımcı aşağıda belirtilen malzemeleri yarış süresi boyunca yanında bulundurmakla yükümlüdür. Kayıt esnasında yapılacak malzeme kontrolü sırasında eksik malzemesi bulunan sporcuların yarışa katılmalarına izin verilmez.

Kudret abi senin gibi 40 ından sonra ilk kez yarışa katılan vede bundan büyük heyecan duyan yarışa katılmak için can atanların heveslerini kursağında bıraktılar. Bisiklet senin, ter senin bir de bunun üzerinden tüfek atıyorlar. Ne yani bir kudret kurtcebe parası olmadığı için yarışa katılamayacakmı. Madem şark kurnaźı memleket insanı bu işi keşfetti (eskiden güzellik ve şarkı yarışması düzenler para toplarlardı) senin neyin eksik. Sende bir yarış organize et adam başı 100 tl topla adınada kudretkurtcebe bisiklet yarışları koy. Ha ödülmü. Masa bacağı ile garson... dağıtırsın olur biter. Çünkü bu yarışı düzenleyenlerde farklı bir şey yapmıyorlar.

@Kudret Kurtcebe abi ondan garipsedim ya, ben koşmaya 75 tl yada bisiklete 100 tl vermem, verirsemde yol bisikleti alınan bi yarışa veririm yol da almıyolar..

@mehmetsunu

avanta lavanta insan sömürmesini öğrenemedik onun için fakir kaldık mehmet aga
benim kitabımda sömürü yatmaz
benim kitabımda doğruluk yatar
ama sertimdir biliyorsun şarkı sözlerimi ne söylediğimi nasıl isyan ettiğimi
çıkışlarım serttir

bisiklet sporunun hakkını verenler

1- ismail çavuşoğlu-18 yaşında ortalaması 40
2- murat kör velocity 216
3- uğur demir velocity 216

bu gençlerin elinden tutacak sağlam sponsörler olacak bu gençler bu işten para kazanacak arkadaş yok öyle yağma
kimse kimseyi sömürmesin
buna devlette dahil ve özel sektörde
bu işten ayda 15.000 lira maaş alan yarışçı biliyorsan söyle devlet ona maaş bağladımı buna bakarım
boş ver bence konuşmayalım boşa mermi atarız burada
yolumda gidiyorum mehmet aga benim hobim biliyorsun sürate dayalı ve kendimi geliştirmeye senede bir marmara granfondo kısaya kilitli ,ayrıca bisiklet foruma giriş nedenim spor amaçlı bunu biliyorsun bisiklet sporunun hakkını vermek hemide sahada hemide idmanlarda
grand fondoda bana orda para vermediler, ben orada sadece kendimi tatmin için gittim genede giderim
ama 100 km ' için paraya bakarım
açıkça ,,,,,,,
43 km bana yeter bi şey kaybetmedik madalya aldık duvarda asılı bakıyorum madalyaya
yarışdaki anılar canlanıyor
fakir tesellisi,,,,

:komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik::komik:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri