Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@huseyinbozan grup setler sürücüye göre kıyaslanır. Ben ilk yol aldığım da microshift yetiyordu ama bi süre sonra gelişim ile yetmemeye başladı. Giriş seviye bi sistem ve 3 lü ön aktarıcı arıza şansı daha fazla. Genel olarak refleksleri zayıf geliyor sistemin bi süre sonra..

Scudo
imkan varsa update ile ugraşmayın direk 105 veya tiagra set alın ekonomk ımkan yoksa düşük sistem alırsn sene gectıkce update yaparsın

105 set türkiyede 1750 tl yurt dışında 1100 tl
105 setli bisiklet 2500 - 3000 tl civarı
direk almak daha avantajlı

Microshift sistem değiştirilecekse yeni sezon 5800 serisi 105 set, SRAM rival, Campagnolo Veloce tercih edilmeli.
Shimano Tiagra Microshiftten bariz daha iyi değil, verilecek paraya yazık olur. Vites sistemlerini salt vites sayısına göre değerlendirmek doğru olmaz.
Microshift Shimano 105, Sram Rival, Champagnolo Veloce eşdeğeri demiyorum, geliştirilecekse bunlar tercih edilmeli diyorum. Aksi takdirde verilen para ihtiyacı değil egoyu tatmin edecektir.

T3 ve T500 lerin jantları en zayıf yeri ve ilk fırsatta değiştirilmesi gereken yeri. Tur için az delikli yol jantları değil 32 delikli akıcı jantlar daha uygun olur. Kadro Tura ve günlük performansa uygun. Maşa mutlak değişmesi gereken parça değil. Yol yarışlarına hazırlık antrenmanları yapıyorsanız değiştirin. Aksi hallerde estetik ve ego tatmini için keyfe keder değiştirilebilir. Tur düşünenler için üzerindenki maşa çok uygun.

Son olarak bu safkan bir yol bisikleti değil. Yol, tur, şehir ve günlük bisiklet karışımı bir giriş ürünü.

@Tolga Günsezer
Ağzınıza sağlık, şuan sizin de düşüncelerimi tasdiklemenizle doğru bisikleti tercih ettiğimi anlamış bulunuyorum. Drop bar'ı deneyimlemek, tur yapmak, antremam yapmak gibi şeyler için almıştım bisikleti, doğru seçim yapmışım.

yeni gelen 520c'i düşünebilirsiniz hem yol, hem tur performansı iyi, 700*35 lastik takılabiliyor, üzerinde sora 27 vites var

Pazar günü triban buluşması yapalım mı :) beim yok amma buluşun yani bizde görelim tanıialım sohbet edelim, veledromda bir pleton oluşturalım

triban 500 microshift alıcağım önerir misiniz almalı mıyım ?

Merhaba arkadaşlar almayı düşündüğüm bisikleti bulduğum için acil satılıktır.

(link)

Merhaba. Tur amaçlı lastik oneriniz var mı ? kullanıcılar tarafından 28 decathlon görevlisi tarafından 30 lük lastik takilabilecegi söyleniyor. 28lik dişli lastik var mı piyasada ?

Merhabalar, B'twin Triban 500 bisikletim var, gidon boynunu (-) açılı yapmak için söktüm ve ters çevirdim, ama (+) açılıydı hatta açısı arttı diyebilirim. Bu bisikletlerde böyle mi gidon boyunları ?

İyi gunler arkadaslar,triban 3'un gidon çapi hakkinda bir bilginiz var mi?(aerobar icin)

@lealtad :( tesekkurler.Anlasilan istedigim aerobari da alamayacagim bu gidisle

@tıbbiyeli aerobar'lar genelde iki ölçüyede uyumlu oluyor. İçinde kendi metal pulları oluyor iki parçalı ikişer adet..

Geri