eyyyyyyyyt beee ULUDAĞ işte millet sizi neler bekliyo görün gelmeyenler de bi kez daha düşünsünler tabi gelenlerde benden ufak bi uyarı gerçekten soğuk,zorlu ama bi o kadar da zevkli bi tırmanış bekliyo bizi arkadaslar şimdiden deliler gibi sabırsızlanıyorum gün sayıyorum hepinize slm olsun zonguldaktan 22 ARALIK'ta görüşmek üzere sağlıcakla kalın......
elmancığım fotolar için ellerine sağlık gerçekten uludağ her mevsim bir başka güzel anlatmakla bitmez.. bu sene altı yedi kere uludağ a çıktık gerçekten bu tur diğer turlardan daha bir zevkli geçti diyebilirim.artık karın vermiş olduğu bir şey mi yoksa bütün hava şartlarına rağmen hedefimizden vaz geçmeyip zoru başarmak mı her halde hepsi gerçekten tek kelimeyle çok güzel bir antreman oldu. hele zirvede önden çay daha sonra sıcacık mercimek çorbası ve arkadan sucuk ekmek bütün yorgunluğumuzu aldı.ama ayaklarımızı donmasına engel olamadık. hemen dönmek zorunda kaldık. inerken üzücü görüntülerle karşılaştık. yoldan çıkan iki araç vardı.kimseye bir şey olmadığı için sevindik. yolların buz tutumasına rağmen allahtan kazasız bir iniş gerçekleştirdik .katılan bütün ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.artık haftaya tekrar dağda görüşmek üzere
ayaklarınız pedallarınızdan eksik olmasın
yahuu güzel dstlarrr yarım saattır kare kare inceleyıp iç gecırdım vallaaa,dedık vurun ama öldürmeyın,cenneeeettttt ve sızlerıde melek olarak görüyorumben fazla yazmadan kopy işlemlerıne geceyım.geleceğimiz gunun nekadar uzun olduğunu bırke hatırlattınız dostlarsabırsızlıkla oralarda olam hayalıılee: hoşşşşşcakalınnn bütütn ekibe kucak dolusu selam ve sevgılarle
merhaba grikartal
sizin gibi dostları bir kez daha aramızda görmek bizleri mutlu eder 22 aralığı bütün ekip sabırsızlıkla bekliyor... görüşmek üzere
ayaklarınız pedallarınızdan eksik olmasın
Millipark girişinde arka aktarıcım pes ettiği içinzincirsiz şekilde ordan dönmek zorunda kaldığım için otellerde foto çektiremedim ama neyse ayağınıza sağlık . Herişte hayırvardır. Ahmet hocam sendeki kırık fotolarını koyda inansın millet yaw.
gri kartal tekirdagda nerde satılıyor sarap bilmiyorum,genelde sarabı sarkkoy denilen bir yerden alıyorlar tekirdagdakiler orasıda benim bulundugum yere baya uzak amma vizelerimden zaman bulup gidersem alırım ne demek, benim getirecegim kupaj bursada zeytinlikteki bulunan omcalardan ihsallah babamlardan kalmıstır
ne gerek var ediz abi biz biliyoruz ya yetmez mi
olsun her şeyde vardır bir hayır,sana bir şey olmasın abi, üzülme haftaya acısını çıkartırsın tekrar geçmiş olsun
ediz abimiz yolda kaldı ,ama saglık olsun biz arkadasımızı yolda bırakmayız idareten bişeler yaptık......keşke gelebilseydi inşallah bidaki sefere.....Elman ,onur,vefatih önden cıkış yaptılar bizlerde geriden,tabiki bizimde kondisyona ihtiyacımız var . 22 aralıga kadar vaktimiz geniş, havalarda iyi olursa bunu telafi edecegiz.http://img526.imageshack.us/img526/7091/dsc00347ej7.jpg
il dışından gelecek misafirlerimizede :
konaklama konusunda tabiki yardımcı olacagız .sanırım biraz erken ve önümüzü görmemiz lazım bugün havalar acayip sogudu ve kar yagışı başladı. haberlerimizi bekleyin....hoşçakalın
@onsbike
çok teşeekkürler kardeşim,inanın bızlerde aynı duygu seli içerisindeyız,gerek sizlerle olan mutlu anları tekrarlamak gerekse o güzelim yerlerı bırdaha sizinle beraber yaşamak inanınkı anlatmaya kelımeler yetersız kalıyor...ilgi ve alaknız dan dolayı sen dahıl tüm bursalı dostlarımıızı canı gönülden kucaklarızhoşçakalın,,,vee bızde 22 aralığı sizler kadar sabırsızlıkla bekllıyoruz,