Blackspade termal içlik takım(level 2), uzun kollu kışlık forma(soratekstil), btwin 500 ceket. BU üçlüden oluşan kombinasyonu dün, dış sıcaklık 8 derece iken test ettim. Hareket halinde iken, nasıl söylesem hani sonbaharın ortalarında hafif bir serinlik çökerde havalar soğumaya başladı deriz. O şekilde bir serinlik hissettiriyor. Bu rahatsız etmiyor ama normal bir elbiseyle sahilde yürüyüş gibide ideal bir sıcaklık sağlamıyor malesef. Hatta, dinlenmek için bir süre oturdum, ilk 5dk normaldi ama ondan sonra baya üşümeye başladım,hemen tura devam ettim.

Yani aşağı yukarı 400TL lik bir giyinim ile genede kıçımız yer yer donuyor.

Ama şunuda belirteyim, bir gr terlediğimi hissetmedim.Hani hava soğuk ondan mı terlemiyorum yoksa giyselerin etkisiyle mi bilemedim. Sadece evde üzerimi değiştirirken içlik birazcık nemliydi. Tekerler 1.50, yağmurda ve karda sürüş zor, sürmüyorum.Lakin kar yağar ve yollar biraz gidilebilecek gibiyse, hiç forma falan olayına girmeden kışlık montu vs alıp(gaveye giden amcalar gibi)

) , düz yolda biraz sürmeyi planlıyorum.En son yıllar önce, ilkokul zamnlarında karda bisiklet sürmüştüm, nasip olursa bu yıl bir nostalji yapmayı planlıyorum bakalım.

Tabi yolun bir kısmında bisikleti elimde götürmem gerekecek,yokuş aşağı bu tekerle inmeye kalkarsam,kardam adamın yanında yerimi alırım.