Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

@hızlı

hızlı bey benim onerim otobustur

rahat rahat bursa yaparizki guzel olur

biraz erken vakitte bursada olma imkanimiz yuksek olur bu sayede

Scudo
Bence İstanbul tayfası olarak sayıya göre bir minibüs yada midibüs tutsanız daha uygun olabilir. Muhtemelen tarifeli seferle aynı fiyata gelir.

@baymineral

slm,galiba bisikletleri saymadınız:)bahsettiğin araçlar 18 yada 23 kişilik,iiide dostum bisikletler için taşıyıcı aparat gerekecek,oda olmadığı için galıba en mantıklısı yıne otobüs,yanlışmıyım,hani arkadşalrı ona göre yönlendirelim.fikrin güzel ama bisikletler düşündürücü,hoşçakl

Aracın en arka koltuklarının olduğu kısma ve aracın kısıtlı da olsa bagaj bölümüne bisikletler sığdırılır. Sizler de aracın orta ve ön kısmında biraz sıkış tıkış ta olsa yolculuğu tamamlarsınız.. Tabi benimki bir tavsiye :)

@tufanbal

yahu bisiklet sürüyon da giysisi nerde:?sana öneriim,kışlık tayt,ve üzerine rüzgarlık yanı pantolon,su ve soğuk geçirmeyen türden,istersen yarı yolda da pantolonu çıkarıp çantaya koyarsın tayt la devem edersın,rahatlık yönünden diyorum.üstünede içine giyebileceğin ter tutmayan ince fanila yada forma giy,üzerinede yine soğık geçirmeyecek uzun kollu bir forma önericem yok dıyosun ona göre birşey bul gardrobunda,kardan,soğuktan belkı de yağış olur dıye sağlam bir su ve soğuk geçirmez,senı yolda yormıcak bır içli yağmurluk tarzı bulmanı tavsıye ederım,kışlık spd kullanmıyorsan,yıne su geçirmez bır bot bulmanı öneririm ama kocaman botlardan bahsetmıyorum bileğe kadar yada bilek üstü bot,tabıkı boynunu,yüzünü,kulaklarını ve kafanı da unutmamak lazım,kask ın altına muhakak ince polar şapka bul kulaklı olanlardan bu senı çok koruyacaktır,bu saydıklarımın hepsini sana uygun olacak şekılde yazdım,senı yolda bırakmayacak,ağırlık yapmayacak,gerektığınden fazla koruyacak cinslerden,bizler yazın çıktığımızda,oteller bölgesinde,inan dişlerimiz birbirine geçiyordu,soğuk rüzgar esiyordu,temmuz un 8 i,bursa 40 derece de yanarken bız yukarda donduk,diğer arkadaşlardan da öneri gelecektir muhakkak,hoşçakl

@hızlı

nico abi bende tekirdagdan katılacagım :)

1. Msd_57 (İstanbul Avrupa)
2. Majesty (İstanbul Anadolu)
3. tufanbal (Balıkesir)
4. hızlı (İstanbul avrupa)
5. grikartal (istanbul)
6.Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
7.kcuk (Tekirdağ)

• Beğen
Tepkiler: kcuk_
@msd_57

evet mehmet bende aynı kanıdayım,istanbul bölgeden bir kaç kişi olacağa benziyoruz tabii son dakikaya kadar belli olmaz.:rolleyes:

@hızlı

bi goruselim katilan sayisi artacakmi bakalim

birde otobus cidden guzel olur git gel dinleniriz sicak sicak :)

Avrupa yakasi katalim 3 gozukyor su siralar bakalim ilerde artmasini bekliyoruz

2. hızlı (İstanbul avrupa)
3. grikartal (istanbul avrupa)
4.Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
5. ?

ÇOK CİDDİİ.......BURSA ULUDAĞA TIRMANACAK ARKADAŞLARIMIZN DİKKATİNE!!!arladaşalr lütfen,tur a katılacak arkadaşlarımızn,kondisyonu,thareket kabiliyeti,arkadaşlarla uyumu,dikkatlilik,dayanıklılığın ollması şart,bır sağlık sorunu olmadan o tırmanışı gerçekkıştirmek istiyoruz,UZUN RAMPA tecrübesi olmayanlar lütfen iii düşünsün ,35 km dık bır rampa,kar,buz,ıslak zemın bunların hepsı tehlıkeyı oluşturur,bu tehlıkelerı bursalı arkadaşlarımızla bırlıkte aşıp güzel güzel gezinin keyfini çıkartma çabasındayız..aksı taktırde,yarı yolda kalan arkadaşlar olursa malesef geri dönmek zorunda kalıcak,bu ben dahil olursam,diğer arkadaşlara geziyi zehir etmemek için geri dönerim.kımsenın benım için yada başka arkadaşlar için tehlike oluşturmaması için iii düşünelim ona göre tura katılalım.ve birileri için yada benım için tur yarı yolda iptal olmıcak herkes bilsin bunu.bu hepimiz için en doğru karar. KIŞşartları,kar,soğuk,yağışın olabıleceği nı ve bir okadarda tehlikeli bir tırmanışın olacağını unutmayalım,,gezimizi kötü sonuçlandırmamak için,güven yetersizdir,KIŞ şartLarına göre, giysi, techizat(enönemlisi:lastik,bere,keldiven,soğuğu içeri çekmıcek yağmurluk,kışlık tay,maske,üzgarlık pantolon vb),tüm dostların bu yazıyı dikkate almalarını rica ediyorum...yalnızca kendimizi değil bizlerle bu geziyi paylaşacak olan bursalı dostları unutmayalım..ne kendımızı nede onları üzmeyelım..

ÖNEMLİ...22 ARALIK cumartesi BAYRAMIN üçüncü günü ULUDAĞA tırmanış hareket çekirgeden çıkş SABAH SAAT:08:00DİR,OTOBÜSLE BURSAYA GELECEK ARKADAŞALARIMIIZN EN GEC sabah 22 ARALIK SAAT.06:30 07:00 arası bursa terminalınde olmalıdırlar,bulunduğunuz il ile bursa arasındakı saat mesafesını, geleceğiniz firmayla önceden ön bilgi alıp ona göre biletlerinizi almanızı tavsiye edeceğim.aradaki saat mesafesi çok önemli.terminale gelen arkadaşları alıp çekirgede tırmanışa hazır olan arkadaşalrımızın yanına gidilecek ve tırmanış başlıcaktır..dönüş ve varış saati şartlara göre ve kımsenın bursadan çıkışı sorun olamaması için gezi esnasında dönüşümzü ayarlıcaz,ama dönüş biletleri önceden almak isteyen arkadaşlarımız için de tavsıyem 8,9 olarakda ayarlanılabılır,iniş bıraz erken de olsa enazından gezının keyfını bursalı arkadaşalarla bıryerlerde oturup sıcak çay ile sonlandırabılırız..ben 20 aralıkta orada bursalı DOSTLARLA olmanın keyfını tadıcam:) küçük geziler yaparak ve önceden gelmek isteyen arkadaşlara ön hazırlık yapmakla meşkul olucaz.hoşçaklın vee bisikletle kalın

Selam dostlar.. bi kaç gün formdan uzak kaldım.. ama şimdi yazılanları okuyunca iyice cesaretlendim...

Kesin kararımdır : (Allah'tan birşey olmazsa) GELİYORUM :)

lastikler dişli ve sağlam. Kıyafet konusunda yazılanları okudum gelene kadar onlarıda temin edicem.. Ulaşım ile ilgili olarak bir gün öncesinden Bursada olup önceden gelen arkadaşlarla tanışmak bencede güzel olur.. Hemde hiç gezip göremediğim güzelim Bursamızı görmüş olurum..

Bununla ilgili olarak sizden ricam; nerde konaklamamı tavsiye edersiniz? Çünkü gelmeden önce onlarında organizasyonunu yapmak istiyorum..

teşekkürler.

MSN : armagedon@programmer.net
GSM : 0555 404 1471

@aurora79

slm ankara,gelebılmene sevındım gerçekten,ben,bayramın 1.günü bursada olcam,konaklama konusunda da bır korkun kalmasın,gerek bursadakı dostlar gerekse ben o konuyu derin araştırıyoruz,hareket yerıne yakın bır mesafe bakıyoruz,tabıkı ücreti de çok pahalı olmamasını da dikkate alıyoruz,buradan yada msn lerımızden herkesın haberı olacaktır,zaten gelecek olan arkadaşları terminalden alıp önce birer çay ısmarlattıralım :) sonra bursalı dostlarla tur hakkında ve bilgi paylaşımını yapmak için görüşecez.helekı bursayı ilk görecek olman ve bursalı dostlarla,bizlerle o atmosferi paylaşman inankı anlatılmaz,hoşçakl,

• Beğen
Tepkiler: aurora79
@aurora79

O zaman listemizi yenileyelim

3. tufanbal (Balıkesir)
5. grikartal (istanbul)
6. Engin YILDIZ(İstanbul Avrupa)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)

• Beğen
Tepkiler: aurora79
BAY HIZLI::bizlerle bursada olacak arkadaşlarımızın listesine 2 kişi daha ekliyon,bulue bike kardeşimiz ve bayan arkadaşımız serda,serda belki de diğer bayan arkadaşlara öncü olur,atilla takımında,tırmanışı ve kondısyonunu ii biliyorum kii güzell,tecrübeli,ÖNEMLİ:İSTANBUL ÇEVRESINDEN GELECEK OLANLAR: tekırdağ ve anadolu yakası gibi bölgelerden gelenler ile istanbul avrupa yakasında kı arkadaşlarla irtibat halınde olup gerekırse aynı saatte ve aynı otobüsle gelirseniz çok daha güzel olur,çünkü bursa termınalde fazlada takılmamış oluruz,zaten diğer illerden gelecek olanlarında terminalde saat kaçta olacakları hakkında geniş bilgi yazdım,o yüzden birarada olmanız sizin ve biz bursada olanlar için de daha mantıklı ve yerınde olmuş olur diye düşünüyorum.herkese bol slmlr,NIKO,bu konu hakkındada senle konuşcaz ve sen bu organızasyonla ilgili gelecek olanları bilgilendir,şimdiden sanada tşkkür:)dostum

Bu resmi az önce bilgisayarımda buldum.
Daha önce kaydetmişim.
Adamlara helal olsun. Tek kelimeyle bravo...:)

http://img240.imageshack.us/img240/5923/0638527zh9.jpg

Bursa dışındaki illerden gelecek olanlar:

3. tufanbal (Balıkesir)
5. grikartal (istanbul)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)

• Beğen
Tepkiler: aurora79 ve kcuk_
3. tufanbal (Balıkesir)
5. grikartal (istanbul)
7. kcuk (Tekirdağ)
8. aurora79(Ankara)
9.Halil öztürk (Co admin-İstanbul avrupa)
10.bluebike (İstanbul avrupa)
11.serda (İstanbul avrupa)

oh oh hayirlisi artik

liste guzel ve kabarik olmus

ve ogununde boylesine kalabalik ve havaninda guzesli olmasini isterim :)

Geri