Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

Scudo
elman merkezde pansiyon fiyatları hakkında bir araştırma yapabilmen mümkünmü,bizler için.tşk. :)

hızlı santral garajda epey bi otel falan var :)

ama bilinen saglam biyer olursa bilgimiz olsun

arkadaşlar akşama kadar bana vakit verin bi kaç yere tel açıp soracağım;)

ama sayı gerekiyor.kaç kişi kalacaksınız ve kaç akşam..

Ben 21 i giriş yapıcam.. 22 akşamı çıkarım diye düşünüyorum... ama belki bi gece daha uzatabilirim.. :)

arkadaşlar biraz araştırdım ve konaklayabileceğiniz bi kaç yer buldum.bu yerler tamamiyle birbirine yakın,bursa otogarından ulaşım rahat ve dağ yolunun girişine de yakın..
*geçit otel,,,,,,,,,,,,gazcılar,,,,,,,,,,,0224 254 10 32
*hanedan otel,,,,,,,s.garaj,,,,,,,,,,,,0224 271 99 20
*hotel çakır,,,,,,,,,,,gazcılar,,,,,,,,,,,0224 272 23 30
*hotel kardeş,,,,,,,,s.garaj,,,,,,,,,,,,,0224 272 17 70
*ceylan otel,,,,,,,,,,uluyol,,,,,,,,,,,,,,0224 273 22 12
*fırat otel,,,,,,,,,,,,,s.garaj,,,,,,,,,,,,,0224 254 32 18
*gazcılar otel,,,,,,,,,gazcılar,,,,,,,,,,,0224 254 83 18
*hotel özkan,,,,,,,,,,gazcılar,,,,,,,,,,,0224 272 15 00
*kayapa otel,,,,,,,,,,uluyol,,,,,,,,,,,,,0224 254 93 76

arkadaşlar daha ufak çaplı pansiyonlara ulaşamadım.işten vakit bulamıyorum.ama kanıca bu verdiim yerler daha uygun olacaktır ;)

arkadaşlar KAYAPALI OTEL en uygunu ve aynı zamanda 2 kişilik odalar + duş + kahvaltı mevcut...
1 gece + 1 gün kalındığı vakit fiyat kişi başı 25 lira
1 gece + 1 gün + 1 gece şeklinde kalındığı vakit ise kişi başı fiyat 50 lira olarak hesaplanıyor.

otel de bisikletleri koyabiliecek gibi yerleri var mı arkadasların onuda sor istersen elman :)

wayyy akşamdan gelsem acaba benim içinde uygun olur mu ki? ama önce ben otobüs saatlerini araştırıyım balıkesir-bursa 2 satlik yol :)

arkadaslar bencde cok uygunn vee ıkı gece kalınabılırde hem bursanın hemde bursalı dostlarla güzel anlar yakalımş oluruz,fıyatlar cok cazıp hattaa kişi sayınız yanı kalacak arkadaşlar için söllim,kalabalık olursa pazarlık payınıda düşünün:):)buda sıze kalmıs bısı,yahu bız buradan belgrada geziye gıdıp geliyoruz zaten o para harcanılıyo,düşünün ki bursada ve gece ve gündüz kalınacak yer oleeyy derimmm:):)

@elman_temel

elmancım bu bilgi için de ayrıca arkadaşlar adına teşşekkürl.herkes için de fazlasıyla bır ön hazırlık

arkadaşlar eğerki geleceğiniz netleşecek olursa lütfen bu teşefonlardan birini bayramdan 1 hafta önceden arayıp yer ayırtınız.yoksa yer bulmanız imkansızlaşır..
bilginize...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
En uygun kayapalı ise arayıp bi indirim yapılıp yapılamayacağını soruşturalım.. Bu görevi üstlenebilirim ama kalacak kişi sayısı netleştimi?

katılımcı listesi tam olarak belli olmadığı için adet vermek zor oluyor,
bir-iki hafta içinde herkes durumunu belli ederse çok iyi olur,elman'ın dediği gibi bayram üstü açıkta kalma olayıda var. :(

arkadaşlar gönül isterki hepinizi evlerimizde ağırlayalım fakat BAYRAM olduğu için evdeki trafik,gelen giden,misafirler derken biz bile yatacak yer bulamayabiliriz:)
bu konuda hoşgörüyle karşılayacağınızı umarak affınıza sığınıyoruz.....

ELMAN abı benı güldürme yahu bu ne cephede savasmaya gıtmıoruz alt tarafı ULUDAGDA bı gezı yapılacak antreman bıle deil her zaman yaptıgımız şey (korkunun ecele faydası yoktur):D o anı iple cekıorum. takım arkadaslarım la hepınızı karsılamayı istıoruz (bursa racıng team: )
hepınıze saygılar...

@elman_temel

misafir perverliğinizi zaten karşılığını ödeyemeyeceğimz birseklıde gösterdiniz vede devam ediyor bu büyüklüğünüz,aslında bizler minnettarız herşey için,dilerim ki bır gün de sizin yolunuz istanbul a düşer de az da olsa karşılığını gösterelım,gerek sana gerek se tüm ekip arkadaşlarına ,zirveye kadar çıkan ve şimdide kar kayfi için uludağa eşlik edecek bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlara saygıyla selamlıyorum.hoşçakalın...

Geri