Scudo Sports

Bu polar ceket alınır mı?

@Raptor8 normalde mont 800tl, bot 600-700tl(aşağı yukarı fiyatlar)...sonuç olarak reklam edilen fiyata "çalan satmaz" tabiri uygun...ürünlerin çakma olması büyük ihtimal.

Scudo
@appendix
Mukemmel abi bayildim bu aforizmaya

• Beğen
Tepkiler: appendix
@appendix
Eyvallah . gercekten harika. Mont meselesine gelince kapida odeme, orjinal urun gbi etiketler en buyuk çakma urun argumanlaridir. Asla guvenmeyin bence

@appendix
Elbette hocam orjinal değildir tabi.Replikasyon vs olmalı.Ama önemli olan genede iyi iş görmesi.2-3 yıl randımanlı götürse, yeter gider bile o para için.:) Sonuçta,800lük monta zaman geçtikce yıpranıyor, yenilerini görünce değiştiresin geliyor.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Raptor8 replika bot verimsizdir-su geçirir, ceket şansa kalmış...üretici malına güvenip misal olarak "ismail tekstil" gibi bir isim koysaydı ürüne daha sıcak yanaşırdım.replika veya orjinal giyim ürünü elle tutup-denemeden almak sıkıntı çıkarabilir...selamlar

@appendix
Aynen abi haklisin eger boyle performans vermesi gereken urunlerse bu malzemeler asla ucuza temin edilemiyor ve çakmaysa direk sövduruyor insani. Misal ben goruntusu guzel diye bi bot aldim . cok ucuzdu diye kandim. Fakat kisin onlari sadece1 saat giydim ve eve dönerken söve söve döndüm. Sanki ciplak ayaklı deliler gbi betonda geziyor musum gbi oldum.

• Beğen
Tepkiler: appendix
İkinci katman olarak buna ne dersiniz? Uzun kollu forma ile sıcak kalacağımıza inancım kalmadı. Denemek için bile bile kalın bir kazak giyindim, akşam üstünün soğuğu vurunca, hemen eve geri dönesim geliyor.O yüzden içlik, polar kazak, ceket kombinasyonu aklıma yatmaya başladı.
Linkteki polar kazağı kullanan var mı, nasıl?
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Raptor8 Günlük kullanıyorum bu polar kazağı. Ama bisikletle hatta treking tarzı efor harcarken kesinlikle önermem. Terlediğinde polar teri emer ve soğuk havada ıslak şekilde kalırsın. Aman dikkat. (Soğukta üşümemenin püf noktası içerden ve dışarıdan ıslanmamak)
Birde kışın sürüş öncesi şunu akılda tutmakta fayda var. Eğer evden ilk çıktığınızda (Vücut ısınmadan önce) üşümüyorsanız bisiklet sürerken terleyeceksiniz demektir !

@BerkEvren
Nefes alan yapısı sayesinde terletmez diyor ilanında? 3 katman olarak lcwaiwki de kapşonlu montu önerdiğini biliyorum ama 2. katman olarak ne alsam karar veremedim?Senin önerin nedir bu konuda? Valla uzun kollu forma diyorlar ama güvenemiyorum, incecik bir şey. Sahil kesiminde bisiklet sürüyorum,dolayısıyla denizin rüzgarı az zamanda bile kendini hissettiyor. Şehir içine girdiğimde güneş görmeyen yerlere girince, insan biran önce buradan çıkmak istiyor. :) Bak içlik, kalın bir kazak ve ceketden oluşan kombinasyonu giyip geçenlerde sahilde turladım, biraz dinleneyim diye banka oturdum.Üşüdüğümü daha çok hissetmeye başladım, bu durum dediğim gibi hareket halinde ikende güneş görmeyen yerlerden geçerkende oluyor.En sonunda kışlık havalı montu giyip öyle sürüşe çıkacam, durum ona doğru gidiyor. :D
s-7aa404b2c3e4f6306cd6b42ecc27dc609391d5eb.jpg

@Raptor8
O nefes alma o nefes alma değil :D yürürken rüzgar olmasa bile bisiklet üstünde rüzgar olacak. Ya üşütür, ya terletir. Bisiklete uygun olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
@Mustafa Zeybek
İlgili linkteki 1,37lik videoyu izle dostum, hem hava alıyor hemde teri dışarı atıyor deniyor. Onu demek istedim.Zaten teri bir dış katmana atabiliyorsa gerisi önemli değil.:)

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
(link)
Bunu almayı planlıyorum ben de.

@Raptor8
Uzun kollu kışlık forma bakacaksın içlik üzerine. Yazında kullandığım uzun kollu formam var mesela (Güneşten koruması için sadece)
Ben Btwin 500 olanı kullanıyorum. Keşke getirseler 900'ü alsak. (2 katmanda biter o zaman iş)

(link)

(link)

@UPCycling
Onun yerine bunu tavsiye edebilirim;

(link)

• Beğen
Tepkiler: UPCycling
@BerkEvren
Btwin 500 ceket var zaten, uzun kollu formalara baktığımda 250tlden başlıyor. Diğerleride replika ya da çakma.Üstelik çok ince gözüküyor be dostum.Harbi bunları giyip kışın bisiklet sürüpte hasta olmadan durabiliyor musunuz?:)200tl ceket aldık btwinin bildiğin tayt gibi bir şey:D Spordan sonra bel kısmıma elimi sürüyorum buz gibi...Adama hasta olur, ratüreye yakalanır ya.:eek:
Ucuzundan bu uzun kollu formayı bulabildim.
(link)
Ya bu ya da o dediğim polar kazak artık. Havalı montum göz kırpıyor, bırak bu ezik giysileri sen bana gel diye:koptum:

@BerkEvren
Fikrimi değiştirmek için ilave birkaç cümleye ihtiyacım var :). Hızlı bir kıyas yapabilir misiniz?

@UPCycling
Boyutlar denk gelmediğinde karşı karşıya kalacağın değiştirme süreci. :)

@UPCycling
Daha ucuz, yerli, kumaşı ve dikişleri kaliteli, deneme / değiştirme hatta iade şansınız var. Kargoda beklemezsiniz. (Üzerinde su tutmuyor exuma'nın montu. Büyük artı bu. Arsuxeo denen montun üstü su tutmaz bir malzemeyle kaplı değil. Uzun yağışlarda sorun olur illaki.

@Raptor8
Galiba içliğin üstüne giyilecek, üstüne de ceket geçireceksiniz doğru anladıysam. Bana 2. Katmanda Polar mantıksız geliyor. Bahsettiğiniz özellikleri barındırıyorsa denenebilir tabi, tercih meselesi. Siz yine de dediğim gibi bisiklet üstüne hissedilen hava ile yürüyüşte hissedileni bir tutmayın. İdeal sıcaklık için 7-10 diyor. Bisiklet üstünde hava otomatikman 5 derece soğuyor bence. Özellikle inişlerde.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
@Mustafa Zeybek
Aynen, içlik ve ceket olayı tamam.Orta katman için bir şeyler bakıyorum. Bulduğum uzun kollu formalar, fiyatlarıyla mübaret almış başını gidiyor. Yanlış zamanda kışlık bisiklet giyim alışverişine yakalandık.Toplasan, ıvırıyla zıvırıyla bir bisiklet daha alırsın.:D
Olaya mantıklı yaklaşırsak, ince bir formadan orta kalınlıkta özellikle bir polar kazak orta katmanda daha iyi koruma sağlamaz mı?Tek sıkıntı teri tutması olur, yalnız bu üründe teri dışarı atar diyor.(ben bir çoğununa inanmıyorum,satış stratejisi hepsi bunların.Arkadaş içerden dışarıya ter çıkıyor ama dışardan içeriye su girmiyor diyorlar bazı ceketler için.O derece teknoloji varsa fiyatıyla ev kirası verilir.)
Sendeki kombinasyon nasıl?

Geri