slm,yaa valllaaha ayıpoluyooyanı şunun şurasında bayarama ne kaldı kı içimize kurt düşüreceksınız.tamam ayakalrınıza,ellerınıze sağlık çok güzel kareler yakalıyonuz ayrıca bizlerlede paylaştığınız için de kocaman tşkkr,ama olmuyoo yaa bızde kendımızı ya belgrad a atarızşaka bır yana dostlar gideceğiniz gezinin tüm ayrıntılarıyla kare kare istiyoruz,ricamızdır tabıkı..aman dikkatlı ve sağ sağlim gidip gelmek nasıp olsun sizlere tüm arkadaşlarına da slm fatıh.
wallahi bende sizden haber bekliyorum çünkü önceki mesajımda bununla ilgili olarak Bursaya ilk kez geleceğimi felan belirtmiştim..
sizlere yakın bir yerde konaklamayı isterim.. tabiki fiyat konusunda da makul bir şeyler olursa çok iyi olur. 20 aralık gecesi ankaradan yla çıkmayı düşünüyorum. 21 inde de beraber gezip tanışmış oluruz..
kardeşim mrb,bizler dün bir ufak istişare yaptık,ben ve bluebike bayramın bırıncı günü ordayız,buradakı arkadaşlar da 2.günü gelmek ten yana,zahmet olmazsa haraket saatıne yanı çekırgeye yakın bıryer bulursanız çook iiii olur.gelecek arkadaşlarada bıldırırız.bayramın 2.günü gelemk isteyenler enkısa zamnda haber de veredekler,gece otobüsle gelmek isteyenler de.hatta birinci günü kaytarmak isteyıp de bizimle orda olmak isteyenler de kaytarmanın türlü türlü planını yapmaya başladılar,malum bayram.hoşcakalın tüm bursalı dostlara slm lrr,istanbuldan ne getirelim yawwelimiz boş gelmıyelım heee aramızda,nıko duymasın çok güzel şarap var onda yaa,kendı yaptıkları
''Tırgovişte Mağeroşka '' bu uzum cesidi ilk defa duydum nico abi bende eger kaldıysa kaliteli uzum cesitlerinden olusan bir kupaj getirmeye calısırım ...
dostum eyvallh şu forumdada laf hiç durmuyo yaa allahtan aramızda dedik de sağır sulatanlar duydumüthişşşsinnn bee kardeşimmm,bursalı dostlarımızın da ağızları kurumasın hanii
elmancım benım kısı tamamen sizi düşünmek ti haniii:yaa o soğuk havada rakım ın 1800 lerde olan yükseklikte bır kaç yudum fena olmaz diimii,kanımızı ısıtır beehhh
ahada bır şarap memleketın den bır kardeşimiz daha bırkaç dabacana şarap getirecek,vallaha bak ben bır
şişe özel kendıme istiyorum zahmet olmazsaa tabıkıı be dostumsakın unutmayasın hee