Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

Scudo
1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. Majesty (İstanbul Anadolu)
3. tufanbal (Balıkesir)
4. hızlı (İstanbul avrupa)
5. grikartal (istanbul)
6. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)
9.Halil öztürk (Co admin-İstanbul avrupa)
10.bluebike (İstanbul avrupa)
11.serda (İstanbul avrupa)

oooooo süper haberler gelio kadro arttıkça gezinin güzelliğide artıyo bundan emin olabiliriz arkadaşlar şimdiden müthiş derecede sabırsızlanıyorum ayrıca bursalı arkadaşlarımla birlikte geziye ev sahipliği yapmak ayrı bi gurur bizim için...
Herkese bol pedallı ve action dolu günler görüşmek dileğiyle

@hızlı

Nikoooooo abi nbr:)

Bu listeye benide yazmışsın ama benim bu geziden haberim yokkiiii:)

ee madem yazmışsın banada gelmek düşer :)

hoşçakal

• Beğen
Tepkiler: kcuk_ ve msd_57
haberin olmasına gerek yok yerinin her zaman hazır olduğunu bilmeni istedim.:D :D
özlettin kendini be yawww

@by_cix

kardeşim mrb,nbrr yahuu nerelerdesin yoksun,yine bırlıkte bır geziye daha imza atıcaz,inanın bızlerde sizlerle olmaktan buyuk mutluluk duyuyoruz,hepinize kucak dolusu slmler

• Beğen
Tepkiler: by_cix
@Fatih Özgenlik

slm fatih,napıyonuz yaww böyle resim konulurmu hallaa hallaa,bakın dostlar gezi bir günlük bunu bütün bayram tatılınede sığdırırız valaa,akraba ziyaretlerını de unutun derım,paso dağlardayız...ayaklarınıza sağlık güzel bir gezi olmuş resımden de bellıı,yaww bisaniye bizi uçurmayın bee:)hoşçakalın..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
@bluebike

İŞTE BU BENIM KARDEŞİM:) sensız bıryere gidermiyiz bee,hemde bak senle bayaramın birinci günü ordayız ,aman haa niko duymasın:)napalımm yaa bursalı arkadaşların yukardakı resmın çekildiği yere ufak bır gezi de yaparız eee tırmanış için ön hazırlık,neyse fotoları bırara nıko kardeşimize de iletirsin:):)

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
arkadaşlar bizler bu pazar bi prova yapacağız otellere doğru, bir nevi ön hazırlık ... :) yani biraz daha kıskanın nolcak ki :D her ayrıntıyı sizlerle paylaşacağız tabii ki...
bu arada acaip sabırsızlanıyorum gelsin artık şu bayram...

pazar günü deneme için yapacak olduğunuz oteller bölgesinden bizlere bilgiler ve bolbol resimlerle aktarma yapınki arkadaşlar tura odaklanmamız ve katılımcı sayımız artsın.şimdiden başarılar dilerim.

• Beğen
Resimleri ve bilgileri bekliyoruz

vede antremana simdiden basladiginiz icin tesekkurler :)

• Beğen
sadece bu resim icin bile derslerime cok calısıp bursaya yatay gecis yapmayı dusunur insan, fatih abicim az kaldı gelecem tekrar bursaya :)

Ya evet, aslında geldiğimiz tarih Kurban bayramı.. Ne getiremi istersiniz ankaradan

• Beğen
Tepkiler: msd_57
@aurora79

hocam sen ve bisikletin gelsin yeter

ama illaki getireyim dersen tursu olsa fena olmaz :)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
merhaba arkadaslar
mailiniz için çok teşekkürler bayramda 112 nöbeti bana kaldı o yüzden üzülerek katılamayacağım galiba tufan gelecek buradan hepinizin yolu açık olsun umarım çok eğlenirsiniz başka bir turda görüşmek dileğiyle

• Beğen
Tepkiler: msd_57
Geri