Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
@taytan senden bi istegim var jantlarin duruyorsa bi tartsan mumkunse merak ediyorum agirligini

ben tartcam btwin aero jantlari pek begenmiyorlar akicilik sadece hafiflikte mi yoksa gobeklerin kaliteside onemli mi

ben jantı değiştirdikten sonra bisikletin akıcılığında bir iyileşme hissettim. belki psikolojik olabilir.

@taytan ahim sahim degisim yoksa gerek yok :) degisime.ama avg olarak2-3 km yukselme olursa deger degistirmeye

@nuruasakir yani ben bisiklete yeni başladığım için ortalama hızım 20-21 lerde geziyordu. şimdi 25-26 arasında. bunu benim kondisyonumun artmasına mı yoksa janta mı bağlamak lazım bilemedim. galiba ikisi de etkili.

• Beğen
Tepkiler: nuruasakir
Pek sevgili triban'cılar, çifti 100 lirayı geçmeyecek şekilde kışlık ve soğuk hava için kanallı bir lastik önerisi alabilir miyim ?

Btwin Village - (link) Bu siteden bazı kısımları da 360 derece olarak gözleyebilirsiniz.

btwin kadro satışı yapıyormu. turkıyede yapmıyorda yurt dışında yapıyormu acaba.

arkadaşlar 1. kısımdan tutunca parmaklarım frene çok zor basıyor, bunu düzeltebiliyor muyuz?
ayrıca sağlam pabuç öneriniz var mı?

http://safakcaliskan.com.tr/wp-content/uploads/2016/01/btwin-triban-520-inceleme-1.png

• Beğen
bende öyle bir ayar gözükmüyor. komple sökmek lazım sanırım

@nuruasakir 2130 gram (koruma bandıyla beraber). (link)

Bu da diğer donanımların ağırlıkları:

(link)

• Beğen
@İlbey Yağcı

Kendi kendimi alıntılayım. Tecrübe etmiş 3-5'cilerden yardım bekliyorum.

Ayrıca arka çamurluk işini nasıl çözeceğiz arkadaşlar yahu :(

Geri