Scudo Sports

B'twin hakkında görüşleriniz?

Bir firma üzerine bu kadar gitmeye gerek yok bence. Koskoca mercedes bile araçlarını geri çağırdı. Bu tarz problemler olabilir. Firmanın bu çağrıyı yapması bile bence düzgün bir tutum.
Ben Alur 700 kullanıyorum. Bisikletimden de çok memnunum. Hiç bir kusuru yok.Akordu bile bozulmadı şimdiye kadar. Fiyatı baz alınarak kıyaslanırsa, Btwin Aynı fiyattaki rakiplerinin arasındaki en kaliteli bisikleti satıyor. Tercih edilmesinin sebebi de bu.

Scudo
@rknsycck
Btwin yani decathlonda kadro değişimi yok,
Zaten duyuruda da yazılmış, bisiklet yenisiyle değişecek yada ücret iade edilecek.

@CmlCLK
Yeni modeller tam olarak gelmedi, bekleyip yeni modellere bakıpta alabilirsiniz :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Aslında ben tam olarak bunun üretimevinde oturuyorum desem yanlış olmaz [emoji16] Lille'e bir saatlik mesafede oturuyorum [emoji4] Ama bir köy (millet ne kadar köyden büyük dese de) olduğu için çeşit bulmakta ben de sorun yaşıyorum [emoji1]

Cemal Ç.

@CmlCLK
Aslında sorun siz yaşamıyorsunuz, bu btwin yada yokraydır başlıbaşına sorun.bence

@rknsycck ne alakası var hocam yüzbinlerce mercedes falan geri çağrılıyor bir sürü ürün geri çağrılıyor onlarca tescilli marka.. Bu argümanları kullanırken dikkat edin. Btwin babamın malı değil ama geri çağırması kadar normal bir şey yok. Hata varsa çağırır

@byhsyn34 ya bu mercedes bile geri çağırılıyor argümanını anlayamıyorum :) altı üstü btwin in bisikletlerinden bahsediyoruz ama kıyaslama yaparken mercedes diyoruz. nasa geri çağırıyor mekikleri aydan o da doğru :)) marka düşkünlüğüm yoktur. hiç bir şirket yada mağzanın kar ı beni zerre kadar ilgilendirmez. dünya üzerinde decathlon iflas etse içimde gram his uyanmaz. hatta mercedes olumsuz etkilense yorumlarımdan umurumda olmaz gece huzurla uyurum. kafama takmam. decathlon olmasa başkası üretir aynı bisikleti o kadar sahiplenmeyin şirketleri. sakin olun. hiç mi gırgır okumadınız.

Açık olmak gerekirse ben Btwin RR 540 aldığım için memnunum. Gerek ikiteker gerek satış sonrası ile bir derdim olmadı. Taaa ki bu güne kadar. Mevzuyu bu değişim olayına getireceğim.
Bu gün bir buluşmam vardı. Dönerken hızlanamayınca bir baktım lastik patlamış [emoji47] Daha eve varmama 5km. vardı. Neyse deyip bir baktım pompa kırılıp düşmüş [emoji23] Tövbe tövbe deyip yürümeye başladım [emoji10] Yolda hanımı arayıp "İkitekeri bugün değiştirelim mi?" dedim. Tamam dedi ve vardık bizim köyün Décathlon'una [emoji16] Dedik "Böyleyken böyle oldu. Durum bu, bu ikitekeri değiştirecekmişiniz." [emoji23] Adamlar hemen TAMAM dediler. Bir itiraz ve ya zorluk çıkarmadılar [emoji54] Dediklerine göre verecekleri ikiteker daha dün gelmiş mağazaya [emoji19] Henüz alamadım [emoji17] Vites ayarlarından anlayan çalışan yokmuş, yarın sabah yapıp haber vereceklermiş [emoji36] En nihayetinde ben Btwin seçtiğim için şimdilik memnunum [emoji1]

Cemal Ç.

Dün Antalya Decathlon da 520 Triban Yol bisikleti denedim. Evet güzel bisiklet. Ama ben yol bisikleti acemisiyim. Kadro türü aero, endurance, cyclocross gibi ayrıntıları pek bilmiyorum. Satıcı elemana sordum "aero" dedi triban 520 için. Bindim sürdüm. Rahat bisiklet bana L kadro oldu. Almayı düşünüyorum. Ama "mağaza içinde denenmiş ikinci el olmuş bisiklet istemiyorum" dedim "internetten alsam depodan paketli olanlar mı gönderilir" diye sordum, eleman "internetten sipariş verdiğiniz zaman biz yine mağaza içindeki bisikleti söküp paketliyoruz onu gönderiyoruz" dedi. Ama "bu tribanlar daha dün geldi" dedi. Belki bu hafta sonu gidip alırım.

btwin520 aero kadro değil.enduro belki.daha çok tur bisikleti diyebiliriz btwine.btwinde enduro kadro 700 lu seri bisikletlerdir.

• Beğen
Tepkiler: CyclistAntalya
@nuruasakir
Ya şimdi ben bilmiyorum ve sordum. Aero dediler :) ama kullaninca oyle çok one egilmedim yani rahattim. Simdi calisanlarin bilgi duzeyini bilmiyorum.

şimdi 520 triban endunace mi yoksa safkan yol bisikleti mi? :) bir bilelim. acemilere yol yordam gösterin gençler.

@rknsycck Safkan yol bisikleti diye bir şey yok öncelikle. Aero var, endurance var. Bu ikisinin arası olan modeller de var. Aero kadrolar; aerodinamik olmak adına mühendislikleri ve kesimleri farklı olan kadrolar. Rüzgarla buluşan yüzeyi daha az ve rüzgardan minimum etkilenme adına bu yüzeylerde gelen rüzgarı direkt sizi etkileyecek çapın dışına aktaran mühendislikler var diyeyim. Endurance ise gene yol bisikleti ancak dropbar açıları daha rahat olan, sürerken o kadar da eğilmenizi gerektirmeyen yani kısacası sürüş pozisyonu olarak daha rahat bir pozisyon sağlayan türe deniyor.

Triban 520 de bana göre endurance olarak geçer diye düşünüyorum.

Rockrider 520 kullanan var mı? maksimum 1100 tl bütçe ile bunu mu almalı xc150 mi?

@drumbanger aydınlatttığınız için teşekkür ederim ama işte bu forumda safkan yol bisikleti kavramına rastayabiliyorsunz. doğrusu ben muhafazakar biri değilim ve farklı isimlerle adlandırmalara karşı değilim. bir doğruyu farklı biçimlerde ifade etmeye karşı değilim. ama sizi anlıyorum. işin doğrusu bu diyorsunuz. öğrenmeye çalışıyorum. triban 520 yol bisikleti açıkcası fiyatı bakımından bizim gibiler için iyi bir tercih olarak görünüyor. aynı özellikle başka markaya baktığınızda fiyat 3500 liraya çıkıyor, btwin aynı ürünü 1997 liraya beş taksitle veriyor. sanıyorum bu hususta yaptıkları arge çalışmaları sonucunda madem bu fiyata satıyoruz çok satalım ve ortalama bri kadro yapalım demiş olabilirler. yarı aero yarı endurance gibi bir şey olabilir diyorum ben kendimce. bunada yol bisikleti grubu içerisinde melez diyelim bari. :) ama açıkcası endurance benim tercihim. profesyonel falan değiliz işin sporunda muhabbetindeyiz. her türlü fikire açığım. yardımcı olursanız sevinirim.

Geri