Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Ebubekir Kesinlikle :) performans sürüşünden çooook uzağım. Biraz bisikletin hakkını vermek, eskitmek istiyorum. 28 sürüşü baltalamaz sanırım.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Scudo
@lealtad Hüseyin bu bisiklet için ne yorum yapılabılır kı ? :D Tamamen kendıne ozgu bır tarzı var. :) Renklı kısılıgın renklı bisikletı dıyelım. :)
Ekleme: Vıteslerı aynakol 1. de rubleyı de en kucuk oranda (yanı 8. 12 lı ruble ) de tutarsan zıncırın ve aktarıcı yayın gerılmez.Aklında bulunsun. :)

• Beğen
Tepkiler: lealtad
@Ebubekir sağolasın Ebubekir:) Rengi sıktı biraz kısa süre sonra değişirim kış diye kapladım kir belli etmesin diye:) Havalar tam ısınsın farklı renkler düşünücem:D Öneri içinde ayrıca teşekkürler;)

@lealtad Yıne kaplama mı yapıcaksın ,yoksa boyattırıcak mısın? Benım zümrüt yeşiline boyatmaya nıyetım var.Örnek olarak İnsigniayı gosterebılırım. :)
Bisiklette de cok guzel v ozel duracagını dusunuyorum . :)

10835401_1558044367807047_6359583961614844605_o.jpg

Ek olarak gıdon bandının hangı renkte guzel durdugunu ogrenmen adına bu fotografı da senın nezdınde konudakı tum arkadaslarla paylasayım. :)

bartape-colours.jpg

Eğer yeşile boyatırsan komple siyah set hoş durabilir. Oda şöyleki hood, gidon bandı siyah yaparsın. Boğaz zaten siyah olduğundan tamamen siyah hoş olur;) Ama mat yeşil tonlarıda güzel durur sargıda. Sadece yeşilin mat olması gerek bence. Açık olursa sırıtabilir ve kir yapar çok fazla:harika: Benim görüşüm böyle ama son karar senin elbette:cool:
@Ebubekir

• Beğen
@BerkKılıçoğlu
Microshift in web sayfasından. Marmara forum biiklet atölye şefiyle konuşmuştum getirmek istiyoruz diyordu aa ellerinde değilmiş o yüzden Decathlon u beklemedim kendim aldım

arkadaşlar neredeyse martın ortasına geldik ama decathlon henüz sezonu açmadı. triban 5 in bile stoğu yok değilki yeni modeller gelsin. neden böyle yapıyorlar anlayabilmiş değilim. ve inşallah bu yıl ürün gamı genişler. (link) şu bisiklet mesela çok iyi. 8,9 kg ve 105 setli. inşallah benzer fiyatlarla getirirler.

• Beğen
@Egemen Ocaklı
Ben 60 cm kullanıyorum. Boy 178 cm bacak içi 83 cm.. Hiiiç sorun yok..

• Beğen
Tepkiler: Egemen Ocaklı
@mergin Bahsettıgınız model İzmire tanıtım amaclı gelmıs dıye bılıyorum. Eger Ülkemizde satılmaya baslarsa, bu yılın fıyat/performans bisikletlerınde favorı olacagından süphem yok.Kadro da uzerındekı setler de yeterlı gozukuyor. Bu yuzden bu yıl acele etmeyıp ,Decathlona bolca maıl atıp bu modellerın gelmesını beklemekte fayda var.Ulkemızde satılmayan o kadar cok Btwin modeli var ki...

• Beğen
Tepkiler: mergin
@Ebubekireger tanitim icin geldiyse satis icin de gelme olasılığı yuksek. 2000 tl bandinda cok iyi bir alternatif olacagi muhakkak.

@Ebubekir
Ebubekir bey,
Önerdiğiniz lastik patlamaya karşı zırhlı mı? Zırhlı değilse zırhlı lastik önerebilir misiniz?

@Ebubekir teşekkür ederim.51 cm benim triban3 ün kadrosu lastikler 650c bu boyutta lastikler decathlonun internet sitesinde yok mağaza sında var midir acaba ?

@BerkKılıçoğlu Fotografınızdan zaten sızı tanıdım .Facebookta sıze lastıkler için lınk attıgımı hatırlıyorum.Magaza sorumlusu da olmadıgım ıcın o konuda yorum yapamayacagım. :)Fakat konuda da bulunması adına bırkac 650c dıs lastık lınkı atıyım. :)

(link)

(link)

(link)

@Ebubekir
Aynen bende bi 51'lik olarak alayım bunları:) Mağazalarıda arayıp atölye şefleriyle konuş daha net bilgi alırsın;)

Geri