Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Fırat Çetin
Biraz gec te olsa , ayırabılecegınız butceye gore guzel bır sele buldugumu dusunuyorum. :) Şekil olarak Fiziğin selelerını andırıyor.
(link)

SAPXSL-CRO-WHT_P1.jpg

• Beğen
Tepkiler: Fırat Çetin
Scudo
@mergin
yol bisikleti modelleri 2600 Yuan'den başlıyor

xrace.jpg bende geçen ay bu seleyi aldım
Triban 3 bisikletime. Jel sele çok rahat çok hoşuma gitti.
Yalnız şöyle bir sıkıntım var forumu okuyunca dikkatimi çekti. Boyum 1,78 ama tribanda 60 kadro kullanıyorum.
Decathlondaki arkadaş sana 57 uyar demişti ama ben deneme sürüşünde 60 kadroda daha rahat hissettim kendimi ama dediğim gibi deneme sürüşüydü bu.
Şunu sormak istiyorum arkadaşlar. Uzun süre kullanımda bu bana sıkıntı olur mu ?

dostum benim boyum 186 60 kadro matematıksel olarak bana uygun..kı 185-90 arası sanırım cızelgede verılen deger..ben bıle sınırdayım..57 senın ıcın max buyukluktekı bısıklet bence..54 bıle olabılır...benım fıkrım tabıı

bende 185 im bacak boyum ortalamanın az altındadır bende kararsız kaldım 57 ile 60 arasında :) 178le 60 kadro büyük olur ama mutluysanız yapcak bişe yok tabi :D Benimde aklımda; denediğim 57 kadro kaldı.. o daha bi ataktı sanki :D

57 daha serı kullananım ıcın daha uygun..185 e ...Sımdıkı aklım olsa ben 57 alırdım.

Açıkcası bende 57 alırdım 60 pişmanlıktır :koptum:

Arkadaşlar merhaba triban 3 bisikletimin jantı sizlere ömür.Gerçekten berbat jantlar Shimano r501 jantlarım 1 ayn sonra gelicek ve ben o zamana kadar aynı janttan alıp kullanmak istiyorum.Bu arada rubleyide değiştireyim diyorum ancak decathlon'da uygun ruble yok 12-25 sunrace ruble bulunmuyor nereden bulabiliriz internette'de araştırma yaptım ancak 404 not found resmen :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ozgurama

elimde 200 km kadar kullanılmış triban3 ten çıkma ruble var. Dilerseniz uyun fiyata size gönderebilirim.

Arkadaşlar büyük ihtimalle tek seçeneğim triban 3 gibi, 54 mü almalıyım yoksa 57 mi kararsız kaldım. boyum 178, bacak 82

@MURAT INAN Olması gereken kadro boyunuza bu lınkten bakabılırsınız.
(link)
Şu anda yapabılecegınız tek sey bu programa vucut olculerınızı gırıp sele gıdon vs ayarlarınınızı degısıtırıceksınız. (link) Muhtemelen daha rahat surus yapmanız adına gıdon bogazınızı kısaltmanız gerekıcek. ;)
@nolef Genelde kadro boylarını arastırmadan bisiklet alınca bahsettıgınız durum olabılıyor. Üstte verdııgım ılk lınkte boyunuzu baz alırsanız 60 kadro oluyor fakat ıc bacak boyunuzun 86 cmden kısa olcugunu dusunursek 57 almanız bısklete olan hakımıyetınızı arttırırdı.Sizin için eksısı, bacak boyunuzdan dolayı sele daha alcakta kullanmak olacak.Bu da vırajlarda etkılı olacak.
@Ozgurama Jantlarınız gelene kadar bekleyın derım.Cunku Trıbanın jantlarını ıkıncı el cok ucuza satarsınız. (link)
Ruble ıcın de aramayı nasıl yaptınız merak ettım :D : (link)

• Beğen
Tepkiler: nolef
butun decatlon mağazalarını tlf. ile aradım ve kırmızı triban 3 (300) ellerinde olmadığını ne zaman geleceğinin bilmediklerini söylediler. 1.74 boy ve 85 kilo için 57 kadro uyugnmudur. carraro sportive 224 de 51 kullanıyorum tribanını kadro boyları daha değişik galiba...

@niyazi akarken
Kırmızı Trıban tedavülden kalkalı cok oldu.57 Kadro sızın uygun degıldır.Lutfen verdıgım lınkı ınceleyın.
(link)

@MURAT INAN bende arkadaşın sıkıntısını yaşıyorum 57 denedim küçük geldi biraz 60 lık düşünüyorum .. Ölçülerim 1.78 içbacak:83

@Egemen Ocaklı bence emin olun, FC5 sürüyorum 183 cm. boyum var 87 cm bacak boyu, 57 kadro ucu ucuna oluyor öyle ki seleyi hiç kaldırmıyorum.

@Levent S. Şöyle bişey Triban 5 geldiğinde hemen sipariş vermeyi düşünüyorum kapış gidecektir çünkü.. Deneme fırsatım olursa anadolu yakasındaki yeni açılacak olan Decathlon da stoklarda olduğunda 60 lık denemeyi düşünüyorum..

@Egemen Ocaklı en iyisi denemeniz olacaktır, bir bakın rahatmısınız diye. Bu arada muhakkak biliyorsunuz ama hatırlatmak isterim, yol bisikletlerinde kadro bir boy ufak olduğunda daha çevik daha kontrol edilebilir oluyor ama tma kadro boyunda da uzun yolda daha rahat ediyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Gökhan BİROL
Özlemişim buraları yav :)

Arkadaşlar Hedwig uzun zamandır dinlenmede, yavaştan çıkarayım diyorum artık. Lastikleri de Ebubekir'in de onayıyla 28 yapmaya karar verdim. Hesaplı birkaç öneri alabilir miyim ? Michelin gördüm Decathlon'da.

Geri