Scudo Sports

Bisikletle ULUDAĞ'da Kar Keyfi (22 ARALIK 2007)

ya değerli arkadaşlar bende MTB yok, CityBike var ama beni bu güne kadar hiç yolda bırakmadı..

eminimki o yoluda çıkabilir...

Ben ankaradan gelmeyi planlıyorum. Bursayıda ilk kez görmüş olacağım.. umarım bir aksilik olmaz o zmana kadar..

Kesin kayıtları belirlemek amacıyla GPA da yapıldığı gibi bir üyelik kesinleştirilmesi için kayıt ücreti felan yada buna bezer bir işlem olsa iyi olur gibime geliyor..(En azından program sırasında toplu bir aktivite için)..

Kendinize çok iyi bakın..
Teşekkürler

Scudo
arkadaşlar nikonun özelden sorduu bazı sorulara verdiim cvbı burda paylaşmak istedim..

'''''@hızlı

hojam şimdi önemlli olan şu,ulaşımı nasıl yapacaksınız istanbuldan bursaaya.
eerki deniz otobüsüyle olacak ise ilk sabah ilk. seferle buraya ulaşmanız lasım.biz 1 - 2 kişi sizi karşılarız güzelyalı limanında..
limandan pedal basmaya başlarız grubun temposuna göre ortalama mudanya-uludağ oteller arası 4-4,5 saat sürer.buda şu demek oluyo.sizin mudanyaya geliş saatiniz eerki, yeni kapı kalkış sabah 7 güzelyalı varış 8:20 olacak ise ve 8:30 da mudanyadan hareket edip otellere yol alacak isek saat öğlen 1 - 1,5 ta otellerde oluruz.1 - 2 saat takılır orda 4 - 4:30 gibi bursa merkeze inmiş oluruz.ardından 1,5 saat te mudanyaya varılır.yani busadan limana dönüş karanlığa kalacaktır muhakkak.
bursada kalmak iseteyen arkadaş kalır,gitmek isteyen gider....olay bundn ibaret .
bana şu no'dan ulaşabilirsin :0537 708 22 60 - 0224 245 71 56;) ''''

aurora bize katılmanı çok istiyoruz,fakat lastiklerin nedir bilmiyoruz.çünkü hem tırmanırken hem dönüşte inerken bizi hayatta tutabilecek en büyük unsurlar onlar ;)

tarih olarak 22 ARALIK CUMARTESİ diyebiliriz artık arkadaşlar

YİNE HAVA KOŞULLARI İLE İLGİLİ OLARAK BELİRLEDİĞİMİZ TARİHTE DEĞİŞİKLİK YAPABİLİRİZ

İdo'nun resmi web sayfasında henüz bayram tarifeleri için sefer saatleri belirtilmemiş ama normal
Cumartesi günleri uygulanan sefer saati

YENİKAPI/BURSA 07:30 olarak belirtilmekte.

BURSA/YENİKAPI 17:30 dönüş olarak belirtilmekte.

istanbul harici gelecek arkadaslar sabahleyin terminaldemi olacak yoksa aksam bursada mı kalacaklar eger terminale geceleklerse sanırsam en gec 9 da terminalde olmaları lazım onlarıda ben alıp cekirgede veya baska bulusacagımız yere goturebilirim ...

• Beğen
Tepkiler: aurora79
belirtmek de fayda var, mudanya'dan tırmanışa geçilecek olan nokta(çekirge) 25 km. ve yaklaşık 300 mt rakımlı bir tepeyi -5 km- tırmanıp aşmak gerekiyor.
toplamda mudanya-oteller-mudanya 120 km ve yaklaşık 2400 m rakım farkı.
hızlı'nın da belirttiği gibi bu rotayı düşünen arkadaşların kondisyon olarak hazır olmaları şart.

uludağa tırmanışdaki eğim ise çok fazla sayılmaz... sıfırın altı derecelere de hazırlıklı olmak gerek...

bir de feribotla gelecekseniz, ben mudanyadan karşılayabilirim sizleri...

• Beğen
Tepkiler: Elman TEMEL
Evet ben bugün bi ısınayım dedim hüseyin alan sapağına kadar çıkıp indim. Şüphesiz benden çok formda olanlar vardırr ekipte ama şöyle söyleyeyim oraya kadar 2/2 den aşağı inmedim. Ama fatihin dediği gibi çekirgeye direk çıkış esas dik geliyo bana:rolleyes: çekirge devletten hüsnügüelin oraya olan çıkış toplam eforumun nerdeyse yarısı(abartım :rolleyes: tamam) Mudanyadan pedala başlam, Mudanyaya geride dönmem gerekse heralde bana uymazdı.Bu rota hakkaten sağlam. 200 km düzden zor olur.Geçensene fatihler yapmıştı ben dağ kısmına katılmamıştım.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Özgenlik
slm dostlar,istanbul ve bursa dışından katılamak isteyen arkadaşlar için benım önerim tur a bır gün kala bursada bır gece konaklamaları,çünkü yetişememe gibi bir olay sözkonusu,hem tur içinde dinlenmiş ve zinde olurlar,ve istanbuldan gelecek arkadaşlar içinde konuşuruz,ulaşamadıklarımızada burdan bir öneri;sabah ido yla gelmektense ki sabah ido ya yetişebilmek için bazı arkadaşların sabah 5,6 gibi yola çıkmaları gerekecektır,kaçırdığınız an hayaller yıkılır:( ..geceden metro,yada nilüfer firmalarıyla yanı saat:00:00 yada 01:00 gibi binerlerse kı buda ortalama 5,6 saat sürüyo,sabahın ilk ışıklarıyla otogarda olunur,merkezde de sıcak bir çorba içilir ve rahat bir şekilde tırmanışa geçilir,buda mudanya-güzelyalı ıdo iskelesi ile bursa arası yanlış hatırlamıyorsam 30,35 km,yanı pedallamadan yorulmadan gitmiş olacaksınız otobüs le giderseniz tabıkı,dönüşüde aynı istıkamette yapılır,zirveden sonra mudanya yolunu kullanmak ido için hiç de içaçıcı değil bence.bu konu hakkındada ELMAN kardeşim gereken bilgiyi,yazdıklarım doğrultusunda bizleri daha çok aydınlatacağından,eminim.kendısıne ve dığer bursalı dostlara tekrar tşkkürler,bizleri yalnız bırakmadıkları için.niko kardeşimlede bu konu hakkında yanı gidiş dönüş için görüşüp gereken paylaşımı akataracağız,herkese bol slmlar dostlar,BÜYÜK GÜN YAKLAŞIYOR.hayallerinizi beyaz CENNET le süslemeye nedersiniz::):)

@aurora79

slm,ankara ve diğer illerden de gelmek isteyen arkadaşlarımızı aramızda görmek ınanın büyük mutluluk verecektır.sağlam tekerın olsun yol senındır dıyelım,ben zaten turdan bırkaç gün önce bursada olcam,bursalı dostlarla tur günü için son hazırlıkları yapıp kımler nerden nasıl gelecek onun hazırlıklarını yapacağız,nıko kardeşimde burdan yanı istanbuldan benı en ve an benı konu hakkında gereken biligiyi benımle ve bırlıkte paylaşağız,o yüzden konaklama için de önceden gelmek isteyenlere yardımcı olmak için de orda oluyorum.pansıyon yada motel vb konularda,daha önceden tanışmadıklarımızlada erken tanışmış ve kaynaşmış oluruz,irtibat numaraları da verelim.benim cep tel(okan:0 532 201 19 95,hızlı (0 535 761 40 07)galiba bu yazdıklarım herkes için önemli olacağından eminim..hoşçakalın.

Arkadaslar selamlar

Konu Baya bi ilelemis hayirlisi bakalim artik

Harbiden Demir Demirkanda gelecekmi ? :)

Birde IStanbul ekibine bi oneri vermek isterim

biraz erken otobuse binerek Ornegin gece 05:00 gibi otobuse binerek 08:00 gbi bursada olabiliriz ki erken olmasi daha avantajli olur bizim acidan

ayrica sabah bursa merkezde kucuk sarayda size bi corba ismarlarim hem isiniriz hemde eskileri yaad ederim

Vakit yaklasiyor hayirlisi diyelim

Ins Devamini getirir ve Havada guzel olur ise olayi sonlandiririz diye umuyorum

Saygilar ve de sevgiler :)

@aurora79

Bende aynı durumdayım. Trek 7.3 fx'im var. Lastikler dişsiz. Dişli bir lastik alıp bende gelmek istiyorum. Bu arada kaç kişi olacak acaba? Sırf Bursa'dan katılan 16 kişi var gibi görünüyor ya diğer illerden? İstanbul, Ankara, Balıkesir vs...

@majesty

Gelmek isterim ama ailem vize vermez. Ayrıca burada Kartepe' ye bile çıkmaya üşeniyorken Uludağ bana çok zor görünüyor.

@grikartal

Önceden gelip Bursa da konaklama fikrine katılıyorum, çoğunluk kabul ederse çok güzel olur, tanışır kaynaşırız hiç fena olmaz arkadaşlar.

@baymineral

Bu arada dün kartepenin belli bir noktasına kadar araba ile çıktım yol çok güzel. Kaymak gibi asfalt. Ama full yokuş. Manzarası da mükemmel tüm şehir aşağıda. Uludağ öncesi antreman için iyi bi yer aslında. Belki bu gün eserse gelirim bi kendimi sınamak için. Şimdi forumda arayacağım. Bakalım hakkında yazı var mı?

majesty slm

senin aleti disli yaparsan sende gelirsin
bu arada nasip olur ise 25 in uzerinde bi katilim olacak gibi

dogrumudur ?

yada ayin 22 sine evet diyenlerin listesini alalim derim :)

1. Msd_57 ( istanbul )
2. ?

2 Kucuk_ Avnican Alacalı (Tekirdag - Bursa)

3.... .

Geri