Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@mergin Decathlonda satılan yol bisiklelerının (Trıban 300 ve 500) jant ve lastıklerı aynıdır. Yenı gelıcek bisikletlerı beklemenızde fayda var. ;)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
Scudo
@Ebubekir ya herkes triban 3 ün jantlardan şikayetçi. 5 de aynıysa kötü. gelecek modellerde de öyle olur muhtemelen. alur700 ün jant iyi olsada fiyat çok yukarıda. şu modelleri siteye koysalarda bizde bir karar versek artık :mad:

@mergin Jantları yıllardır sorunsuz kullananlar var.Trıbanın bagaj delıgı ve 3lu aynakolu olması , yol bisikletıne baslangıc yapmak ısteyenler için avantaj.

• Beğen
Tepkiler: Sabih Bağcı
@baykus54 aslında yeni sezonu bekleyip tüm modelleri görebilirdiniz ama çok da önemli değil. f/p olarak daha iyisi olacağını sanmıyorum. @Ebubekir aslında akort tutmada problem yoksa gerisi sorun değil. yani uygun fiyata iyi biri başlangıç yapılabilir tabiki.

@mergin yanılmıyorsam triban 520 bahsettiğiniz fiyatta çıkarsa pişman olabilirim :)

Ankara natavegaya decathlon açılıyor.yeni mağazaya yol serisi gelirse deneyerek almak daha mantıklı olur diye bekliyorum. Aranıza katılacağım inş.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Grubun adını Triban yol grubu kullanıcıları olarak değiştirsek mi ne yapsak :)

• Beğen
@Ebubekir Her tribanı alan gelmesin ilkler olarak biz duralım mı diyorsun yani :D

@Samet Arslan Dileyen herkes yorum yapabılıyor zaten. :D Demirbaşlar unutulmamak adına arada bır el sallasa ,ben de buradayım dese yeterlı. :krnz: Havalar ısındıkca buralar daha bır hareketlenır gıbıme gelıyor. Ondan sonra il il Trıban gunlerı duzenlense guzel olur. :D İstanbullu arkadaslar bu konuya el atıp yavas yavas altyapıyı hazırlamaya baslasınlar.Bursada bulusulup ta Trıban Uludag Günlerı duzenlenebılır.Bu kardeslıgı devam ettırırsek cok da guzel olur. :)

@Ebubekir Var aklımda o tarz şeyler de dur bakalım. Hem ben daha yokuş çıkamıyorum. Para bulursam spd-sl düşüncem var ama nolur bilmem :) Bursa güzel olur ama :)

• Beğen
@baykus54 ben mağazada bilgisayar ekranından gördüm. yanılıyor da olabilirim ama öyleydi yani. inşallah bütün soru işaretleri tez zamanda dağılır. ha decatlonu anlayamıyorum, o ayrı mevzu. bu kadar zor mu ya şu modeller şu tarihlerde stoğa girecek demek. ben öss nin açıklanmasını bu kadar beklemedim ya :islik:

Hey biri istanbullu tribanlılar mı dedi:D

Anadolu yakasında ki arkadaşlara mutlu haber Nisan başında Anadolu yakasında da mağaza açılacak.Bu arada site de olmayan bazı modeller Merter mağazada var .

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
@hufucu
Hangileri var?

Ön maşa karbon olan ile full karbon 105 setli olanı var geçen hafta gördüm

Brandium AVM

Geri