Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

http://images.tapatalk-cdn.com/15/12/12/24bb715bd0f8ed6ab8ad489748112fa0.jpg

Bu fotoğraf ne yaptığım hakkında. Aksam birkaç fotoğraf daha gelecek sevgili Triban ailesi :)

• Beğen
Tepkiler: 0geday
Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu aslında 2.el yerine sıırı da düşünmemin nedeni jantını direk çıkarp satmayı düşünüyorum belki dış lastikde dahil.elde ettiğim miktarın üzerine birazda kendim ekleyip sıkıntı olan jant setini halletmiş olucam.

Arkadaşlar, tribanların kadro geometrileri diğer marka bisikletlerin kargo geometrileri arasında farklarını yazarmısınıx? ( mümkünse deneyimi olan arkadaşlar)

hocam seriye gore kalite degisiyo yeni model cikardikca kalite dusuyor ilk cikan kadrolar cok kaliteli

Onun haricinde 3-5-7 sinif sinif giris orta ust seri
Turkiyede olan modeller giris seviyesinde microshift kullanmis diger modellerin clarise denk

Orta seviyede sora kulnmis
Ust seviyede 105 kullanmis

Yurt disinda ise turkiyedekilerden bi iki tik daha ustun ultegra setli olanlari mevcut

Bunlarin yaninda trek scott vs markalar kadar kaliteli degil carraro ayarinda bisiklet tabi bunlar kisilere gore degisim gosterir kimine gore salcano kral bisiklettir kmine gore mosso iyidir
Herkesin kendi bisikleti en iyi markadir

Yani sadece kadro kalitesini merak ettim. Grup setler tabi değişiklik gösterebilir.(benim için grup setin pek bi önemi yok, henüz onları algılayacak seviyede değilim) alacağım triban ise triban500

yen triban 500 de masa kotu hiten masa t3 un celik masali modeli olmus triban520 daha iyi karbon masa var ancak fiyatinin dusmsi lazim o praya tiagra aliniyo

@nuruasakir hocam aslında derdim :) kadroların geometrilerinin nasıl olduğu :) birde diğer kadrolara oranla nasıl oldukları. ben by bisikleti alıp şehir içinde performans, şehirler arası da tur bisikleti olarak kullanmak istediğimden çelik maşa tatlı benim için :)

@nuruasakir Triban 3 lerdeki microshift viteslerin neye dayanarak claris ile eşdeğer olduğuna karar verdiniz? Bunu polemik yaratmak amacıyla değil öğrenmek için soruyorum.

@huseyinbozan bende diğer kadrolara kıyasla kalitesini merak ederim teknik olarak alu kadrolar 6061 7001 diye çeşitleniyo cogu 6061 bunun uzerine karbon maşa vs ekleyince kalite artıyo yani her firma bu konuda eşit sayılır.btwin alu kadroya karbonda karıştırabiliyo kalite artması için buda btwini standartların dışına cıkarıyo avantaj saglıyo

bunlar haricinde farkı yaratan kadro geometrisi oluyo biz dışadaan bakıp hoşumuza gidiorsa alıyouz ama işin içeriğini fazla bilmiyoruz

@Tolga Günsezer t3 ve t5 üzerine takılan microshiftle hep 8 li sisemdir shımanoda 8 li sıstemde clarıs modelı vardır
mıcroshıftlerın 9-10 sıstemlerını de yurdısında gördum satılırken .böyle bi kıyas yaptım kafamda kabaca kalitesi buna denktir diye dusunuyorum

Merhaba. Boyum 1.64 Sizce Bana Kaç Kadro Uyar ve Sıkıntısız bir şekilde yani rahat bir şekilde en az 1-2 sene sürebilirim? 52 Kadro felan düşünüyordum ancak mesela şuanda decathlonda 43cm var kafam karışık birde size sormak istedim? :)

@FURKAN MTB decthlondakı 43 bedenler olmaz size şahsen ben 54 bedenden küçüklerini de tavsiye etmiyorum çünkü 26 inç 650*23 lastik kullanıyo ve piyasada az bulunmuyor o lastikler

eğer btwin alacaksanız 51 beden tam gelecektir size bakırköyde fit3 670 tl ye satılıyordu t3 düz gidonlusu onu da inceleyin 51 bedendi onu alırsanız başaksehir decathlonda 59 tl ye rubınho pro3 lastiklerden almanızı da tavsiye ederim

tabi siz bursadasınz bunu da en son gördum

@nuruasakir Hocam ben triban 3 düz gidon değil diğer eğik gidondan almayı düşünüyordum ancak internette sadece 43cm kalmış o yüzden bir sizede danışmak istedim. :)

@FURKAN MTB 54 uyacaktır. 51 daka iyi olurdu ama ufalan lastik sorun olur

bende 165 boydaym 48 beden kulladım hic rahat edeemedım
daha sonra 54 beden t5 aldım cok daha rahat ettim
54 bana 2 beden buyuk gıdon bogazını bile degıstırme geregın duymuyorum

@lealtad @nuruasakir Çok teşekkür ederim hocam. O zaman 0 model triban 3'den vazgeçtim ya 2.el yada başka modellere bakacağım o zaman. :) Teşekkür ederim. :)

@FURKAN MTB bildiğime göre senin boy uzayacakmış :) btwin kodroları 1-2 beden kucuk standartlara gore 54 cok daha uygun olacaktr

Geri