SerdarCYCoo2Bursa
Jiroskopik Kararlılık
- Tepki
- 3.932
- İsim
- Serdar
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Ülkeler, tıpkı insanlar gibi bir ömre sahiptir.. Doğal Yaşam sınırları, politik geçmişleri, ekonomik ya da eğitim konularındaki istikrarları gibi değerler, onların ömrünü ve egemen kalma sürecini belirler.. O halde dolar amerikaya, euro AB ye, TL Türkiye ye bağlı olarak yaşarlar.. Bugün Amerika yoksa dolar da yoktur.. Haliyle elbet bir gün gelecektir, AB yıkılacaktır, ABD belki parçalanacaktır... Haliyle geleneksel para birimleri de sonlarının elbet geleceğini bilirler.. Ya da yaşam şartları değiştiğinde örneğin, mesela mars a ya da jüpiterin uydularına yerleştiğimizi varsayarsak, orada olmayan bir ülkenin para birimi neden geçsin, seceresi okunsun ki? Neticede söylemek istediğim şeye gelirsek, bitcoin geleceğin para birimi kesin ancak hangi coinler kalıcı hangileri gidici bunu kestirmek zor ancak ben genelde etherium, dth, ltc, sanki daha Bi kemik.. Ancak en değerlisi bitcoin.. Şu an ölü bir yatırım da olsa bence her ciddi değer coin, gelecek vaad ediyor.. Kanada da, İrlanda da, bazı hava yolu şirketleri de elektronik para üzerinden ödeme almaya başlamış.. Hatta Starbucks la ilgili de bu ödeme yöntemiyle alışverişe başladıklarını okumuştum.. Ama tabi türk coin ya da uygulamalarını ölçü almayın.. Her zaman dolandırılma potansiyelimiz olur.. Hatta çiftlikbank olayında yaşanmıştı, hatırlayan olacaktır.. Çiftlikbanka paranızı mı kaptırdınız? Hiç üzülmeyin, xxx yanınızda.. Çok cüzi bir mebla karşılığı, sigorta ve hesap check işlemleriniz ve de noter tastik bedeliyle çiftlik banka kaptırdığınız paranızı size geri getiriyoruz deyip, Bi de öyle çarpmışlardı memleket insanını.. 😅 Sanki borsa daha mı cazip? Dur Bi borsaya Bi bakayım..