Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

@xtc_semih

tmm semih sen o ipi sağlam tut,çekmeye dewam et :)
dikkat et kopmasın :D

evet haklısın sana ,bana basit gelebilir uludağ,ama bu işe ilk kez girişecek arkadaşlar o bakımdan uyarmalıyız,bilgilendirmeliyizki sorun yaşamasınlar.eğlenmeye geldikleri yerde üzülmesinler.
yani kısacası bunu yapmamız lasım.yarın öbür gün arkadaşlarımıza bişi olursa vicdan azabı çekmiyelim;)

Scudo
elman abı merhaba nasıl gectı pazar günkü kırıcı inş anternmanınız uludag dakı parkuru hazırladınızmı?
istanbullu arkadaslarımız içn yanı nerelerde mola werıcez onu soruyorum milli parkmı?kirzlı yaylamı ?bakacakmı?zirwe mı_?
arazıye gırıcekmıyız ?
sewgilerle saygılar la

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@xtc_semih

semih slm.
ben bu hafta sonu çalıştığımdan dolayı pedal basamadım.sorduğunu soruya gelince,
mola mevzuunu arkadaşların durumuna göre tırmanış sırasında belirleyeceğiz.asıl eğlence yukarda, yani otellerde olacak.kardan adam yapmadan hayatta inmem aşağı:D
araziye girip girmeyeceğimiz zamana ve istanbulu arkadaşlara bağlı.yani herşey o gün belli olacak.
turun geneli karlı asfalt üzerinde gerçekleşecek ;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet ERTAN
anladım elman abı calısmak iidir ama sen yıne antrenmanları boslama maglum gecler yollda affetmıo
Elamn abı gezıye gelınce pekı istanbullu arkadaslar günü birlikmi karar wermıs ler nasıl yapmayı planlıolar nerden baksak bayrama 20 war senınle bıran önce ırtıbata gecmelerı iyi olur ben ce yoksa kımse yer bulamaz
kım nerde hangi oetl de kalıcak karar wersın o gün yer bulamayan olursa üzülürüz yanı
sevgiler hepınıze tesekürler

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
@xtc_semih

merak etme semih,irtibata geçmeleri gereken pansiyonların tel numaralarını verdim.herkes tedbirini alackatır eminim.
herşey yolunda gibi şuan;)

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. Majesty (İstanbul Anadolu)
3. tufanbal (Balıkesir)
4. hızlı (İstanbul avrupa)
5. grikartal (istanbul ama bursadan katılacak)
6. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)
9.Halil öztürk (Co admin-İstanbul avrupa)
10.bluebike (İstanbul avrupa)
11.serda (İstanbul avrupa)

@xtc_semih

bence sen elman abını pek hafıfe alma,saygıdan dolayı özellıkle,::)yolda kalırsan işte ozaman ona düştün demektır,:D bızlerı de düşünmen mutlu etti bizi kardesım,sana da ayrıca tesekkurler,hoşcakalll

Selam Arkadaşlar,

TONGA olarak organizasyona el atmayı öneriyorum. Belki emniyet yada yerel yönetimden yada Turgut'un tanışıklığı sayesinde Uludağ Jandarmadan gezi için destek alabiliriz. Ben konuyu araştıracağım.

Şartlar el verir se araçla yukarı kadar da gelmeyi planlıyorum. belirli noktalarda destek verebilirim belki. gelişmeleri paylaşırım sizlerle.

Şimdiden herkese iyi pedallar...

Fatih ; konuyu görüşelim...

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. Majesty (İstanbul Anadolu)
3. tufanbal (Balıkesir)
4. hızlı (İstanbul avrupa)
5. grikartal (istanbul ama bursadan katılacak)
6. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)
9.Halil öztürk (Co admin-İstanbul avrupa)
10.bluebike (İstanbul avrupa)
11.serda (İstanbul avrupa)
12.cengiz (istanbul avrupa)

Not:Listemiz Bursa dışından katılacaklar olarak düzenlenmektedir.

ee hızlı bey

bursa ekibi ile bu kitleyi topladıgımızda 30 yaklasıyoruz :) ne guzel :)

valla olursa ıı olur .. hem yenı bısıkletımı de test etmıs olurum :D:D:D:D
bura dayız
:D

Bayram tatili için Denizli ye gideceğim için bu güzel turda dostlarla beraber olmayacağız. Ama belki daha sonraki bir hafta da "Gerçek dağ bisikleti Sedona gerçek dağlarda" projesinin 1. ayağı ile ( "kas gücü ile Uludağ kış tırmanışı" ) Mudanya dan ( deniz seviyesinden başlamak için ) Uludağ küçük zirveye kas gücü ve bisiklet ile ulaşmaya çalışacağım. Uludağ izin verirse , bisikleti kış şartlarında küçük zirveye kadar çıkarmayı, inişte mümkün olduğu kadar kullanmayı düşünüyorum.

Not:
Bence Bursa ekibi içinde bir liste tumak iyi olabilir.

• Beğen
@Soner Sarıhan

*:( soner abi hep kötü haber mi vercen.
*mudanyadan - uludağ olayında sana eşlik etmek isterim,detayları görüşelim en *yakın vakitte;)
* bütün ekipler bursada birleştiğinde tek liste çıkarılacak.ona göre de sürekli kontrol edilecek;)

@Soner Sarıhan

güzelll projee:)istanbul ekibi olarak bızde varıs kabuledersenız tabıkı:)hscaklınn güzelliğin ve dostluğun olduğu heryerde bizlerde varız,

• Beğen
@elman_temel

Kötü haber değil sevgili Elman. :D Beni beklemek zorunda kalmayacaksınız işte ne güzel . Ben uzun yolcuyum biliyorsun. Depar atmada iyi değilim. :eek:

@grikartal

Sevgili Grikartal, kış tırmanış tecrübesi , ekipmanları ( kışlık çadır - kazma - krampon- bot - kıyafet ) , kondisyonu (bende depoluyorum şu anda ) olan arkadaşlar için katılım düşünülebilir ve konuşulabilir.

Açıkcası, hava durumuna bağlı olarak otellerden Küçük zirve ye bisikleti yanında taşımadan gitmek bile çok zor olabilmekte bazen.

Bir önceki gün 0 rakımdan Otellere ( büyük ihtamalle Fatin tepe ) çıkıp kamp yapmak ve ertesi gün sabah bisikletle zirveye gitmek Uludağ ın bunu kabul edip etmemesine bağlı. Bisikleti kış şartlarında çıkarmak ise bir fantazi sadece.
Küçük Zirve sırtı buz tutmuş yada yumuşak kar olacaktır ki , o eğimde iki şarttada bisikleti kullanmak mümkün değil.

Sis yada kar bastırırsa bisikleti bırakmakda büyük olasılık. :)

hocam nedıyosunyaa:)ben kalıyorum, TREK bısıkletımı sağsağlim merkeze ulasıtırın .ben sizi burada yanı küçük zirvede beklerım

Geri