@Ebubekir ya herkes triban 3 ün jantlardan şikayetçi. 5 de aynıysa kötü. gelecek modellerde de öyle olur muhtemelen. alur700 ün jant iyi olsada fiyat çok yukarıda. şu modelleri siteye koysalarda bizde bir karar versek artık
@mergin Jantları yıllardır sorunsuz kullananlar var.Trıbanın bagaj delıgı ve 3lu aynakolu olması , yol bisikletıne baslangıc yapmak ısteyenler için avantaj.
@baykus54 aslında yeni sezonu bekleyip tüm modelleri görebilirdiniz ama çok da önemli değil. f/p olarak daha iyisi olacağını sanmıyorum. @Ebubekir aslında akort tutmada problem yoksa gerisi sorun değil. yani uygun fiyata iyi biri başlangıç yapılabilir tabiki.
@Samet Arslan Dileyen herkes yorum yapabılıyor zaten. Demirbaşlar unutulmamak adına arada bır el sallasa ,ben de buradayım dese yeterlı. Havalar ısındıkca buralar daha bır hareketlenır gıbıme gelıyor. Ondan sonra il il Trıban gunlerı duzenlense guzel olur. İstanbullu arkadaslar bu konuya el atıp yavas yavas altyapıyı hazırlamaya baslasınlar.Bursada bulusulup ta Trıban Uludag Günlerı duzenlenebılır.Bu kardeslıgı devam ettırırsek cok da guzel olur.
@Ebubekir Var aklımda o tarz şeyler de dur bakalım. Hem ben daha yokuş çıkamıyorum. Para bulursam spd-sl düşüncem var ama nolur bilmem Bursa güzel olur ama
@baykus54 ben mağazada bilgisayar ekranından gördüm. yanılıyor da olabilirim ama öyleydi yani. inşallah bütün soru işaretleri tez zamanda dağılır. ha decatlonu anlayamıyorum, o ayrı mevzu. bu kadar zor mu ya şu modeller şu tarihlerde stoğa girecek demek. ben öss nin açıklanmasını bu kadar beklemedim ya :islik:
Anadolu yakasında ki arkadaşlara mutlu haber Nisan başında Anadolu yakasında da mağaza açılacak.Bu arada site de olmayan bazı modeller Merter mağazada var .