Alıntı:
Fatih Özgenlik tarafından gönderildi
maalesef 22 aralık gibi bir tarihte ormanda çamur değil kar olacağından , alternatif bir yoldan inmek- en azından belli bir yere kadar- çok zor olacaktır.
belki hüseyinalandan sonra (1000 mt rakım) rotayı değiştirebiliriz.
bu pazar milli parka kadar tırmandım, kar epey aşağılara kadar inmiş ve soğuk daha fazla etkiliyor tabiki. hele bazı yerlerde-açıklıklarda- sert esen rüzgar insanı baya bi zorluyor.
bu pazar yine dağdayız, yeni izlenimleri aktarırız, merak etmeyin...
@elman_temel
wawww dostlar bu neeyaa,valllhaa iyiikii böyle bir fikir de bulundum on numra yaa,Fatıh sanada ve elman kardesıme de tesekkur ler ınanın tam da bunu demek ıstedım,iniş rotamız bu olabılır cünki arabalar da pek fazla yok ve köy dağ,orman bıraz da çamur

işte buu yaaa,kıskandım sizleri vallhaa,naapıımm evin önün de inşaat var gidip orada ki çamura mı bulanayım yaww

)))) ok dir iniş rota mız bu,bursanın o güzelim köylerini de görmüş oluruz,tarihin bırer parcacıkları onlar,hee elmanım nilfer e ineriz demişsin yaa bahsettiğiniz misi köyünden mi iniş olacak,eğer öleyse abii o köy müthiş.hem uzaktan görmüştüm hem de çekilmiş olan fotolarınız vardı daha önce leri misi köyü ve misi deresi diye.neyse konusuruz az bır zaman kaldıı dostlar,tekarar tesekkurlerr