Scudo Sports

Btwin triban 3 ve Fit 3 Nasıldır ?

Scudo
@ilbey666

Adamlar bu bisiklet parasını sadece vites takımına veriyor hocam bizde buna verecek kadar anca var gelmişler bize bisikleti kötülüyorlar ha sen koyacaksan 2 milyar 3 milyara alacaksan bize bi piskilet 1000 parçaya ayır dimi çok da umrumuzda olur ben vakit bulduğumda gidip bakıcam kadro boyu olursa alıcam 60'lık kadro belki de daha büyük gerekiyor biraz büyük olunca işte :) valla en güzel şekilde tabir etmişsiniz elinize klavyenize sağlık

@ebubekir sözbir

Öndeki 'deniz feneri' ve arkadaki stop'u onlar hediye etmişti :) ama ben deniz fenerini çıkarıp öne 2 adet 7 liralık esnek led'lerden taktım. Arka stop yeterli.

Triban'ların iyi ayarlanması lazım. Gerçi her bisikletin iyi ayarlanması gerek. İlk aldığımda ellerim uyuşuyordu, gidon ve sele ayarıyla işi çözdüm, ardından boyun ağrısını yine ufak bi ayarla hallettim :)

Sana kargo ile gelecek bisiklet muhtemelen berbat ayarlarla gelecek, iyi bir usta veya el becerisiyle çok iyi bir sürüş deneyimi yaşarsın. Bu arada bisikleti alırsan beraber türlü modifik işlerine de başlarız :D

@Ali Ç.

Rica ederim hocam sabah sabah atarım geldi yazdım :) sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım.

@ilbey666
Benım favorım bu forum tamamına yakını Trıban serısınn bısıkletlerı ve cok ıyı yukseltmeler yapılmıs . (link) Keyıfle Your Btwın dekı konuları oku bence :) Kargoya verılmeden once bır rıca edıyım belkı bana da hedıye ederler :)

Triban 3'ü ben de test etmiştim üzerindeki Microshift sistem hiç de kötü değil sadece adı duyulmadığından küçümseniyor veya sağdan soldan duyulan laflarla burada Microshift sisteme denemeden laf atanlar var. :)

@ilbey666

İlbey ,

Dün denediğimde benimde ellerim mahvoldu,hem vites üstü,hemde gidonun alt kısmından tuttum,acaip acıttı.
İnşallah önümüzdeki hafta piskleti alırsam,ayar konusunda tavsiyelerini almak isterim.

Merter şubeden gidip alsam takıyorlar mı yani ön/arka aydınlatmayı?Teşhir üründe gördüğüm kadarıyla gidonda far aparatı vardı,sanırım pisketle standart veriliyor ön/arka aydınlatma ,öyle mi?

@Berke Kazankaya

Katılıyorum, kesinlikle bir hi-end sistem değil ama kötü değil ve kesinlikle performansınızı baltalamıyor, sistem basit ve amatör-orta düzeyde kullanıcılar için yeterli.

@Ali Ç.

Her zaman Ali bey :)

@Sinan Ş

Abi ben Forum İstanbul şubesinden aldım, ayar yapan genç çalışanların işlerini pek beğenmedim. Sadece vites ve sele ayarını yapıp veriyorlar. E hani bunun gidon ayarı ?

Sonra evime yakın diye Mall Of İstanbul şubesine gittim, halen de ihtiyaçlarımı oradan alıyorum, sanki elemanlar daha ciddi ve tecrübeli gibi geldi. Muhakkak başında durun, tabiri caizse inciğini cinciğini sorun ve ayarlatın düzelttirin.

Aksesuarları hediye ettiler söylemeden üzerine taktılar öyle teslim ettiler, standard mı bilmem, laf yaparlarsa konumdaki ilk fotoğraflarımı kaydedin hatta fatura numaramı vereyim kayıtlara baksınlar gerekirse :D :D

@ebubekir sözbir

siteden yaptığım ölçüme göre uygun kadro boyu 55" görünüyor,o zaman 54" alıyorum.

https://i.hizliresim.com/XYkkl6.jpg

@Sinan Ş

Geçen gün de söylemiştim 54 uygun olacak. :)

@Sinan Ş
Olcumlerı de kaydet Sınan abı .Bisikleti aldıktan sonra ergonomık ayarları yaparken ısıne yarıyacaktır.Belkı gıdon bogazı degısebılır :)

Benim boyum 1.75 ben 54 kadro kullaniyorum ve hic bir sikintim yok.

1.74 boyum ben de 54 kadro kullanıyorum ayrıca ilbey arkadaşın dediklerine de tamamen katılıyorum yaklaşık 3 aydır triban 3 kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım. Almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim

Arkadaslar, kadroyu seffF folyo ile kaplayacagim, fren kablolarini nasil bosaltabilirim?fren pabuclarinin ordan mi gevsetecegim vidayi yoksa fren kollarinin icinden falan mi?

Geri